در ادامه اهم اظهارت محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه درباره انتخابات آینده، ترفند های دشمن و فتنه 88 می آید:
رابطه با برادران
* رابطه ما خیلی خوب است لذا مسئولیتهای برادران من تأثیری در روابط برادرانه ما نداشته است؛ ما بسیار صمیمی، نزدیک و نگاه بسیار محتوایی در مسائل داریم.
دلیل صراحت لهجه جواد لاریجانی
*برادرانم دارای دو سمت رسمی هستند؛ طبیعتا برای اظهارنظر دستشان باز نیست ولی بنده سمتهایی دارم که در موضع خاصی هستند و راحتتر میتوانم اظهارنظر کنم. نکته دوم این است که به شخصه معتقدم باید بیپرده مواضع را بیان کنم.
در فتنه 88 اصلاحطلبی پوست انداخت
* اینکه اصلاحطلبان لیاقت حضور در انتخابات را ندارند، از لحاظ ارزشی بود، کسی در انتخابات باید شرکت کند که اعتقاد به نظام اسلامی داشته باشد و در ادعای خود صادق باشد؛ در فتنه ۸۸ دیدیم که اصلاحطلبی پوست انداخت.
*البته در میان این اصلاحطلبان کسانی هستند که مرید رهبر معظم انقلاب هستند و به ولایت فقیه اعتقاد دارند؛ با آنها کاری ندارم لذا تک تک افرادی که شورای نگهبان درباره آنها احراز صلاحیت کرده است، میتوانند در انتخابات شرکت کنند اما جریانی که به نام اصلاحطلبی یک کودتای عظیم علیه انقلاب اسلامی کرد، کسی که به این جریان آلوده باشد، حقاً لیاقت شرکت در انتخابات را ندارد.
*در این انتخابات شاه کلید بیانات رهبر معظم انقلاب کلمه بصیرت است، یعنی فهم درست از وضعیت موجود، فهم درست از مسئولیت و انجام وظیفه به هنگام و به اندازه.
*ما امروز دو وظیفه مهم داریم؛ راهپیمایی ۲۲ بهمن فقط یک راهپیمایی کاریزماتیک و معمولی نیست بلکه کار بزرگی است که مصونیت میبخشد؛ نکته دوم بحث انتخابات است، امروز تمام دنیای صهیونیسم بسیج شدهاند که این انتخابات بخوبی انجام نشود. آنها در ابتدا سعی کردند مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند؛ پاسخ این اقدامات این است که همه باید یک دل و یکصدا در انتخابات شرکت کنند و با یک حضور وسیع توطئههای دشمنان را نقش بر آب کنند.
برنامه های دشمن برای انتخابات مجلس
*دشمن قصد دارد این انتخابات را به چالش امنیتی تبدیل کند. مجریان، ناظران و مردم باید نسبت به دسائس غرب صهیونی هوشیار باشند، آنها میخواهند در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کنند و چند نفر را به دست خود بکشند و با فیلم گرفتن از آن، آن را در جهان منتشر کنند تا با تبلیغات گسترده انتخابات ما را زیر سؤال ببرند لذا باید بهترین انتخابات را در کشور برگزار کنیم.
* رکن سوم انتخابات، انتخاب درست است؛ انتخاب گزینه درست بسیار مهم است. مجلس امروز با توجه به همه شرایط، مجلسی موفق و در خط رهبری است؛ مجالس گذشته نیز افت و خیز داشتهاند اما امروز انتخاب خوب اینطور است که کسی را انتخاب کنیم که در وهله اول اعتقاد به نظام و انقلاب اسلامی داشته باشد و در وهله دوم آن کاندیدا صادق باشد، یعنی مانند کسانی نباشد که ادعا میکردند پیرو امام(ره) هستند و شجاعت، عرفان و شعر امام را به زبان میآوردند ولی اصل کار که تأسیس نظام اسلامی بر اساس ولایت فقیه بود را قبول نداشتند؛ باید پرسید این چگونه امام دوستی است، درحالی که ولایت فقیه ملاک و معیار مشروعیت نظام اسلامی است.
* کسانی را باید انتخاب کرد که از لحاظ نظری و عملی پایبند به ولایت فقیه باشند، به عبارت دیگر اینگونه نباشد که افرادی برای جمع کردن رای طور دیگری رفتار کنند، راه انتخاب درست مردم این است که یا خودشان تحقیق کنند و یا از علمای متدین سؤال کنند.
*این انتخابات علاوه بر کشور خودمان، برای دنیای اسلام نیز مهم است. امروز ایران تبدیل به یک الگو برای جهان اسلام شده و این حیثیت به آسانی بدست نیامده است.
روایت لاریجانی از مناظره اش با ریچارد هاوس
*مدیر شبکه انبیسی که با سفارت ایران در تماس بود، نگفته بود که در این مصاحبه چند میهمان دیگر نیز حضور دارد؛ مجری آن برنامه دختر برژنسکی بود و وقتی بنده در برنامه حاضر شدم، دیدم که دو سه نفر دیگر در برنامه حضور دارند و فهمیدم که اینها قصد حالگیری دارند. یکی از افرادی که در این جلسه حضور داشت ریچارد هاوس بود که یک سیاستمدار بسیار احمق، تند و خشن است. درحالی که این نوع رفتار در سیاست نشانه حماقت است.
* سیاستمدار باید یک آدم آرام و متینی باشد. آنها در این برنامه سیری از اتهامات را علیه ایران مطرح کردند و بنده که میدانستم که وی سر در آخور صهیونیستها دارد، به صراحت پاسخ آنها را دادم که البته سخنانم باعث شد که برنامهشان پربیننده شده و سود مالی خوبی نیز نصیبشان شود؛ ولی در نهایت به دلیل ادبیات بیادبانه آنها، مجری ۱۵ دقیقه مصاحبه اختصاصی با بنده انجام داد و آنرا پخش کرد.
* در آن برنامه نکتهای را گفتم که در چندین مقاله نیز منتشر شد و آن اینکه آمریکا با پول مالیاتی که از مردم خودش میگیرد، وارد جنگ عراق شد. اگر این جنگ برای مردم عراق به هر ترتیبی افتخاری میآورد به هر اسمی برای آنها قابل قبول بود. اما آمریکا بالغ بر ۴ هزار نفر در این جنگ کشته و چندین هزار مجروح داد. اما در نهایت شاهدیم که با خروج نظامیان آمریکایی از عراق، مردم این کشور جشن میگیرند.
/27212
نظر شما