خبرگزاری فارس گزارش داد:
زوج جوانی که به صورت اینترنتی با هم آشنا شده و ازدواج کرده بودند، با حضور در شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده از یکدیگر جدا شدند.
زن جوان به قاضی عموزادی گفت: قبل از ازدواج ساکن یکی از شهرهای شمالی کشور بودم و با همسرم از طریق «چت» آشنا شدم و در ابتدای آشنایی فکر نمیکردم کارم به اینجا کشیده شود.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه قصد ازدواج آن هم از طریق اینترنت را نداشتم، افزود: ارتباط ما حدود یکسال ادامه پیدا کرد و این در حالی بود که هیچ ارتباطی حتی تلفنی با هم نداشتیم و تنها وسیله ارتباطی بین ما اینترنت بود.
این زن 25 ساله گفت: ارتباط ما ادامه داشت تا اینکه برای انجام کاری مجبور شدم به تهران بیایم و این موضوع را با او در میان گذاشتم و زمانی که وارد تهران شدم او از من خواست همدیگر را ببیبنیم.
وی ادامه داد: او به من گفت گفت قصد دارد من را به مادرش نشان داده و از من خواستگاری کند که من ابتدا مخالفت کردم ولی در نهایت تسلیم او شدم و به خانه او رفتم.
زن جوان گفت: به همراه او به خانه آنها رفتم و مادرش بعد از دیدن من موافقت خود را برای ازدواج اعلام کرد و من بعد از این اتفاق به شهر خود برگشتم.
وی افزود: مدتی بعد او به همراه خانوادهاش برای خواستگاری از من به خانه ما آمدند و من هم برای فکر کردن فرصت خواستم که آنها نیز بعد از آن به تهران آمدند و منتظر جواب من ماندند.
زن جوان گفت: بعد از اینکه جواب مثبت را به او دادم قرار شد برای زندگی به تهران بیاییم که با وجود سختیهای زیاد از جمله دل کندن از خانواده با آن موافقت کردم و برای اینکه به شوهرم علاقهمند بودم به همراه او به تهران آمدم.
وی افزود: اما او کسی نبود که من در خیالم تصور میکردم، چراکه بسیار بداخلاق و بد دهن بود و به هیچ وجه تحمل انتقاد و قبول اینکه در کاری اشتباه کرده را نداشت.
زن در حالی که گریه می کرد، به قاضی عموزادی گفت: در مدت چهار سالی که با او زندگی کردم دوران بسیار سختی را پشت سر گذاشتم و دیگر تحمل زندگی با او را ندارم.
مرد جوان نیز به قاضی گفت: من و همسرم هر دو در انتخاب دچار اشتباه شدیم و بعد از سالها متوجه اشتباهمان شدیم و در حال حاضر بهترین راه را جدایی از هم میدانیم.
قاضی عموزادی از زن جوان درباره مهریه سؤال کرد که زن در پاسخ گفت: مهریه من 500 سکه طلا است که با دریافت مبلغی حدود 25 میلیون تومان، بقیه آن را میبخشم.
در پایان این جلسه قاضی عموزادی بعد از شنیدن اظهارات دو طرف، حکم طلاق توافقی آنها را صادر کرد.




نظر شما