واکنش یک مقام سازمان تبلیغات به «مداحی‌های چند ۱۰ میلیونی»

ایسنا نوشت: رئیس سازمان تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی گفت: در حوزه مداحی و ستایشگری مکتب اهل بیت(ع) نرخ نامه‌ای وجود ندارد. او ادامه داد: مداحان ما در یک فضای کاملا معنوی هستند و مراوده‌های مالی با هیئات مذهبی و مخاطبان آن‌ها به عنوان صله پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی از ثبت ۹۳ هزارهیئت مذهبی ثبت شده این سازمان در کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام "مجید باباخانی" در حاشیه سفر به مازندران گفت: از این شمار حدود ۴۰ هزار هیئت مذهبی به عنوان هیئت‌های مستمر درطول سال دارای برنامه و فعالیت‌های خوبی درحوزه نشرمعارف دینی و اهل‌بیت دارند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد مردم به خصوص افراد بالای ۱۸ سال کشور اعلام می‌کنند که در برنامه‌های ماه محرم هیئات مذهبی حضور پیدا می‌کنند، افزود: البته حدود ۷۸ درصد مردم نیز در طول یک سال حداقل یک بار در برنامه‌های هیئات مذهبی شرکت کردند و این امیدبخش است.

رئیس سازمان تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی، تصریح کرد: هدف ما این است که هیئت‌های مذهبی سراسر کشور برای همه حدود ۸۵ میلیون جمعیت ایران در مناسبت‌های مختلف برنامه داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه این سازمان برنامه‌ای که برای هیئات و اهدافی که آنها برای مکتب اهل بیت(ع) دارند، قابل احترام است، گفت: بزرگان ما گفتند که خدمت به خاندان اهل بیت(ع) پیش برنده همه کارها است و کارها با عنایت ویژه آنها پیش می‌رود.

حجت‌الاسلام باباخانی ادامه داد: در واقع سازمان تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، کمک دهنده و تسهیل‌گر کارهای هیئات مذهبی در برخی ادارات و نهادها است و مقدمات برخی کارها را انجام می‌دهد، اما در اجرای برنامه‌ها هیئات مذهبی کاملا مستقل هستند.

وجود تخلف در همه شغل‌ها

وی در خصوص اینکه در برخی شبکه‌های اجتماعی و عزاداری‌ها حضور برخی مداحان با قیمت‌های چند ۱۰میلیونی به آن‌ها به خصوص دهه‌ی محرم منتشر و اعلام شده است، گفت: در حوزه مداحی و ستایشگری مکتب اهل بیت(ع) نرخ نامه‌ای وجود ندارد.

رئیس سازمان تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی، ادامه داد: مداحان ما در یک فضای کاملا معنوی هستند و مراوده‌های مالی با هیئات مذهبی و مخاطبان آن‌ها به عنوان صله پرداخت می‌شود.

حجت‌الاسلام باباخانی اضافه کرد: البته امکان دارد کسانی هم باشند که از این مسیرخارج شوند وخود این مورد هم احتیاج به فرهنگ سازی دارد که خادمان اهل بیت(ع) از این فضا و مسیر نورانی خارج نشوند.

وی یادآورشد: بالاخره درهر قشری هرچند کم وجود دارد، عمدتا افرادی که در دستگاه امام حسین(ع) پرچم‌داری دین می‌کنند، نیاز به فرهنگ سازی است به همین خاطر کمیته صیانت در کانون مداحان تشکیل شده و اگر موردی مشاهده یا گزارش شود، درمرحله نخست به صورت گفت‌وگو تذکر داده می‌شود و در صورت ثابت شدن تخلف پیگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

۲۱۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1729388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =