گروه اقتصادی: مسئولان وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار همچنان به برخورد های تعزیراتی خود ادامه می دهند.
به گزارش خبرآنلاین سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در حالی گزارش می دهد که بیش از 4 هزار واحد متخلف در شب یلدا شناسایی شدند که برخی از مسئولان وزارت بازرگانی پیشتر اعلام کردند با سیاست های تعزیراتی نمی توان آرامش را در بازار حاکم کرد. معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی در گفت و گوی خود با خبرآنلاین به صراخت اعلام کرد که اعتقاد چندانی به برخورد های تعزیراتی ندارد: " من به شخصه با برخورد های تعزیراتی مرسوم موافق نیستم. "
از سوی دیگر رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز چندی پیش به برخورد های تعزیراتی با واحد های متخلف هشدار داد و خواهان به کار گیری اقدامات موثر دیگری شد اما مسئولان وزارت بازرگانی همچنان برای تنظیم بازار، برخورد های تعزیراتی را در اولویت قرار داده اند. سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان امروز اعلام کرد در اجرای طرح نظارتی وِیژه شب یلدا بیش از 69 هزار بازرسی از واحدهای توزیعی و خدماتی، توسط بازرسان سازمانهای بازرگانی در سراسر کشور انجام شد.
از این تعداد 4 هزار و 966 واحد به اتهام گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور متخلف شناخته و پس از انجام تحقیقات تکمیلی، پرونده های متخلفین را به صورت جداگانه و جمعا به ارزش کل 2 میلیارد و 877هزار ریال جهت صدور رای به هیئت رسیدگی به تخلفات صنفی و شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به نظر می رسد وزارت بازرگانی برخورد های تعزیراتی با واحد های صنفی متخلف را به عنوان الگوی اصلی تنظیم بازار قرار داده است چرا که سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به تازگی اعلام کرده است بازرسی از مراکز و واحدهای صنفی به صورت دائمی است و هموطنان گرامی می توانند با مشاهده هرگونه تخلف در مسائل اقتصادی و گزارش به موقع از طریق تلفن 124 و ستادهای خبری مستقر در سازمانهای بازرگانی استانها، در ساماندهی بازار کالا و خدمات مشارکت کنند.
نظر شما