کلاهبرداری با تتر چگونه است؟ روش‌های تشخیص و جلوگیری از سوء استفاده با تتر تقلبی

در این مطلب به ارائه راه‌های کاربردی برای تشخیص تتر فیک می‌پردازیم. اگر شما هم دوست ندارید که روزی طعمه کلاهبرداران شوید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

هدف از طراحی استیبل کوین تتر، محافظت از دارایی سرمایه‌گذاران در برابر نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال است. شما به‌عنوان یک سرمایه‌گذار با داشتن تتر می‌توانید ارزش سرمایه خود را همگام با ارزش دلار آمریکا حفظ کنید.

ارز دیجیتال تتر چیست؟

رمز ارز تتر (USDT) یک ارز پایدار یا Stable Coin است که ارزش آن با دلار آمریکا برابر است. به این معنی که هر واحد تتر معادل یک دلار آمریکا است و توسط شرکت Tether Limited، مستقر در هنگ کنگ، صادر می شود. تتر یکی از محبوب ترین ارزهای دیجیتال در جهان است. طبق داده های کوین مارکت کپ، ارزش بازار تتر در حال حاضر بیش از 80 میلیارد دلار است. این ارز پایدار کاربردهای زیادی دارد و همین کاربردها و مزیت‌ها باعث شده است که usdt به یک ارز محبوب تبدیل شود. این استفاده گسترده، باعث شده که راه کلاهبرداری با تتر و سوءاستفاده از آن افزایش پیدا کند و تریدرها و معامله‌گران، ضررهای زیادی را بابت این قبیل سوءاستفاده‌ها متحمل شوند.

تتر چه کاربردهایی دارد که باعث افزایش کلاهبرداری با تتر شده است؟

به طور کلی ارزهای پایدار مانند USDC یا BUSD با هدف حفظ ارزش دارایی و برقراری ارتباط بین ارزهای سنتی (ارزهای فیات) و ارزهای دیجیتال ایجاد شدند. رمزارز usdt یا تتر نیز از این اصل جدا نیست.

کاربردهای ارز دیجیتال تتر عبارت اند از:

1. پرداخت‌های برون مرزی

از آنجایی که تتر یک دلار دیجیتال محسوب می‌شود، بسیاری از شرکت‌ها و تاجران از آن برای پرداخت‌های بین‌المللی استفاده می‌کنند.

2 . ابزار تبادل مالی سریع

ارز دیجیتال USDT به دلیل استفاده از بستر بلاکچین، می‌تواند بسیار سریع‌تر از روش‌های سنتی پرداخت (حواله دلار و …) در تبادلات مالی جهانی ایفای نقش کند.

3. کارمزد کمتر

این ارز پایدار می‌تواند تاثیر مستقیمی روی میزان آورده یک سرمایه‌گذاری یا واردات و صادرات برای تجار داشته باشد. چرا که کارمزدهای پرداخت تتری به مراتب کمتر از پرداخت با روش سنتی است. به دلیل این ویژگی‌ها و مزیت‌های متعدد دیگر، از جمله محافظت از ارزش سرمایه در برابر نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال، افزایش نقدینگی بازار ارزهای دیجیتال و پرداخت هزینه کالاها و خدمات، ارز دیجیتال Tether محبوبیت زیادی پیدا کرده است و همین امر سبب شده تا کلاهبرداری با تتر نیز افزایش یابد.

انواع تتر

ارز تتر یک توکن است. به این معنی که خودش بلاکچین ندارد یا بهتر است بگوییم که ارز بومی هیچ بلاکچینی نیست و می‌تواند بر بستر چندین بلاکچین مختلف استفاده شود. به همین دلیل نام انواع تترهای ERC-20 و TRC-20 و BEP-20 را می‌شنوید. دلیل این تنوع این است که این استیبل کوین بر بستر شبکه‌ای ترون، اتریوم، بایننس اسمارت چین، سولانا و… فعال است. در حال حاضر کارمزد شبکه تتر TRC-20 از سایر شبکه‌ها کمتر است و روی عدد 1 تتر (معادل با یک دلار) قرار دارد.

کلاهبرداری با تتر چگونه است؟ روش‌های تشخیص و جلوگیری از سوء استفاده با تتر تقلبی

کلاهبرداری تتر با چه روش‌های رایج است؟

  • تتر تقلبی در سایت های اسکم

در ایران، یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری با تتر تقلبی، ایجاد سایت‌های جعلی است. این سایت‌ها معمولاً شبیه به سایت‌های رسمی تتر (صرافی‌ها یا کیف پول‌های معتبر) طراحی شده‌اند و از نام و لوگوی تتر استفاده می‌کنند. قربانیان با دیدن این سایت‌ها گمان می‌کنند که با سایت رسمی و محبوب بین کاربران در ارتباط هستند و با خیال راحت تتر خریداری می‌کنند. با این حال، تتر خریداری شده از این سایت‌ها تقلبی است و ارزشی برای تبادل و خرید و فروش ندارد.

  • والت‌های ارز دیجیتال جعلی

روش دیگر کلاهبرداری با تتر تقلبی، ایجاد کیف پول‌های جعلی است. این کیف پول‌ها معمولاً از طریق تبلیغات یا شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌شوند. قربانیان با نصب این کیف پول‌ها بر روی دستگاه خود، دارایی خود را در معرض خطر قرار می‌دهند. کلاهبرداران می‌توانند به راحتی به این کیف پول‌ها دسترسی پیدا کنند و ارز USDT قربانیان را سرقت کنند.

  • مانورهای تبلیغاتی

روش سوم کلاهبرداری با تتر تقلبی، ایجاد تبلیغات و شبکه‌های اجتماعی جعلی است. این تبلیغات و شبکه‌های اجتماعی وعده‌های سودآوری بالا را با استفاده از تتر ارائه می‌دهند. قربانیان با دیدن این تبلیغات و شبکه‌های اجتماعی فریب می‌خورند و سرمایه خود را در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. با این حال، این پروژه‌ها معمولاً کلاهبرداری هستند و قربانیان سرمایه خود را از دست می‌دهند.

  • کمپین‌های فیشینگ

یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری با تتر تقلبی در جهان، ایجاد کمپین‌های فیشینگ است. این کمپین‌ها از طریق ایمیل، پیامک یا شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌شوند. قربانیان با کلیک بر روی لینک‌های موجود در این کمپین‌ها، به سایت‌های جعلی هدایت می‌شوند. در این سایت‌ها، از قربانیان خواسته می‌شود که اطلاعات شخصی یا رمزهای عبور خود را وارد کنند. کلاهبرداران از این اطلاعات برای دسترسی به حساب‌های قربانیان و سرقت ارزهای دیجیتال آن‌ها استفاده می‌کنند.

امن ترین راه برای خرید تتر چیست؟

برای جلوگیری از کلاهبرداری با تتر تقلبی، باید موارد ساده‌ای را رعایت کنید. با اینکه دنیای ارزهای دیجیتال دارای پیچیدگی‌ها خاص خود است. برای جلوگیری از ضرر و از دست دادن دارایی، بهتر است به نکات مهم زیر توجه کنید.

  • فقط از سایت‌های و کیف‌پول‌های معتبر استفاده کنید

صرافی‌های رمزارزی، بسترهای تبادل و معاملات رمزارزها هستند. برای انتخاب یک صرافی مناسب و امن، بهتر است به معیارهایی از جمله قدمت و اصالت، نظرات سایر فعالان و کاربران، پروتکل‌های امنیتی و سرویس‌های صرافی توجه کنید.

کلاهبرداری با تتر چگونه است؟ روش‌های تشخیص و جلوگیری از سوء استفاده با تتر تقلبی

صرافی‌های ارز دیجیتالی همچون پلتفرم بیداَرز که دارای بازار معاملاتی P2P هستند و به عنوان مرجع این شیوه معاملاتی در ایران شناخته می‌شوند، به کاربران این امکان را می‌دهند که بدون انتقال دارایی به صرافی و قفل کردن ارز دیجیتال در آن، سفارش خرید و فروش ثبت کنند. این برای بسیاری از کاربران که نگرانی‌های امنیتی دارند، بسیار حائز اهمیت است. در واقع، بازارهای P2P معتبر یک بستر مناسب برای خرید تتر امن با قیمت ارزان هستند که از نظر امنیتی و مالی سودمند خواهند بود.

  • اطلاعات شخصی و رمزهای عبور خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید

اطلاعات شخصی برای ورود به اکانت‌های صرافی یا کیف پول ارز دیجیتال، پل دسترسی به دارایی‌های شما هستند. نام کاربری، رمز عبور، رمز تایید تراکنش و همچنین اطلاعات شخصی مانند حساب بانکی، شماره ملی یا آدرس محل زندگی، از جمله اطلاعاتی هستند که باید نزد خود نگاه داشته یا برای احراز هویت صرفا توسط خودتان استفاده شود.

چند نکته برای تشخیص تتر تقلبی

  • آدرس قرارداد هوشمند تتر را بررسی کنید. آدرس قرارداد هوشمند تتر واقعی باید با آدرس قرارداد هوشمند ارائه شده توسط Tether Limited (بنیاد تتر) مطابقت داشته باشد.

  • تتر را از طریق پلتفرم‌های معتبر ایرانی برای خرید ارز دیجیتال تهیه کنید. این صرافی‌ها هویت کاربران را از طریق یک فرآیند KYC (احراز هویت) طبق دستورالعمل‌های پلیس فتا و بانک مرکزی بررسی می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که کاربران آن‌ها کلاهبردار نیستند.

  • از نرم‌افزارهای امنیتی معتبر استفاده کنید. نرم‌افزارهای امنیتی معتبر مانند گوگل اتنتیکیتور می‌توانند به شما کمک کنند تا از حملات فیشینگ و سایر حملات سایبری جلوگیری کنید.

جمع بندی

درمجموع، برای تشخیص تتر تقلبی و جلوگیری از کلاهبرداری با تتر، بهتر است که اطلاعات خود را در این زمینه افزایش داده و سپس وارد حوزه سرمایه گذاری یا ترید شوید. همچنین، انتخاب بستر معاملاتی امن و معتبر می‌تواند نگرانی‌های شما را به میزان زیادی کاهش دهد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1817300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =