حجت الاسلام علی بنایی عضو فراکسیون روحانیون مجلس با انتقاد از سهمخواهیهای جبهه پایداری گفت:« پوست اندازیهای هر چند سال یکبار اعضای این جبهه نشان میدهد که حاضر نیستند برای کارهایشان هزینه بپردازند.»
در ادامه گزیده ای از این گفت و گو می آید:
-
اگر اعضای جبهه پایداری را همان رایحه خوش خدمت بدانیم که در سال 84 حضور داشتند،سابقه چند سالهای دارند و اگر قبول کنیم که یک مرتبه ظاهر شده بنابراین پیشینه این جبهه بیش از یکی دو ماه نیست و سابقهای ندارد مگر این که برایش سابقهای طراحی کنیم.
-
این افراد هر 4 سال یکبار پوست میاندازند و با نام جدیدی وارد میشوند که همین موضوع نشان میدهد، آنان مایل نیستند برای کارهایشان هزینهای بپردازند و با توجه به هر هر دوره و برهه زمانی سر بزنگاه اسم عوض میکنند و در صحنه سیاسی حضور مییابند در صورتی که با توجه به نامشان، جبهه متعلق به کسانی است که بخواهند بمانند و ماندگار شوند.
-
اگر این گروه خود را اصولگرا میداند باید زیر چتر جامعتین حضور داشته باشد و منشور جامعتین را با محوریت آیت الله مهدوی کنی قبول داشته باشد، چنانکه این بزرگوار بر کل اصولگرایان کشور مدیریت دارند، ولی اگر خود را اصولگرا نمیدانند و غیر از جبهه متحد بخواهند عمل کنند بحث دیگری است.بنابراین اگر میگویند ما اصولگرا هستیم باید نظراتشان را به جامعتین نزدیک کنند و در ظاهر و باطن تابع دیدگاه جامعتین باشند.
-
اگر جبهه پایداری بخواهد بصورت مستقل عمل کند اشکالی ندارد، ولی باید خودشان پاسخگو باشند و بگویند که ما منشور جامعتین و بزرگانی چون آیت الله مهدوی کنی و یزدی را قبول نداریم تا برای مردم و دیگر نیروهای اصولگرا جایگاه این جبهه روشن شود.
-
جامعتین خواستار وحدت همه اصولگرایان است و هر کس که بر طبل تفرقه بکوبد حتما در جبهه مقابل اصولگرایان در حرکت است و ممکن است نتیجه و برآیند چنین عملیات تفرقه آمیزی به سمتی که آقای مشایی میخواهد برود، زیرا مشایی جریان اصولگرایی و این نسبت را از خود دور میدارد.
-
کسانی که هنوز خود را اصولگرا میدانند و به آن افتخار میکنند و در حال فعالیت در جبهه اصولگرایی هستند، همانطور که درجریان فتنه 88 بصورت شفاف و مشخص خود را از این جریان مبرا اعلام کردند که ما با جریان فتنه نیستیم و آنرا محکوم کردند، هم اکنون نیز بایستی این خط کشی خود را از جریان انحرافی بطور شفاف اعلام کنند تا مشخص شود و مردم قضاوت اشتباه راجع به آنها نکنند و گرفتار دست انداز های سیاسی نشوند و این مرزبندی با شفافیت کامل به مردم اعلام شود.
-
هدف از برگزاری انتخابات مجلس برگزیدن افراد صالح برای نمایندگی مردم است.برای تحقق یافتن این هدف باید فضای حاشیهای را کم کرده و به متن بپردازیم، زیرا در حال حاضر فضای حاشیه در کشور بیش از حد لزوم شده و البته معنایش اینست که در کشور احزاب وجود ندارد.
-
اگر احزاب در کشور وجود داشتند خودشان در طی سالهای قبل و بعد از انتخابات، افرادی را تربیت و مدیریت میکردند و نیروهایی را سامان میدادند و اینطور نبود که کشور دچار جذر و مدهای سیاسی شود، فکر میکنم هم اکنون احزاب در حال شناسایی شدن هستند و از جایگاه محکمی برخوردار خواهند شد، از جهت مالی و عقیدتی و فکری سازمان یافته میشود، البته این احزاب باید دارای مرام نامه باشد تا اهدافشان مشخص باشد و چنین نباشد که یک مرتبه بشکل ناقص و با سزارین متولد شوند و در دستگاه تنفس مصنوعی نگهداریم.
-
حدس میزنم اگر جبهه پایداری بخواهد بر سهم خواهی خود پافشاری کند قطعا از اصول و اهداف اصلی انتخابات فاصله میگیرد و ما نباید اجازه دهیم فرصت خدمتگزاری به مردم از دست رود، مردم سالاری دینی باید محقق شود و مردم در یک فضای بسیار شفاف تصمیم گیری کنند و افراد صالح را برای اداره کشور و قانونگذاری انتخاب کنند.
/2727
نظر شما