۰ نفر
۱۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱

مینا کاشانی

- خاوری کجاست؟ کانادا
- جهرمی کجاست؟ احتمالاً تهران
- امیر منصور آریا که هیچکس نام اصلی وی (مه آفرید- امیر خسروی) را ننوشت و یک عکس هم از او منتشر نشد، کجاست؟ زندان
- اما آیا خطا کاران پشت صحنه و آسوده خاطر هم دیده شده اند؟
- هدف قرار دادن برخی چهره های اقتصادی فعال را چه گروه و یا جریانی دامن می زند؟
- آیا حمله به آدم هایی که هستند، حاضرند سخن بگویند و از عملکرد اقتصادی خود دفاع می کنند، راه را بر پیگیری خاطیان و مقصران نمی بندد؟
- سرمایه گذار صنعتی که سرمایه خود را به زمین قفل می کند و اشتغال می آفریند، بر فرض که خطا و اتهام وارده داشته باشد، پاسخگوست و سرمایه موجود دارد، اما آنانکه همه سرمایه شان در تجارت از نوع وارداتی است ، کجا نامی دارند و کجا مالی برای تصاحب احتمالی؟
- آیا تنها بدهکاران بزرگ بانکی 4 یا 5 نفری هستند که این روزها هدف قرار گرفته و به قولی "سیبل" شده اند؟
- آمارهای رسمی می گوید مطالبات معوق(نپرداخته) بانکی کشور بیش از 50 هزار میلیارد تومان است که (اگر بخواهیم مثل کاربرد "صفر" در برخی رسانه ها آن را بنویسیم باید یک عدد 5 و در برابر آن 13 صفر بگذاریم).
- آیا کشور به این نتیجه رسیده است که فهرستی از بدهکاران عمده بانکی را منتشر کند؟
- آیا به نسبت بدهی افراد، فهرستی منتشر می کنیم؟
در روشهای خبر نویسی، خبرپراکنی و تبلیغی، شیوه ای به نام " بی خبری در پر خبری" یا " بمباران خبری" رایج است.
- آیا برخی رسانه ها بویژه رسانه های فضای مجازی ، با روش " دست به دست کردن" خبری یکسان و پرداختن دوباره و چند باره به آن، در "انبوه اطلاعات" ذهن مخاطب را از حقیقت و کنه قضایا دور نمی سازد و بنابر این، از وظیفه اصلی "اطلاع رسانی" دور نشده اند؟
- آیا رسانه ها هدف اصلی را گم نکرده اند یا هدفی دیگر دارند؟
- آیا این هدف نا درست ، پشت پرده نگه داشتن برخی و دادن نشانی (آدرس) غلط نیست؟
وقتی عالیترین مقام نظام با اعلام کفایت اطلاع رسانی رسانه ای ، توصیه پدرانه می فرمایند که : "مسئولین قضایی هم که بحمدالله حالا این مسئله را با جدیت گرفته اند، اطلاع رسانی کنند و در موارد خود به مردم اطلاع بدهند .... " ؛ آیا ادامه اتهام زنی و جنجال آفرینی ، در حکم تبعیت نکردن از فرمایشات و تدابیر رهبری نیست ؟
- آیا یک جریان خاص داخلی ( غیر انحرافی و شاید به نوعی دیگر انحرافی ) ، اجازه دارد خود را مافوق قانون بداند و با ظهور در حد و اندازه "بازجو" ، "بازپرس" ، "دادستان" و نهایتاً " مقام قضایی" ، به انتشار اخبار علیه این و آن بپردازد .
- آیا این جریان رسانه ای را می توان دلسوز خواند و آیا چنین حرکت هایی با نیت تاثیر گذاری هیجانی بر تصمیم نهادهای قانونی صورت نمی گیرد ؟
- آیا پرونده موسوم به "امیر منصور آریا " ، " بانک صادرات" و "جهرمی" ( که رقم آن معادل یک ماه یارانه برای هر ایرانی است ) ، در هیاهو و فرافکنی این جریان رسانه ای و چسباندن انگ به این و آن ، فراموش نخواهد شد ؟
- و نهایتاً اینکه آیا اعتماد مردم به اقتصاد ، بانکها ، دولت و حاکمیت ، می تواند همچنان عرصه " تاخت و تاز" رسانه ای قرار گیرد ؟
- آیا حقیقت گم نخواهد شد ؟
/222/39

کد خبر 177437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین