به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، اریک اووسو بواتنگ در نخستین همایش بین المللی آموزش پزشکی میان فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار داشت: ظرفیت های بهداشتی و درمانی در جمهوری اسلامی ایران فرصت بسیار مغتنمی است برای اینکه این کشور بخواهد در راستای آموزش فعالان بهداشت و درمان در آفریقا گام بردارد.
وی افزود: ما از روابط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با کشورهای آفریقایی به ویژه کشور غنا بسیار استقبال می کنیم؛ چراکه تعامل بین این دانشگاه و کشور غنا تاثیر بسیار زیادی در گسترش خدمات پزشکی و توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و کشور غنا دارد.
سفیر کشور غنا با اشاره به آمار بسیار اندک تعداد پزشکان در این کشور تصریح کرد: در کشور غنا به ازای هر یک هزار نفر تنها یک پزشک وجود دارد که این آمار به هیچ عنوان مناسب نیست.
اووسو بواتنگ اضافه کرد: دولت غنا تلاش زیادی برای بهبود این آمار انجام میدهد؛ اما این امکان به دلیل نبود زیرساختهای لازم وجود ندارد.
وی برگزاری نخستین همایش بینالمللی آموزش فرهنگی میانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را فرصت بسیار ارزشمندی برای توسعه روابط این دانشگاه با مجموعه بهداشت و درمان کشور غنا عنوان و با بیان اینکه ارتباط فرهنگی و گسترش ارتباط بین دو کشور از طریق جذب دانشجوی اهمیت زیادی دارد، گفت: مهمترین راه برقراری ارتباط بهتر بین دو کشور ایران و غنا برقراری ارتباط بین افراد موثر بین دو کشور است چرا که ارتباط دانشجویان و افراد دو کشور بسیاری از موانع پیش روی کشورها را برمیدارد.
سفیر کشور غنا در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ظرفیتهای ارزشمند آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ابراز تمایل کرد تا در راستای گسترش همکاریهای حوزه بهداشت و درمان این کشور با دانشگاه علوم پزشکی سمنان تفاهمنامهای را با مقامات این دانشگاه به امضا برساند.
نظر شما