مرداد امسال بود که علی بخشیزاده، معاون صدا در حکمی سیدمرتضی کاظمیدینان را به سمت مدیر جدید شبکه رادیویی فرهنگ منصوب کرد. او پیشتر عهدهدار قائممقامی رادیو فرهنگ بود و جایگزین علیرضا حبیبی شد که از ۲۵ آذر ۱۳۹۸ مدیریت این شبکه رادیویی را برعهده داشت.
ابتدای امسال و همزمان با حذف ارز ترجیحی توسط دولت صوتی از مدیر پیشین رادیو فرهنگ بیرون آمد و خبرساز شد. به نظر میرسید که این صوت، گفتوگوی او در یک گروه فضای مجازی بوده و به بیرون نشر داده شده بود. محتوای آن صحبتها توصیههایی به مجریان مبنی بر عدم نقد دولت بود و این شائبه را به وجود آورد که رادیو اجازه نقد نمیدهد و خودسانسوری میکند. کاظمیدینان در پاسخ به این که آیا این اتفاق یک سیاست است؟ میگوید: «در همان زمان، هم مدیر وقت رادیو فرهنگ و هم معاون صدا توضیحات مفصلی درباره آن صوت دادند. با این حال، هر کس به صورت منصفانه رادیو را گوش بدهد متوجه میشود که هیچ سیاستی مبنی بر این که دغدغههای مردم پوشش داده نشود و یا ایرادات دولت بیان نشود، وجود ندارد.»
او ادامه میدهد: «خود ما برنامه مطالبهگری از مسئولین ساختهایم، مگر میشود که دغدغههای مردم را فراموش کنیم؟ به هیچ وجه چنین سیاستی نه در مدیران ارشد سازمان وجود دارد نه در رادیو فرهنگ. ما اقدامات مثبت دولت را منعکس میکنیم، اما در مواردی که احساس میشود باید توجه بیشتری صورت گیرد ورود داریم. من پیشنهاد میدهم هر گروهی که مدعی این ادعا است، برنامههای «پویش»، «صبح به وقت فرهنگ» و «در مسیر پیشرفت» را در حوزه مطالبهگری رصد کند و ببیند که آیا سانسور صدای مردم و مطالبات آنها در رادیو فرهنگ وجود دارد؟ تأکید میکنم که منظور مدیر وقت رادیو فرهنگ آن چیزی نبود که جلوه داده شد. ما ادامه همان مسیری را میرویم که رهبری میروند. وقتی دغدغه اصلی ایشان مطالبات مردم است، ما هم چنین دغدغهای را دنبال میکنیم. در شبکههای رادیویی دیگر نیز همین روند برقرار است. ما درباره منافع مردم هیچ عقد اخوتی با هیچ مسئولی نبستیم؛ اگر کار کند، به او دستمریزاد میگوییم و اگر کار نکند، این قدر مطالبهگری میکنیم تا مشکل حل شود.»
۲۵۹۲۵۹
نظر شما