کامران باقری لنکرانی در دومین نشست اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی که در مسجد رسول اعظم (ص) شیراز برگزار شد، با بیان اینکه مومن عمل به تکلیف دارد و نگاه او به مسائل اجتماعی تنها از همین منظر است، اظهار داشت: توجه به امور اجتماعی اسلام از منظر عمل به تکلیف نه تنها تاثیرات اجتماعی دارد بلکه موجب خودسازی فرد نیز میشود.
اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
*برخی برای نماینده شدن عمل به تکلیف ندارند و هدفشان فقط به مجلس رفتن است.
*اگر مومنی در صحنه اجتماعی شرکت میکند برای این نیست که خود را مطرح کند بلکه مسائل را در صحنه اجتماع به منظور تبدیل به گفتمان کردن دنبال میکند.
*جبهه پایداری انقلاب اسلامی احساس وظیفه کرد تا در فضای اجتماعی کشور توجه به آرمانهای انقلاب را کارآمد کرده و رویشهای انقلاب را به ویژه در نسل جوانی که حماسههای سوم تیر و 9 دی را آفریدند، حفظ کند.
* در دهه 80 شعارهای اجتماعی را متفاوت با شعار عدالتخواهی انتخاب میکردند. در این دهه افرادی که میخواستند میدانداری کنند یا شعارهای خاکستری سر میدادند و یا موضوع عدالتخواهی را کمرنگ مطرح میکردند.
*کاندیداهایی که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر پیروز نشدند، شعار تولید ثروت را بدون مطرح کردن عدالتخواهی سر دادند که این امر به انحراف از آرمانهای انقلاب میانجامید.
*درجنبش 99 درصدی در آمریکا علیه سرمایهداری در بطن ثروتآفرینی توسط عدهای اندک، پایمال شدن حقوق اکثریت وجود دارد و دیدیم که در این کشورها درصدی اندک ثروتمند شدهاند و بزرگترین شکافهای طبقاتی پیش آمده است.
عدالت باید توام با عقلانیت و معنویت باشد
*رقبای ریاست جمهوری همگی سعی کردند گفتمان مبنی بر پیشرفت، تعامل، تغییر و تعقل را در تقابل با عدالت مطرح کنند در حالی که اصل بر این است که عدالت محور پیشرفت و توسعه قرار گیرد.
* عدالت باید توام با عقلانیت و معنویت باشد تا در حد شعار باقی نماند و به انحراف نرسد.
*زندگی حضرت امام (ره) سرشار از توکل به خدا و معنویت بود. اگر فقط صحبت از معنویت کنیم اما عمق و پایداری نداشته باشد، منجر به ریاکاری میشود و بزنگاهی که معنویت را از ریاکاری جدا میکند عمل به شعارها است.
تکیه بر اقبال مردم بدون توجه به ولایت به انحراف میانجامد
* ریاکاری این نیست که به شعارهای اسلامی توجه نکنیم چراکه این شعارها میتواند حصاری را برای انسان فراهم کند تا دشمنان در او نفوذ نکنند.
* برای اینکه در برابر هجمهها و افکار و ادعاهای مختلف راه را گم نکنیم باید نگاهمان به ولایت باشد چراکه عقلانیت، معنویت و عدالت با نگاه به ولایت مقدور میشود.
*تکیه بر اجتهاد یا اقبال مردم بدون توجه به ولایت کمکم تبدیل به غرور شده و به انحراف میانجامد.
*مجموعه معنویت، عدالت و عقلانیت در پرتو ولایت یک بسته بوده که اگر هر قسمت را فراموش کنیم به نوعی به انحراف کشیده میشود و بر همین اساس جبهه پایداری این موضوع را به عنوان گفتمان خودش انتخاب کرده است.
* همگی در خطر انحراف قرار دارند.باید همواره به خود ظنین بوده و متوجه باشیم تا دچار انحراف نشویم.
*فتنه گران دیگر آبرویی در جامعه ندارند و در واقع شکست کامل خوردهاند اما جریان فتنه همچنان وجود دارد و در انتخابات مجلس آینده ممکن است بدون تابلو حرکت کند.
*شخص منحرف اهمیت و جایگاهی بین مردم ندارد اما جریان فتنه همواره سعی دارد تا پرچم شده و ایجاد گفتمان کند.
* نباید گذاشت نمایندگان مجلس از کانونهای قدرت و ثروت وارد شوند.
*مذاکرات بین جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان نتایج خوبی را در بر دارد که امیدواریم به یک پرچم متحد منجر شود.
/212 212
نظر شما