منصور قنبرزاده درمورد موارد تخلف یک تا ۲ باشگاه که در نامه سازمان بازرسی کل کشور نیز به آن اشاره شده است، اظهار داشت: ابتدا درگذشت محسن زمانی، داور پیشکسوت را تسلیت گفته و و روز داور را به همه داوران تبریک میگویم. فلسفه وجودی کارگروه ناظر و مشورتی ناظر بر قراردادها این است که پس از اینکه قرارشد سازماندهی قراردادها که یک پروژه ملی بود و فدراسیون و نهادهای بالادستی مثل وزارت ورزش و نهادهایی که در بحث مالی باشگاهها مشارکت داشتند مثل سهام عدالت و سازمان صنایع و نوسازی مکاتباتی با ردههای بالای کشور داشتند که روی عملکرد مالی باشگاه نظارت و تعادلی در این مسائل وجود داشته باشد، این کارگروه با نظارت مستقیم رئیس فدراسیون و احکام او تشکیل شد.
وی افزود: از ابتدا قرار شد این کارگروه مطابق دستورالعملها و رعایت سقف بودجه نظارت مستمر و پایدار داشته باشد. سازمان بازرسی کل کشور ورود کرد. برخی سوال کردند آیا ورود برخی نهادهای نظارتی به منزله ورود شخص ثالث به فوتبال محسوب میشود یا خیر؟ سازمان بازرسی مطابق وظایف خود که در قانون اساسی تعریف شده باید به هر تشکیلاتی که به هر نحوی از منابع دولتی استفاده میکند ، حق ورود و بازرسی دارد. حدود ۱۳ باشگاه ما از منابع دولتی شبه دولتی یا منابع عمومی کشور استفاده میکنند. از سازمان بازرسی نمایندهای به کارگروه دعوت میشود و در جلساتی که با تاج داشتیم و روی یک تا ۲ موضوع مبهم بحث کردیم نیز این نماینده حضور داشت. اجازه بدهید از لفظ تخلف استفاده نکنم. در این دستورالعمل مقرراتی تعریف و با داشتن مصوبه هیات رییسه فدراسیون، به همه باشگاهها ابلاغ شده است.
قنبرزاده درمورد اینکه اعلام شده با یک بازیکن قرارداد ۵ میلیاردی بسته شده اما با همسر همان بازیکن که عضو تیم دیگری از همان باشگاه است قرارداد ۱۵ میلیاردی بسته شده است، گفت: صد در صد این خبر کذب است. باید حواسمان باشد بازیکنان و خانوادهشان را به این شکل تخریب نکنیم. آن چیزی که در سازمان لیگ بود، این رقم نیست. در بحث والیبال هم اشرافی نداریم و چنین اتفاقی رخ نداده است. حتی آن بازیکن از مقامات قضایی حق پیگیری دارد.
257 251
نظر شما