ریس​مجلس با بیان اینکه معمولا در موارد استیضاح و یا رای اعتماد به وزیری، وارد بحث نمی​شود، یادآورشد که تنها برای دفاع از جایگاه سپاه پاسداران در حمایت از وزیر نفت نطق کنم.

به گزارش خبرآنلاين، علي لاريجاني که به نمايندگان حق مي​داد از موافقت وي با ابقاي وزير اقتصاد در اين فضاي مواج تعجب کنند، گفت: من بهعنوان يک نماينده در حمايت از آقاي حسيني حرف مي زنم. مهم است که همه قوا با وحدت با يکديگر ريشه اين فساد را بخشکانند. اين تصميم سران سه قوه است و از هر برخوردي هم حمايت مي کنيم.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
·         قوه مقننه گزارش کميسيون اصل نود را ارائه داد. قوه قضاييه هم دادستان کل کشور را مامور کرد و در حال بررسي است. قوه مجريه هم کميته اي را تشکيل داد. پس از سخنان حضرت آيت الله خامنه اي در لزوم قطع دست مفسدين اقصادي هم هيچ شکي نيست. انشالله سازوکارهاي جديدي هم براي اين برخورد انديشيده مي​شود.
·         درست است که حق مجلس است پس از گزارش کميسيون اصل نود، وزير اقتصاد را استيضاح کند اما در برخوردها بايد مبناي ما بر اساس حقيقت باشد. من هم با برخي استيضاح کنندگان موافقم. ترديدي نيست که در اين وزارت خانه تخلفاتي شده است اما برخي از دوستان تند رفتند.
·         در ابتداي اين مساله آقايان حسيني و بهمني با منديداري داشتند و من گفتم که «النجات في صدق». حقيقت را بگوييد تا خدا نجاتتان بدهد.
·         ديروز هم به وزير اقتصاد گفتم که بهتر است قبل از استيضاح شما کنار برويد چون احترام به افکار عمومي است. ايشان علتي داشتند که نگفتند. اما در جلسه سران قوا مطرح شد که اگرچه نبايد بگوييم اما وقتي از خدا پنهان نيست از شما هم پنهان نباشد. من به آقاي احمدي نژاد گفتم که قصور وزارت اقتصاد در اين مساله براي استيضاح کنندگان محرز است و براي احترام به افکار عمومي بايد بروند و پيشنهاد کردم که او را عوض کنيد و حتي به شوخي گفتم که سنت شما اين است که هفت هفت تا وزرا را عوض کنيد، اين هم رويش.
·         اما موضع رئيس جمهور اين بود که نبايد به ناحق به افراد ظلم شود. بگذاريد مساله روشن شود و با هر وفرد خاطي برخورد شود. وزير اقتصاد رد مجموع وزير توانمندي است. ما هم در گزارش کميسيون اصل نود به اين نرسيديم که او واقعا مقصر است.
·         حسيني امروز با صراحت چهار بار اعلام کرد که عذرخواهي مي​کند. ما نبايد به اين پديده و فرهنگ صحيح عذرخواهي يک مسئول بي توجه باشيم. بايد به مسئولان تفهيم کنيم که اگر قصوري داشتند، عذرخواهي کنند. ملت و نمايندگانشان نيز متواضعانه بپذيرند تا اين فرهنگ اصيل اسلامي جا بيفتد.
·         اين استيضاح زمينه اي را براي کشمکش دو قوه ايجاد مي​کند که در پيگيري پرونده مانع ايجاد مي​کند. پس از پذيرش قصور از سوي وزير، ما ديگر مشکلي ايجاد نکنيم. امروز وظيفه ملي ما رونق اقتصادي در سال جهاد اقتصادي است.
·          ما در شرايطي نيستيم که بلاوجه هزينه سياسي کشور را بالا ببريم. شما يک کارت زرد به وزير نشان داديد و کارت قرمزتان را هم نشان داديد. فکر ميکنم باتوجه به کارآمدي وزير در کارش به او راي اعتماد مشروط بدهيم.
·         من قبل از وزارت حسيني او را نمي​شناختم. او يکبار به دعوت احمدي نژاد به جلسه سران سه قوه آمدو درباره طرح تحول گزارش داد. بعد کار وي را در دوره وزارت ديدم که به نظرم عقلانيت لازم را داشت.
·         از نمايندگان مي​خواهم راي اعتماد مشروط به وزير بدهند تا ديگر سهل انگاري در انتصاب افراد رخ ندهد. در مواردي که به شما هشدار نظارتي مي دهند، شما پيگيري جدي کنيد. در ارائه تسهيلات کلان، دقت بيشتري کنيد و به توصيه​ها حمل به صحت نکنيد. هيچ تاخيري و سهل انگار يدر همکاري با قوه قضاييه نکنيد و يک بازوي دادستان شويد و به خاطر حمايت از همکارانتان تساهل نکنيد.
·         شرط ششم اين است که بانک ها دچار رکود نشوند و افراد ضعيف از تسهيلات بانکي بهره مند شوند. اينها نصايح خيرخواهانه ما براي شما است.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 181496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام DE ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    25 1
    مباركه
  • بدون نام IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    44 2
    بله عذر خواهی کرد اما کی؟ همین امروز که بحث بودن یا نبودنش مطرح شد. قبل از این به هیچ عنوان نمی پذیرفت که قصور کرده وباید ازمردم غذر خواهی کند. عذر خواهی تحت فشار استیضاح وبر کنار ی هیچ ارزشی ندارد.
  • پيمان IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    53 3
    لطفا خود اقاي لاريجاني را استيضاح كنيد
  • ناصر IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    35 3
    جناب آقاي لاريجاني چرا اينكاررا مي كنيد؟
  • بدون نام IR ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    8 41
    منطق سیاست می گوید در شرایط سنگین کنونی و فشار پرحجم افکارعمومی، همرنگ جماعت شویم و بر وزیر اقتصاد و دولت دهم بتازیم یا حداقل، آنها را در میان هجمه های موجود تنها بگذاریم. به بیان دیگر دفاع از وزیری که تخلف 3هزارمیلیاردی در حوزه مسئولیت او رخ داده، یک انتحار سیاسی است، آن هم برای دکتر علی لاریجانی که رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس است. اقدام دکتر لاریجانی و درخواست رای اعتماد - ولو مشروط - برای دکتر شمس الدین حسینی، از جمله رفتارهای سیاسی است که در تاریخ جوانمردی ها و مصلحت اندیشی های خردورزانه سرزمین ما باقی می ماند.