فاطمه آلیا نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت وگو با خبرآنلاین در خصوص طرح کاهش رابطه با انگلیس با بیان اینکه ین موضوع از مطالبات موکلین ما است، افزود: درعالم دیپلماسی ما حق مقابله به مثل را داریم و طرح این موضوع در مجلس، پاسخ دیپلماتیک به رفتار دولت انگلیس است، ولی هر زمان آنان در رفتارشان تجدید نظر کنند ما هم این تصمیم خود تجدید نظر می کنیم.
وی با بیان اینکه حرف ما این است که این گونه نیست که فقط بیمارستان های انگلیسی برای معالجه مناسب باشد، تصریح کرد: قابل انکار نیست که برخی از هموطنان ما برای معالجه به این کشور سفر می کنند، ولی بهترین متخصصین دنیا که فقط در این کشور نیستند.یا اینکه فقط دانشگاه های انگلیس نیستند که سطح خوبی دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم درپاسخ به اینکه فکر می کنید اقدام ایران تاثیری درسیاست های انگلیس در قبال ایران خواهد داشت، گفت: اکنون به دلیل پیوند نامیون واتحاد نامبارکی که بین انگلیسی ها و آمریکایی ها وجود دارد،آنان می خواهند ریشه جمهوری اسلامی را که خاستگاه بیداری اسلامی را بخشکانند. به این دلیل ممکن است حتی در کوتاه مدت برای فرافکنی مشکلات داخلی خود اقدامات خصمانشان را علیه ما تشدید بکنند ولی قطعا در درازمدت این اقدام به ضررآنها است.
آلیا با تاکید بر اینکه رابطه با انگلیس به جز ضرر و زیان و مانع ایجاد کردن برای پیشرفت ما هیچ فایده ای نداشته است، افزود: اما ایران چون یک ملت متمدن هستیم می خواهیم ارتباطمان با ملتها برقرار باشد، ولی این موضوع به سیاست های دولتهای این کشور ها هم مرتبط است.
وی در پاسخ به اینکه کاهش همزمان روابط سیاسی واقتصادی برای بخش خصوصی کشور مشکل ایجاد نمی کند، تصریح کرد: موضوع کاهش روابط همیشه مطرح بوده ولی براساس توصیه برخی از نهادها این قطع رابطه اعمال نشد و انان به کاهش رابطه متمایل تر بودند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نشست های متعدد کمیسیون امنیت ملی در خصوص قطع یا کاهش رابطه با انگلیس، گفت: بعد از نشست با بخش های گوناگون و لحاظ همه جانبه این روابط کمیسیون به این نظر که قطع رابطه را تبدیل به کاهش رابطه کنیم رسید. چرا که ما خواهان قطع رابطه کامل نیستیم و مایلم با همه کشورها به جز رژِیم صهیونیستی براساس سه عزل عزت، حکمت و مصلحت رابطه داشته باشیم، ولی خود انگلیسی ها تندروی می کنند و رفتارهای خصمانه آنها سبب این تصمیم گیری شد.
نظر شما