بیشترین درآمد از دلالی ارز امروز مربوط به دینار کویت با 560 تومان است ولی روپیه پاکستان درآمد نسبی بهتری دارد.

علی پاکزاد: متوسط سود حاصل از خرید و فروش هر واحد از 25 نوع ارز رایج در بازار کشور معادل 10.4 درصد است، نکته جالب آنکه ارزهای ارزان قیمتی که کمتر در بورس مبادلات قرار دارند به نسبت هزینه ای که صرافی ها صرف خرید آنها می کنند بیشترین درصد درآمد را برای آنها دارد، رکورد درآمد نسبی خرید وفروش انواع ارز، امروز دوازدهم دی ماه برای صرافیها مربوط است به روپیه پاکستان که با قیمت 11 تومان خریداری شده و با قیمتی معادل 16 تومان به فروش می رسد و نزدیک به 50 درصد درآمد این خرید وفروش نصیب صراف می شود.
خرید و فروش هر واحد گرانترین ارز بازار یعنی دینار کویت برای صرافی درآمدی معادل 650 تومان یا 13.7 درصد قیمت خرید به همراه دارد.
کمترین درآمد برای صرافی ها مربوط به مبادله پوند انگلیس است، که به ازای خرید و فروش هر پوند معادل 20 تومان درآمد کسب کرده که معادل 0.8 درصد قیمت خرید این ارز برای صراف است، البته ذکر این نکته ضروری است که بالا بودن سود حاصل از خرید و فروش ارزهای متفرقه که در بورس مبادلات قرار ندارند ناشی از کمبود تقاضای این نوع ارزها و خواب ارز در دست صراف هم هست.

 


/22231
 

کد خبر 192252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    26 10
    کدوم ایرانی روپیه پاکستانی میخره آخه؟! می خواد چیکار؟ روپیه به چه درد میخوره. که چی مثلا؟
  • یوسف پرژک IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۳
    13 2
    ستاد مبارزه با گرانفروشی و بازرسی کل کشور و.......چکار میکنند؟؟؟؟؟اینهمه نهادهای نظارتی و کارشناسی ومسئول و.......حقوق و هزینه های خود را بابت چه کاری می گیرند؟؟؟؟؟ یک ایرانی با بیست سال تحصیل وبیست سال تخصص درآمد سالیانه اش با درآمد یک روزه یک صراف قابل مقایسه نیست.
  • پزشک دلارفروش IR ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۳
    12 1
    یوسف جان خودشان ذینفع هستند.سیستم نطارت هم معمولا شاکی را می فرستد دنبال نخود سیاه ونهایتا قید شکایتش را میزند