ابراهیم سحرخیز٬ باحضور در کافهخبر٬ در مورد طرح متناسبسازی زمان آموزش مدارس که در مردادماه گذشته تصویب شد٬ گفت: «متناسب سازی زمان آموزش یک گام در جهت تحقق سند ملی آموزش و پرورش و اجرایی شدن برنامه درسی ملی است و توجه به اهداف و راهکارهایی است که در سند اهداف راهبردی آموزش و پرورش که در عرف به آن تحول بنیادین میگوییم٬ است.» او ادامه داد: «ما از ساعات درسی نکاستهایم بلکه برنامه هفتگی دانش آموزان را بسترهایی که فراهم آمده٬ مدیریت کردیم. یکی از این بسترها این است که وقتی 87 درصد مدارس یک نوبته شده است٬ بعدازظهر این مدارس خالی است. نکته دیگر این است که در طول ساعات هفتگی برنامه دانشآموزان ساعاتی وجود داشت به نام جبرانی٬ در مصوبه شورای عالی آموزش٬ جبرانی ویژه دانشآموزان ضعیف شناخته شده است.»
سحرخیز در توضیح بیشتر این موضوع گفت: «یک سری ساعات هم ساعات شناور بود مانند ساعات پرورشی؛ یعنی ما عملا همه دانشآموزان را به یک چوب میراندیم و دانشآموزان زرنگ هم به پای دانشآموزان ضعیف باید تا ساعات آخر روزهای هفته میآمدند. ما گفتیم که چرا بعدازظهرها از مدارس استفاده نشود تا دانشآموزان در کنار جمعه فرصتی برای نفس کشیدن داشته باشد. تلقی همه از آموزش و پرورش همهاش کتاب و محفوظات و ... است و خواستیم این تلقی را عوض کنیم. حالا بعدازظهرها خالی است و به مدیران گفتهایم که دانشآموزان را دستهبندی کند و کلاسهای مختلف برای دانشآموزان و بر اساس علاقههاشان گذاشته شود.»
مشروح این گفتگو را اینجا بخوانید.
47/231
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مورد طرح متناسبسازی زمان آموزش مدارس گفت: «متناسبسازی زمان آموزش یک گام در جهت تحقق سند ملی آموزش و پرورش و اجرایی شدن برنامه درسی ملی است.»
کد خبر 179277
نظر شما