سرعت بادهای شمال غربی، پدیده غالب در هرمزگان/ شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری کنند

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: با خروج سامانه بارشی از شرق استان، امروز پدیده غالب در هرمزگان افزایش سرعت بادهای شمال غربی برروی مناطق دریایی استان پیش بینی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، «مجتبی حمزه نژاد»، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز یکشنبه بویژه در ساعات بعد از ظهر و شب تا صبح دوشنبه ۱۹ دی با افزایش سرعت بادهای شمال غربی خلیج فارس، تنگه هرمز و بخش‌هایی از دریای عمان متلاطم پیش بینی می‌شود.

حمزه نژاد افزود: بیشینه سرعت باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از یک متر می‌رسد که توصیه می‌شود در این مدت شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری نمایند و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن سایر شناورها صورت پذیرد. وی گفت: روز دوشنبه شرایط جوی و دریایی نسبتاً آرامی در استان حاکم است.

حمزه نژاد افزود: روز سه شنبه ۲۰ دی‌ماه تا صبح چهارشنبه ۲۱ دیماه، تحت تاثیر فعالیت سامانه‌ای بارشی برای استان ابرناکی، در غالب نقاط رگبار باران و رعد و برق و افزایش لحظه‌ای سرعت باد پیش بینی می‌شود و شرایط بارش در مناطق غربی و شمالی استان و جزایر کیش و لاوان از مقادیر بیشتری برخوردار است و که سبب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در این مناطق نیز می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: توصیه می‌شود در این مدت از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی، صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی اجتناب شود. وی افزود: از لحاظ دمایی طی امروز با توجه به کاهش ابرناکی آسمان، افزایش دما در طول روز و کاهش محسوس دمای کمینه بویژه در مناطق شمالی و ارتفاعات استان پیش بینی می‌شود.

حمزه نژاد گفت: روز چهارشنبه افزایش سرعت بادهای شمال غربی برروی مناطق دریایی جنوب و از روز پنجشنبه هفته جاری تا اوایل هفته آینده نیز با نفوذ سامانه پرفشار به استان برای مناطق شرقی و مرکزی استان و تنگه هرمز وزش بادهای نسبتاً شدید شمال شرقی با احتمال گرد و غبار و مواج شدن آب‌های تنگه هرمز و دریای عمان پیش بینی و تغییرات احتمالی اطلاع رسانی می‌شود.

46

کد مطلب 1716556

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار