پروژه محرمانه چین در کف اقیانوس؛ سلاحی قدرتمند در دست ساخت است!

بر اساس تصاویر ماهواره‌ای دیده‌شده، چین در حال ساخت کلاس جدیدی از زیردریایی‌هاست.

امیرمسعود عابدین_ با توجه به‌احتمال وقوع درگیری در اقیانوس هند و اقیانوس آرام در سال‌های آینده، انتظار می‌رود که زیردریایی‌ها نقش مهمی را در جنگ ایفا کنند. تام شوگارت، تحلیلگر دفاعی، مجموعه‌ای از تصاویر ماهواره‌ای را در حساب کاربری X (توئیتر سابق) خود منتشر کرد که به‌احتمال زیاد کلاس جدیدی از زیردریایی چینی را در حال ساخت نشان می‌دهد.

بر اساس برآوردهای اطلاعاتی ارتش ایالات‌متحده، نیروی دریایی چین حدود ۴۵ زیردریایی برقی دیزلی دارد. حدود نیمی از آن‌ها متعلق به کلاس یوان (نوع ۰۳۹A/B) هستند و توانایی پرتاب موشک‌های کروز را دارند.

اما بر اساس تجزیه‌وتحلیل شوگارت از تصاویر ماهواره‌ای ارائه شده توسط شرکت جهانی تصویربرداری Planet Labs، نیروی دریایی چین ممکن است به‌خوبی روی نوع جدیدی از کشتی کار کند.

یک زیردریایی جدید چینی می‌تواند نیروی دریایی ایالات‌متحده را مجبور کند که وضعیت خود را در اقیانوس هند و اقیانوس آرام و همچنین استراتژی خود را تنظیم کند.

زیردریایی محرمانه چین از آمریکا جلو زد!/ عکس

این زیردریایی جدید به امکاناتی مجهز شده که در سایر زیردریایی‌های چینی وجود نداشته است. زیردریایی جدید چین به فناوری X-stern مجهز شده است؛ طراحی صلیب‌شکل X-stern مانورپذیری بهتری را ارائه می‌دهد که یک ویژگی مهم برای بقا و کارآمدی یک زیردریایی در جنگ است. زیردریایی اتمی کلاس کلمبیا نیروی دریایی ایالات‌متحده که به‌زودی ساخته خواهد شد، دارای فناوری X-stern خواهد بود. زیردریایی جدید بیش از ۸۰ متر طول دارد.

نیروی دریایی ارتش آزادی‌بخش خلق که نام رسمی نیروی دریایی چین است، مجهز به حدود ۶۱ زیردریایی از همه نوع است. به‌طور خاص، پکن دارای ۴۵ زیردریایی تهاجمی، ۹ زیردریایی هسته‌ای و ۷ زیردریایی مسلح به موشک بالستیک هسته‌ای است.

منبع: nationalinterest

۲۲۷۳۲۲

کد خبر 1939176

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • راد IR ۰۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۲
    2 1
    با پیشرفت تکنولوژی شاهد هستیم هواپیماهای بدون سرنشین (پهپهاد) جایگزین هواپیماهای سرنشین دار شده اند. شناورهای بدون سرنشین (شهپاد)جایگزین شناورهای سرنشین دار شده اند. در اینده‌ای نه چندان دور زیر دریایی هدایت پذیر از دور ساخته خواهد شد( مثلا خلاصه نام آن را زهپاد ) و در اعماق دریا جایی که زیردریایی جرعت رفتن به آن عمق را ندارد ، نگهداری خواهند کرد. لحظه به لحظه هر نوع تحرکی در زیر دریا را به مرکز مخابره میکند. در صورت لزوم مثل اژدر وارد میدان نبرد خواهند. امروزه ناو هواپیمابر و زیردریایی اتمی و هواپیمای بمب افکن و ... به مانند دوران جنگ سرد کارایی ندارند. اما یک نوع پز نظامی و سیاسی است که از آن برای برتری و زورآزمایی استفاده میکنند.
  • نا اشنا IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۳
    2 0
    شما بد نیست کارشناس نظامی شوید . پهباد و شهپاد برای صدمه جزئی ساخته شدند و ایجاد مزاحمت .وگرنه در جنگ های تمام عیار پهباد و شهباد بدرد هیچ کاری نمی‌خورد. وقتی یک ناو هواپیمابر جایی مستقر می‌شود می‌تواند در روز بیش از ۲۵۰۰ پرواز انجام دهد و در کنارش ناوگان اطراف آن از موشک‌های کروز و بالستیک و صدها نوع سلاح دیگر استفاده کند --یک پهباد بجز یک تخریب کوچک -انهم اگر ردیابی نشود چه کارایی مهمی دارد به غیر از تخریب کوچک . شما جنگ اول خلیج فارس رو در نظر بگیر شما چطور با پهباد و شهباد میتوانید عراق رو تسخیر کنید . کمی منطقی باشید سعی کنیم از لحاظ تکنولوژیک و اقتصاد خودمون را به قدرت‌های برتر جهان برسانیم نه آنکه بیاییم اصل موضوع رو تکذیب کنیم . به امید آن روز .
  • شهروز IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
    0 2
    کم کم وقت اون رسیده که امریکا بپذیره دوره اون بسر رسیده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین