به گزارش خبرآنلاین،آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار، اعتقادات، عبادات و اخلاقیات را سه رکن اساسی دین مبین اسلام عنوان کرد و با تأکید بر لزوم پایبندی و اجرای همزمان و جمیع این اصول تصریح کرد: اگر به مجموع عقاید، اخلاقیات و عبادات اسلام به دور از سلایق شخصی و با هم عمل شود، جامعه دارای تعادل خواهد بود و در غیر این صورت نظام جامعه اسلامی دچار اخلال و رفتار و گفتار دچار تناقض خواهد شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن تبعیض در اجرای اصول اسلام کفر به همراه دارد، گفت: نمیشود در جامعه مکرر بر عبادات و عقاید تأکید کرد و چشم بر روی اخلاقیات بست؛ چرا که این سه رکن با هم جامعه را اسلامی میسازند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با اشاره به آیه شریفه "یا ایها الذین آمنوا اجتنبوا کثیراً من الظن"، تجسس در افکار و عقاید و زندگی مردم را از مسائل مورد مذمت دین اسلام خواند.
وی تأکید کرد: همه ما باید هوشیار باشیم که اگر برخی اعمال و رفتار ما خلاف دستورات قرآن و اسلام است، توبه و بازگشت کنیم؛ چرا که صلاح و اصلاح جامعه در سایه بازگشت از خطا رخ خواهد داد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش تقید به قانون و داشتن مجریان صالح را دو رکن اساسی حیات سیاسی هر جامعه خواند و اظهار داشت: ریشه بسیاری از معضلات کنونی کشور عدم پایبندی به قانون یا عمل سلیقهای و گزینشی به قانون است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: ایجاد تزلزل در قانون و عمل نکردن به آن، هرج و مرج و فساد به همراه خواهد داشت.
وی فعال و در صحنه بودن افکار عمومی و رسانهها را از الزامات پایبندی به قانون توسط مجریان خواند و تصریح کرد: خارجکردن افکار عمومی و رسانهها از حوزه نظارت بر عملکرد مسئولان کشور خسران جبرانناپذیری برای جامعه به همراه دارد که مفسده اقتصادی اخیر نمونه بارز این مسئله است.
هاشمی رفسنجانی، هوشیاری و عمل به وظایف توسط نهادهای نظارتی را شرط عدم تکرار و اصلاح مفاسد اقتصادی و اداری خواند و گفت: همه ارگانها و سازمانها باید به وظایف خود به درستی عمل و از خود سلب مسئولیت نکنند.
رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش فعالیت آزاد و مسئولانه تشکّلهای دانشجویی را از الزامات دانشگاه پیشرو در جامعه پویا خواند.
وی تصریح کرد: مسئولان و تصمیمگیران کشور باید طوری عمل کنند تا دانشجویان و جوانان با سلایق گوناگون مشتاقانه در تشکّلهای دانشجویی حضور و کشور و انقلاب را از آن خود بدانند.
هاشمی رفسنجانی، بیداری ملتها را سرمایه بزرگی برای آینده خواند و گفت: افزایش آگاهی و دانش، گسترش رسانههای جدید و مضاعف شدن روحیه امید، آینده بهتری را برای منطقه و کشور عزیز ایران نوید خواهد داد.
وی همچنین از تحولات منطقهای به عنوان خیزش مبارک اسلامی نام برد و تأکید کرد: زور و تحمیل در عصر کنونی توسط افکار عمومی آگاه پذیرفته شده نیست و دیکتاتورها رفتنی و در حال نابودی هستند.
در ابتدای این دیدار، جعفری، نمازی و صفری از اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار، گزارشاتی از نحوه شکلگیری و فعالیت این سازمان، معضلات و مشکلات پیش روی تأسیس و فعالیت تشکّلهای دانشجویی و نیز تحولات و معضلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور ارائه کردند
/212 212
نظر شما