تجلیل از ۶۳ دانشجوی برتر دانشگاه لرستان

طی مراسمی با حضور رییس دانشگاه ، اساتید و سایر مسئولان دانشگاه لرستان از دانشجویان برتر تحلیل بعمل آمد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، با برنامه‌ریزی و میزبانی مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، از تعداد 52 دانشجوی برتر مقطع کارشناسی ارشد، هشت دانشجوی مقطع دکترا و سه دانشجوی برگزیده المپیاد دانشجویی دانشگاه لرستان (ورودی 1401)، با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تجلیل شد.

علم، دریچه‌ای به سوی پیشرفت و آگاهی است

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این آیین گفت: «علم و دانش دریچه‌ای به سوی پیشرفت و آگاهی انسان است.

دکتر نظری توضیح داد: یکی از شاخص‌های ارزشمندی وجود انسان در آموزه‌های قرآنی، کسب علم و دانش است
.
وی تشریح کرد: تسخیر فرشتگان و هستی، زمانی برای انسان شدنی شد که خداوند به انسان اسمای خویش را تعلیم داد و انسان به دانش اسمایی آگاه شد.

هر داده دانشی، کلید رازی از چیستان‌های طبیعت است که پرده از روی پدیده پنهانی برمی دارد و ما را با پیوندی میان دو یا چند چیز آشنا می‌کند
.
رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد: « علم و دانش دریچه‌ای است به دنیای پیشرفت و آگاهی که می‌تواند انسان را بر بال معجزه‌ی آسایش بنشاند و به اوج برساند؛ همه‌ی وسایل و ابزاری که ما امروزه استفاده می‌کنیم و باعث به وجود آمدن تفاوت اساسی بین زندگی گذشته و امروز شده نتیجه‌ی تلاش و علم و دانشی است که انسان آن‌را کشف کرده و به‌کار گرفته است.

رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دانشجویان برتر گفت: امروز شما دانشجویان ممتاز دانشگاه پرچم‌دار علم و دانش در دانشگاه لرستان هستید؛ امیدوارم با تلاش و پشتکار بیشتری در این مسیر قدم بردارید».
دکتر علی نظری در بخش دیگری از گفته‌هایش، ضمن شادباش به دانشجویان برتر و برگزیدگان المپیاد دانشجویی، از دکتر غلامرضایی، مدیریت پیشین استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان هم به خاطر اقدامات انجام شده،
قدردانی کرد.

حمایت از استعدادها و ظرفیت‌های انسانی کشور و استان

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در این آیین در سخنان کوتاهی، از برگزارکنندگان این آیین قدردانی کرد و اعلام کرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از چنین آیین‌هایی با هدف حمایت از استعدادها و ظرفیت‌های علمی کشور و استان، حمایت می‌کند.

تجلیل از علم‌آموزی و اندیشه‌ورزی

دکتر اسماعیل رک‌رک، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در این آیین گفت: «تجلیل از دانشجویان برتر و المپیادی، تجلیل از علم‌آموزی و اندیشه‌ورزی است».
دکتر رک‌رک افزود: ما پیرو دینی هستیم که پیامبرش فرمود اطلبوا العلم ولو بالصین؛ دنبال دانش برو اگر در چین باشد؛ در آموزه‌های دینی ما تأکید بر عمل شده است. در حقیقت، علم و عمل دو بال برای پرواز انسان هستند».
وی از دانشجویان خواست همواره علم و عمل را در کنار همدیگر، بیاموزند

گزارش عملکرد مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان
در این آیین، دکتر حسین میرزایی نجفقلی، مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، گزارشی از مهم ترین اقدامات و فعالیت های انجام شده بیان کرد؛ از جمله:

1_ معرفی دانشجویان ممتاز دانشگاه لرستان و مراکز اقماری در تارنمای دانشگاه لرستان.
2_ برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از دانشجویان برتر ورودی 1401 دانشگاه لرستان.
3_ برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از دانشجویان برگزیده دانشگاه لرستان در بیست و هفتمین المپیاد دانشجویی کشور.
4_ تهیه و تدوین آیین‌نامه دانشجویان ممتاز دانشگاه لرستان.
5_ گسترش همکاری با مدیریت استعداد درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان.

دکتر میرزایی‌نجفقلی از دانشجویان خواست نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقای کارآیی مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه را به این مدیریت ارائه کنند.
گفتنی است این آیین با همکاری مشترک مدیریت استعدادهای درخشان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، معاونت دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.
همچنین، انجمن علمی، دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان در آماده‌سازی مقدمات این آیین، همیاری داشت.

46

کد خبر 1700610

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار