فارس نوشت:

 حسن عباسی با بیان‌ این که هیچ کدام از فیلم‌های آخرین دوره جشنواره فیلم فجر را مناسب شرکت در مراسم اسکار نمی‌داند، گفت: «اکثر فیلم‌ها جز برخی از این آثار همچون، «33 روز» و «راه آبی ابریشم» و تا حدودی «سیب و‌سلما» و «الزایمر»، ‌حرفی در حوزه ایرانی - اسلامی نداشتند.

حسن عباسی کارشناس استراتژیک سینما و داور بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر، در پاسخ به این سؤال که با توجه به داوری در بیست‌و‌نهمین جشنواره فیلم فجر، کدام فیلم را مناسب شرکت در مراسم اسکار می‌دانید، با ارزیابی محتوایی آثار، بیان داشت: «هیچ فیلمی را مناسب این کار نمی‌دانم.»

وی در ادامه با اشاره به سازوکارهای اسکار برای انتخاب فیلم‌ها و تأثیر اکران در کشورهای مختلف و ... تشریح کرد: «جدای از همه فاکتورهای لازم که برای همه کشورها وجود دارد، برای سینمای ما، فیلمی که در اسکار شرکت می‌کند باید منتقل‌کننده شعائر دینی و نماینده آرمان‌‌های جمهوری اسلامی ایرن باشد، اما اکثر فیلم‌های نمایش داده شده دراین دوره جشنواره فلیم فجر جز برخی ازاین آثارهمچون، «33 روز» و «راه آبی ابریشم» و تا حدودی «سیب و‌سلما» و «الزایمر»، ‌حرفی در حوزه ایرانی - اسلامی نداشتند.»

عباسی در ادامه گفت: «فیلمی که به عنوان نماینده ایران برای مراسم اسکار معرفی می‌شود باید نسبت به آرمان‌‌های موجود نظام و پیام جمهوری اسلامی حرف جدیدی برای نظام جهانی داشته باشد، ‌لذا هیچ فیلم خاصی در جشنواره وجود نداشت که بخواهد نماینده جمهوری اسلامی ایران در اسکار باشد.»

این کارشناس رسانه تأکید کرد: «صرفنظر از نمایش عمومی فیلم‌ها و پخش بین‌المللی، از نظر محتوایی، اگر بخواهیم بحث بیداری اسلامی و مقاومت اسلامی را در نظر بگیریم فیلم «33 روز» می‌تواند تراز باشد،‌ که البته هیچ‌گاه اسکار چنین فیلمی را انتخاب نمی‌کند و در مباحث تمدنی نیز «راه آبی ابریشم» را می‌توان در نظر گرفت که این فیلم هم با مباحث تمدنی غرب هماهنگی ندارد.»

عباسی با اشاره به فیلم «سیب و سلما» و «آلزایمر» گفت: «این دو فیلم نیز به سبب این که همراهی و هماهنگی با نگاه و نظام بین‌الملل از حیث صهیونیست‌ها ندارند،‌ قاعدتا زمینه ظهور و بروز پیدا نمی‌کنند.»

این کارشناس رسانه در پایان اظهار داشت: «فیلم‌هایی که پیامی از ایران و انقلاب را منتقل کنند را به هیچ وجه در اسکار نمی‌پذیرند و در مقابل، فیلم‌هایی که ممکن است اسکار پذیرای آنها باشد، بخشی از آثار سینمای ایران هستند که پیامی از جمهوری اسلامی منتقل نمی‌کنند.»

5757

کد خبر 170986

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میلاد IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    4 0
    عالی بود... کاملاً موافقم... فقط رفتن یک فیلم خوش ساخت که مهم نیست حتی اگر اسکار را هم ببرد به فرض محال! فیلم ایرانی باید حرف ایرانی بزند و حرف ایرانی هم جایزه نمی گیرد... پس برای گرفتن مقام بفرست فیلم جدایی نادر از سیمین که نه تنها حرف ایران اسلامی نیست بلکه...!
  • بدون نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 1
    پایان نامه را از قلم انداخت ... شایدم سوپرازشون باشه!!!
  • بدون نام IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    یخ باره بگوفیلم نمی فرستیم وفاااااااتحه
  • فاطمه US ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    1 0
    متاسفانه حرفهای آقای عباسی درست است.حقیقت را نمی شود کتمان کرد.
  • امید IR ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    این فیلم هایی که شما می خواین معرفی کنین ، حتی از جشنواره های خودی هم نمی تونن جایزه بگیرن ، چطور ممکنه بتونه معتبر ترین جایزه سینمایی رو ببره ؟
  • ملیکا سهرابی IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    ایشان جزو همان داورانی است که 9جایزه به فیلم تلویزیونی وکم ارزش فرهادی دادند...باپیام فلسفی مهم:زن نادرخان باید برودخارج...جان تو
  • محمد IR ۰۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    0 0
    آقایون بچه های آسمان رو یادشون رفته یه فیلم کاملا مذهبی که رفت تولیست 5 تا کاندیدای اسکار! واقعا برای این آقایون که همه چیو سیاسی میبینن متاسفم
  • امیررضا IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۴
    0 0
    واقعا دکتر درست می گویند پیام و محتوای فیلم بسیار مهم است چرا در آثار ایرانی مفاهیم ملی و اسلامی و ارزشی مطرح نمی شوند؟ در فیلمهای امریکایی محال است که تصویری از پرچمشان نمایش ندهند اما کارگردان ما فیلم می سازه که ایران جای زندگی نیست.
  • رامین IR ۲۰:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۶
    2 0
    کلا استقبال از ((جدایی نادر از سیمین)) در جشنواره برلین یک کار کاملا سیاسی و هوشمندانه از طرف لابی های صهیونیستی در سینمای غرب بود.