به گزارش خبرگزاری رویترز؛ شولتز در برابر مجلس آلمان با اشاره به همکاری خود با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در باره فراهم کردن تانک برای تحویل به اوکراین گفت: ما با آماده کردن محرمانه تصمیم ها، پیش از اعلان آنها، این همبستگی را حفظ و تقویت کرده ایم.
وی افزود: آنچه به وحدت ما آسیب وارد می کند، رقابت علنی برای پیشی گرفتن از یکدیگر در امتداد فرستادن تانک رزمی، زیردریایی و هواپیمای جنگنده بیشتر (به اوکراین) است.
به گزارش ایرنا؛ دفتر نخست وزیری انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که لندن قصد دارد اوکراین را به سلاحهای دوربرد مجهز کند.
براساس بیانیه دفتر ریشی سوناک، «این سلاح ها توانایی روسیه برای هدف قرار دادن مستمر زیرساختهای غیرنظامی و حیاتی ملی اوکراین را مختل می کند و به کاهش فشار بر خط مقدم اوکراین کمک میکند».
دولت انگلیس قصد دارد تا در راستای حمایت از اوکراین، برنامه آموزش نظامی این کشور را به خلبانان و نیروی دریایی هم توسعه دهد. بر اساس اعلام دفتر نخست وزیر انگلیس، این برنامه علاوه بر آموزش سربازان اوکراینی است که از تابستان گذشته در انگلیس جریان دارد.
ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس هفته پیش در گفتوگوی تلفنی با زلنسکی اعلام کرد که آموزش استفاده از تانکهای پیشرفته چلنجر۲ نیز برای سربازان اوکراینی آغاز شده است.
جنگ در اوکراین در پی بیتوجهی غرب نسبت به نگرانیهای امنیتی مسکو و گسترش نیروهای ناتو تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفندماه ۱۴۰۰) استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد؛ به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
رئیس جمهوری روسیه شهریور ماه گذشته برای انجام مذاکرات صلح با کییف اعلام آمادگی کرد و از اوکراین خواست خصومت را کنار بگذارد. اما ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین تحت تاثیر القائات مقامهای جنگطلب غرب عنوان کرد که زمانی آماده مذاکره است که رئیس جمهور دیگری در روسیه به قدرت برسد.
سخنگوی کرملین هم تصریح کرد که روسیه برای حل و فصل بحران اوکراین یک مسیر دیپلماتیک را ترجیح میدهد اما تسلیم فشارهای غرب نمیشود. "دیمیتری پسکوف" در سخنانی تصریح کرد: «عملیات نظامی ویژه ادامه دارد. با این اوصاف، رئیسجمهور پوتین برای مذاکرات آماده بوده، هست و خواهد بود. قطعا مسیر ترجیحی ما برای تامین منافعمان، یک دیپلماسی مسالمتآمیز است.»
311311
نظر شما