راهنمای خرید پارتیشن اداری ارزان قیمت به همراه نمونه کار

در این مقاله راهنمای ساده‌ای را برای انتخاب پارتیشن اداری در اختیارتان قرار داده‌ایم که رفتار خریداران بر اساس آن می‌تواند مسیر انتخاب را ساده‌تر کند.

پارتیشن‌های اداری یک راه حل همه کاره و بسیار ساده برای رفع مشکلی است که بسیاری از ساختمان‌های اداری با آن درگیر هستند. شما با استفاده از این ابزار می‌توانید از حداقل‌ترین فضاهای اداری نیز به بهینه‌‎ترین شکل ممکن استفاده کنید. اما انتخاب پارتیشن اداری مناسب که با نیازهای شما مطابقت داشته باشد همیشه آسان نیست. انتخاب هر محصولی که تحت عنوان پارتیشن در بازار فروخته می‌شود می‌تواند یک تاثیر متفاوت روی فضا و میزان راحتی کارکنان داشته باشد.

راهنمای خرید پارتیشن اداری

اگر در زمان خرید پارتیشن اداری به نکات مهمی که در ادامه اشاره کرده‌ایم توجه کنید؛ قطعا محصولی که خریداری می‌کنید به یکی از بهترین خریدهای عمرتان تبدیل خواهد شد.

  • میزان نور محیط

اگر در پلان اداری که قصد پارتیشن‌بندی آن را دارید دسترسی به نور طبیعی محدود است؛ پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای گزینه مناسبی هستند و بهتر است از پارتیشن‌های تمام چوب استفاده نکنید. پارتیشن‌های شیشه ای، چه شفاف و چه مات، اجازه عبور نور را می‌دهند و فضا را روشن‌تر می‌کنند.

  • ارتباط بخش‌های مختلف به یکدیگر

برای فضاهایی که نیاز است بعد از پارتیشن‌بندی بخش‌های مختلف آن به هم دید داشته و مرتبط باشند؛ از پارتیشن‌های اداری دوجداره پرده‌دار استفاده کنید تا هر وقت نیاز شد با کنار زدن پرده، کارکنان بخش‌های مختلف بتوانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

  • جنس بدنه پارتیشن

برای جداسازی فضای داخلی ساختمان‌های ادرای که زیاد نیاز به شستشوی کف دارند مانند بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها، بهتر است از پارتیشن‌های چوبی استفاده نکنید. چوب به دلیل مقاومت کم در برابر رطوبت خیلی سریع پوسیده می‌شود و شما را مجبور می‌کند خیلی زودتر از آنچه که انتظار داشتید به فکر تغییر دکوراسیون بیفتید. برای این محیط‌ها می‌توانید به جای پارتیشن چوبی از پارتیشن شیشه‌ای یا آلومینیومی استفاده کنید. اگر انتخاب‌تان از بین این دو گزینه پارتیشن شیشه‌ای است بهتر است چند سانتی‌متر پایین که احتمال خیس شدنش بیشتر است با ورق آلومینیوم پوشیده شود.

  • نزدیکی مبلمان ادرای به پارتیشن

در ساختمان‌هایی که میزها و مبلمان اداری نزدیک یا به پارتیشن متصل هستند؛ امکان برخورد میز و صندلی با پارتیشن وجود دارد. به همین دلیل بهتر است از پارتیشن‌های ساخته شده از ترکیبی از چوب و شیشه استفاده شود. می‌توان محصولی که حدود 40 تا 80 سانتی‌متر از قسمت پایین آن چوبی و بقیه‌اش شیشه است را برای این فضاها انتخاب کرد.

  • زیبایی ظاهری

اگر به دنبال ایجاد ظاهری طبیعی در محیط کارتان هستید؛ پارتیشن‌های ساخته شده از چوب یا فرآورده‌های مختلف آن مانند MDF همان چیزی است که نیاز دارید. چوب حس طبیعی بودن فضا را به بیننده القا کرده و در بین کارکنان صمیمت به وجود می‌آورد.

  • عایق‌بندی فضا

اگر محیط نویز زیادی دارد و فعالیت شغلی که در ساختمان انجام می‎شود عموما با سر و صدا همراه است؛ برای اینکه بعد از پارتیشن‌بندی محیطی آرام ایجاد شود باید به قابلیت عایق‌بندی محصولی که انتخاب کرده‌اید توجه کنید. برخی از پارتیشن‌هایی که در بازار فروخته می‎شوند به نوعی پارتیشن آکوستیک هستند و می‌توانند به خوبی نویز محیط را جذب کنند. پس برای محیط‌های پر سر و صدا بهتر است این محصولات انتخاب شود.

  • نوع فعالیت شغلی

برای فضاهای کار گروهی، پارتیشن‌های کوتاه و برای فضاهایی که کارکنان هنگام فعالیت‌شان نیاز به راحتی و تمرکز زیادی دارند؛ پارتیشن‌های بلند که تا سقف امتداد دارند انتخاب خوبی هستند. کارگروهی معمولا نیاز به تعامل کارکنان دارد ولی در شغل‌های حساس هیچ چیز به اندازه تمرکز از اهمیت برخوردار نیست. به همین خاطر انتخاب پارتیشن کوتاه برای کارهای گروهی باعث تعامل بیشتر و پارتیشن بلند برای شغل‌های حساس باعث تمرکز بیشتر کارکنان خواهد شد.

  • حفظ حریم خصوصی کارکنان

پارتیشن‌های شیشه‌ای هوشمند ایده جالبی برای فضاهایی هستند که نیاز به کنترل نمای داخلی اتاق‌ها دارند. اگر نمی‌خواهید کارکنان بخش‌های مختلف هنگام کار کردن دیده شوند؛ استفاده از این مدل پارتیشن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. پارتیشن‌های هوشمند کنترلی دارند که با استفاده از آن می‌توان از راه دور شیشه شفافش را مات کرد.

  • تعداد جداره‌های پارتیشن

پارتیشن‌های شیشه‌ای دو جداره که مجهز به کرکره هستند انتخابی عالی برای اتاق کنفرانس و مدیریت محسوب می‌شوند. این پارتیشن‌ها با قابلیت تنظیم دید به بیرون، هم دریافت نور و هم دید بصری را ممکن می‌سازند. همچنین به دلیل دو جداره بودن شیشه، عایق صوتی خوبی در برابر صداهای اضافه موجود در محیط هستند.

  • ارتفاع پارتیشن

اگر ارتفاع اتاقی که قصد استفاده از پارتیشن را در آن دارید زیاد است؛ بهتر است از محصولی استفاده کنید که شیشه‎اش از جنس سکوریت است. شیشه‌های تک جداره برای فضایی که ارتفاع زیادی دارند مناسب نیست؛ چرا که در صورت شکستن ممکن است به افراد یا اشیاء آسیب وارد کنند. برای قسمت‌هایی از محیط اداری که فقط به جداسازی فیزیکی و نه ظاهری نیاز دارند می‌توانید از پارتیشن با ارتفاع کوتاه استفاده کنید. جنس این پارتیشن‌ها می‌توانند از شیشه تک جداره و دو جداره یا ترکیبی از شیشه و چوب باشد. ارتفاع بهینه برای پارتیشن بین 120 تا 160 سانتی‌متر است.

  • تهویه هوا

در محیط‌هایی که نیاز به گردش هوای طبیعی دارند و سیستم تهویه نصب نشده؛ بهتر است از پارتیشن‌های بلند که تا سقف امتداد دارند استفاده نکنید. ارتفاع بهینه پارتیشن برای چنین ساختمان‌هایی 220 سانتی‌متر است.

  • بزرگ ‌نمایی در فضا

اگر می‌خواهید فضای اداری یا شرکت شما بزرگ‌تر از آنچه هست به نظر برسد؛ پارتیشن‌های اداری بدون فریم انتخاب عالی هستند. این پارتیشن‌ها ضمن تقسیم ‌بندی و بهینه‌سازی فضا، شفافیت بصری را حفظ کرده و دید کارمندان را وسیع می‌کنند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1845401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =