قائم مقام ورزش و سلامت ورزش در گفت و گویی با خبرآنلاین ، ابتدا از ورزش دانش آموزی سخن گفت:« ورزش دانش آموزی جایگاه ویژه ای دارد که اگر این نگاه استمرار داشته باشد می تواند به ورزش کشور خدمت کند. ما سیاست های کلان ورزش را دیدیم و بر این اساس برنامه ریزی کردیم. وقتی ما پیشرفت می کنیم که ورزش دانش آموزی خوبی داشته باشیم. یک شبه نمی شود این زیر ساخت ها را ایجاد کرد. ما سال قبل ، 15 هزار معلم ورزش استخدام کردیم تا ورزش ابتدایی را از نو بسازیم. »
او سپس به بحث اجباری شدن شنا و طناب زنی در مقطع ابتدایی اشاره کرده و این دو گام را قدمی بلند در استعدادیابی برای ورزش دانش آموزی لقب داد . کیومرث هاشمی گرفتن میزبانی مسابقات دانش آموزی را در راستای بالا بردن انگیزه های خانواده ها برای ترغیب فرزندان شان به ورزش حرفه ای نام داد و تاسیس مدارس ورزش حرفه ای را گامی بلند دانست در جهت پروش قهرمانان ورزشی ؛« ما در این مدارس به بچه ها % به صورت اختصاصی در کنار دروس علمی شان ، 6 جلسه آموزش رشته ای خاص از ورزش را می دهیم که گامی بلند است برای تربیت ورزشکار .»
سپس از هاشمی درباره کاروان المپیکی ایران پرسیدیم که او گفت:« خیلی واقع بینانه اگر نگاه کنیم ما در 4 رشته ورزشی شانس کسب مدال المپیک داریم. یعنی اگر بنا بر کسب مدال طلا داشته باشیم ، این مدال ها در رشته کشتی آزاد و فرنگی ، تکواندو و وزنه برداری است. البته شانس کمرنگی هم در دوومیدانی داریم که شاید احسان حدادی بتواند موفق عمل کند. پس با همه احترامی که برای رشته های دیگر قائلم می گویم باید تمرکز ما روی این رشته ها باشد تا بتوانیم مدال بگیریم. البته این به معنای فراموشی سایر رشته ها نیست اما باید اصل کارمان در این 4 رشته باشد. البته شاخصه موفقیت ورزش ما در هر 4 سال ، این باید باشد که سهمیه های جدیدی را در رشته های جدید بگیریم. تیراندازی ، تیرو کمان ، دو و میدانی ، قایقرانی ، این ها همه نشان از تحول در ورزش مان دارند. با این وجود باید سعی کنیم در هر دذوره 4 ساله یکی از این رشته ها را به رشته های کسب مدال اضافه کنیم. اینکه 4 طلا بگیریم ، افتخار بزرگی است اما شاخص پیشرفت ورزشی نیست.»
کیومرث هاشمی که یکی از مولفین اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال است درباره بحث تغییرات در اساسنامه می گوید:« این که هر اساسنامه ای باید تغییر کند اصلا چیز عجیبی نیست و حتی فیفا هم هر دو سال یکبار ، تغییراتی در اساسنامه هایش ایجاد می کند. الان هم نفس تغییر در اساسنامه ای که ما نوشتیم درست است اما اینکه بحث درباره نواب رئیس وجود دارد ، من می گویم اگر این فضای دموکراتیک را از اساسنامه بگیریم و چند صدایی را به ی صدایی تبدیل نیم که دوباره برگشتیم به همان اساسنامه سابق فدراسیون. در همه دنیا هم اعضای هیات رئیسه را مجمع انتخاب می کند. من مخالف این حرفم که رئیس اختیار لازم را ندارد. رئیس است که حرف نهایی را می زند و دبیر را انتخاب می کند. او مسئول انتخاب روسای کمیته های مختلف است. اگر رئیس بخواهد ، می تواند با پتانسیلی که در اساسنامه وجود دارد ، اقتداری بالا داشته باشد. نباید چند صدایی در فوتبال را از بین برد.»
4141
کیومرث هاشمی می گوید انتصابی کردن نواب رئیس فدراسیون فوتبال بازگشت به عقب است.
کد خبر 181459
نظر شما