رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور با بيان اينكه «مخالفان نظام علوي حق ورود به سازمانهاي حكومتي را ندارند» گفت: كسي كه معاند و مخالف است يعني مخالفت را در صحنه عمل آورده است و قطعا چنين افرادي نميتوانند دلسوز نظام اسلامي باشند. در نظام اسلامي نيز به اينگونه افراد هيچ گونه مسووليتي واگذار نشده است.
حجتالاسلام والمسلمين سيدرضا تقوي در سخنراني پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران اظهار كرد: وي تصريح كرد: سيره علوي در برخورد با مخالفان و دشمنان خود علاوه بر اينكه مباحث حقوقي را تا حدودي روشن ميكند به لحاظ اخلاقي و انساني نيز ميتواند مفيد و آموزنده بوده و نگاه اسلام را نسبت به سياست و حكومت در حاكميت اسلامي به نمايش بگذارد زيرا يكي از مهمترين بحثهاي سياسي و حاكميتي بررسي حقوق مخالفان است.
گزيده سخنان وي به اين شرح است:
· در هر حكومتي مطرح است كه مخالفان در يك نظام بايد داراي چه جايگاهي باشند و حاكميت نيز بايد با مخالفان نظام چگونه برخورد كند زيرا اگر مخالفان حاكميت اسلامي حق و حقوقي داشته باشند بايد در نظر گرفته شود كه آن حق چيست و به چه ميزاني ميباشد.
· مخالفان نظام اسلامي بايد در يك دستهبندي به چهار گروه مخالفان و دشمنان اعتقادي، معاندان ستيزهگر، دنياطلبان و زيادهخواهان و خادمان حاكميت جور تقسيم ميشوند. سيره علوي در مخالفت با چهار گروه ذكر شده تفاوت بارزي را قائل است زيرا اولا هيچ كدام از اين گروهها حق ورود به سازمانهاي حكومتي را ندارند و مسوولان نبايد كارهاي نظام و مردم را به آنها واگذار كنند.
· علي (ع) در برخورد با مخالفان و دشمنان از شيوههاي نصيحت و روشنگري، رعايت اصول انساني، رعايت عدالت و رعايت اصول اخلاقي استفاده ميكردند.
/2929
نظر شما