فارس نوشت:

وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تکیه بر اجتهاد یا اقبال مردم بدون توجه به ولایت کم‌کم تبدیل به غرور شده و به انحراف می‌انجامد.
 

کامران باقری لنکرانی در دومین نشست اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی که در مسجد رسول اعظم (ص) شیراز برگزار شد، با بیان اینکه مومن عمل به تکلیف دارد و نگاه او به مسائل اجتماعی تنها از همین منظر است، اظهار داشت: توجه به امور اجتماعی اسلام از منظر عمل به تکلیف نه تنها تاثیرات اجتماعی دارد بلکه موجب خودسازی فرد نیز می‌شود.

اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
*برخی برای نماینده شدن عمل به تکلیف ندارند و هدفشان فقط به مجلس رفتن است.
*اگر مومنی در صحنه اجتماعی شرکت می‌کند برای این نیست که خود را مطرح کند بلکه مسائل را در صحنه اجتماع به منظور تبدیل به گفتمان کردن دنبال می‌کند.
*جبهه پایداری انقلاب اسلامی احساس وظیفه کرد تا در فضای اجتماعی کشور توجه به آرمان‌های انقلاب را کارآمد کرده و رویش‌های انقلاب را به ویژه در نسل جوانی که حماسه‌های سوم تیر و 9 دی را آفریدند، حفظ کند. 
* در دهه 80 شعارهای اجتماعی را متفاوت با شعار عدالت‌خواهی انتخاب می‌کردند. در این دهه افرادی که می‌خواستند میدان‌داری کنند یا شعارهای خاکستری سر می‌دادند و یا موضوع عدالت‌خواهی را کمرنگ مطرح می‌کردند.
*کاندیداهایی که در انتخابات ریاست جمهوری اخیر پیروز نشدند، شعار تولید ثروت را بدون مطرح کردن عدالت‌خواهی سر دادند که این امر به انحراف از آرمان‌های انقلاب می‌انجامید.
*درجنبش 99 درصدی در آمریکا علیه سرمایه‌داری در بطن ثروت‌آفرینی توسط عده‌ای اندک، پایمال شدن حقوق اکثریت وجود دارد و دیدیم که در این کشورها درصدی اندک ثروتمند شده‌اند و بزرگترین شکاف‌های طبقاتی پیش آمده است.
عدالت باید توام با عقلانیت و معنویت باشد
*رقبای ریاست جمهوری همگی سعی کردند گفتمان مبنی بر پیشرفت، تعامل، تغییر و تعقل را در تقابل با عدالت  مطرح کنند در حالی که اصل بر این است که عدالت محور پیشرفت و توسعه قرار گیرد. 
* عدالت باید توام با عقلانیت و معنویت باشد تا در حد شعار باقی نماند و به انحراف نرسد.
*زندگی حضرت امام (ره) سرشار از توکل به خدا و معنویت بود. اگر فقط صحبت از معنویت کنیم اما عمق و پایداری نداشته باشد، منجر به ریاکاری می‌شود و بزنگاهی که معنویت را از ریاکاری جدا می‌کند عمل به شعارها است. 

تکیه بر اقبال مردم بدون توجه به ولایت به انحراف می‌انجامد
* ریاکاری این نیست که به شعارهای اسلامی توجه نکنیم چراکه این شعارها می‌تواند حصاری را برای انسان فراهم کند تا دشمنان در او نفوذ نکنند. 
* برای اینکه در برابر هجمه‌ها و افکار و ادعاهای مختلف راه را گم نکنیم باید نگاهمان به ولایت باشد چراکه عقلانیت، معنویت و عدالت با نگاه به ولایت مقدور می‌شود.
*تکیه بر اجتهاد یا اقبال مردم بدون توجه به ولایت کم‌کم تبدیل به غرور شده و به انحراف می‌انجامد.
*مجموعه معنویت، عدالت و عقلانیت در پرتو ولایت یک بسته بوده که اگر هر قسمت را فراموش کنیم به نوعی به انحراف کشیده می‌شود و بر همین اساس جبهه پایداری این موضوع را به عنوان گفتمان خودش انتخاب کرده است. 
* همگی در خطر انحراف قرار دارند.باید همواره به خود ظنین بوده و متوجه باشیم تا دچار انحراف نشویم.
*فتنه گران دیگر آبرویی در جامعه ندارند و در واقع شکست کامل خورده‌اند اما جریان فتنه همچنان وجود دارد و در انتخابات مجلس آینده ممکن است بدون تابلو حرکت کند.
*شخص منحرف اهمیت و جایگاهی بین مردم ندارد اما جریان فتنه همواره سعی دارد تا پرچم شده و ایجاد گفتمان کند. 
* نباید گذاشت نمایندگان مجلس از کانون‌های قدرت و ثروت وارد شوند.

 *مذاکرات بین جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان نتایج خوبی را در بر دارد که امیدواریم به یک پرچم متحد منجر شود.

/212 212

 

 

 

کد خبر 180548

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    8 1
    په نه په!! فتنه می ره می خوابه تا جمهوری اسلامی ایران به همه اهدافش برسه!! فتنه همیشه وجود خواهد داشت و ما باید مواظبت کنیم که در زمین آنها بازی نکنیم. معمولا این مردم نیستند که در زمین فتنه بازی می کنند بلکه صاحبان قدرت و ثروت گاهی با ایشان همسو می شوند. منجمله رفتار آقای مصباح پس از انتخابات 88 اصلا در جهت منافع نظام و کشور نبود و تفاوت رفتارهای ایشان با آقای هاشمی می تواند الگوی بسیار مناسبی برای تحلیل شما از برخورد با مشکلات ارائه دهد. یکی نه تنها اوضاع را سرو سامان نداد بلکه آنرا آشفته ساخت و دیگری با سکوت و صبر نظام را به سمت آرامش هدایت کرد. اینها برای ما خیلی مهم است و به همین دلیل آقای هاشمی را قبول داریم.
  • بدون نام MY ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    15 1
    نعل وارونه نزن بزرگوار. فعلا که جریان انحرافی بیشتر در کار کشور اخلال ایجاد کرده
  • بدون نام IR ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    13 0
    کلمه فتنه برا بعضی خوب کاسبی درست کرده!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین