به گزارش فارس، پرویز کردوانی با اشاره به اینکه سبزیها با فاضلاب یا چاهها آبیاری میشوند، گفت: برخی میگویند که سبزیهای آبیاری شده توسط آب چاهها بهتر هستند در صورتی که آبهای چاههای تهران نیز آلوده هستند. عمق چاهها کم است و با توجه به چاههای جذبی که وجود دارد سریع آلوده میشوند. ضمن اینکه آب تمیز در عمق 250 متری زمین قرار دارد.
این استاد دانشگاه درباره استقرار مرغداریها، دامداریها و کشتارگاه در اطراف تهران گفت: زمانی این مرغداریها وکشتارگاهها از تهران فاصله داشتند اما با گسترش شهر این فاصله کمتر شده است و در برخی مناطق در داخل شهرها قرار دارند.
وی با اشاره به آلودگیهایی که کشتارگاهها و مرغداریها برای زندگی انسان دارند، گفت: آلودگی این محلها باعث بروز بیماریهای انسان و دام میشود.
این کارشناس محیط زیست تصریح کرد: باکتریهایی که ناشی از وجود کشتارگاهها مرغداری ها یا دامداریها است وارد آب و چاهها می شود. کود مرغ بسیار بد بو است.
وی تأکید کرد: مرغداری یا دامداری ها حتی باید بیرون از روستاها باشند و بوی آن به داخل روستاها نرود.
این استاد نمونه دانشگاه گفت: جهت باد برای مرغداریها و کشتارگاهها بسیار مهم است، باد غالب تهران از سمت غرب میوزد، اگر کشتارگاه در غرب قرار گیرند بوی آن نیز وارد تهران میشود.
کردوانی افزود: در شهرهای مختلف برای ایجاد کشتارگاه و مرغداری جهت وزش باد نیز بسیار مهم است.
وی در ادامه به استقرار صنایع نیز اشاره کرد و گفت: به طور مثال در سمنان کارخانه گچ مؤمنآباد باعث شده، تمام روستا گچ پوش شود، طوری که سالی 2 بار مردم روستا مجبور هستند به منطقه افتر بروند. در نتیجه قرار گرفتن صنایع با توجه به باد غالب هر شهر بسیار مهم است.
کردوانی با بیان اینکه آلودگی دامداریها همراه با بوی بدی است، تصریح کرد: آلودگی ناشی از مدفوع نیز همراه با باکتری کولیفرم که در روده انسان نیز وجود دارد، است. اولین آزمایشی که بر روی چاههای آب انجام میشود آلودگی ناشی از باکتری کولیفرم است.
آلودگی گوسفند فروشهای تهران
وی در ادامه به اقدام برخی افراد برای فروش انواع حیوانات اشاره کرد و گفت: در خیابانهای تهران برخی تابلوی فروش گوسفند و گاو را در دست دارند، نگهداری برخی دامها در داخل محوطه شهر و محل سکونت خلاف و غیر بهداشتی است، کسی حق ندارد دام ها را در حیات خانه خود نگهداری کنند.
نظر شما