حجتالاسلام و المسلمين حيدر مصلحي طي سخناني در همايش «مسجد، حماسه حضور دشمنشكن» كه صبح پنجشنبه از سوي مركز رسيدگي به امور مساجد در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار شد، با اشاره به حضور مهاجراني و نوريزاده در مجلس ميهماني امير عبدالله پادشاه عربستان گفت: در سفري كه چندي پيش به عربستان داشتيم و قبل از برگزاي اين جشن، به مقامات عربستان گفتيم كه شما فلان تاريخ برنامه جشني داريد و در اين جشن افرادي را دعوت كردهايد كه از افراد معاند انقلاب و نظام جمهوري اسلامي در آن حضور دارند و پيشبيني كردهايد كه 18 ميليون دلار در اختيار آنان بگذاريد. مسئول اطلاعات داخلي عربستان تعجب كرد كه ما چگونه اين اطلاعات را كسب كردهايم؛ در حالي كه اين اطلاعات جزء اطلاعات سري و داخلي آنها بود.
در ادامه گزیده ای از سخنان وزیر اطلاعات به نقل از ایسنا می آید:
- از منظر دستگاه اطلاعاتي، جنگي تمامعيار و همهجانبه عليه جمهوري اسلامي در حال اجراست و طراحيهاي گسترده دشمن در تمام حوزهها عليه جمهوري اسلامي باعث شده كه تهديدها و آسيبپذيريهايي به وجود بيايد و در كنار آن فرصتهايي نيز خلق شده است.
تشريح برنامهها و اهداف دشمنان داخلي و خارجي در خصوص انتخابات آتي
- وزارت اطلاعات به عنوان مهمترين بازوي اطلاعاتي نظام با اشراف خوب اطلاعاتي كه مورد اعتراف دشمنان و دوستان نظام است، با طراحيهاي دشمنان در تمام جبههها در حال مقابله است و در اين ارتباط سربازان گمنام امام زمان (عج) به موفقيتهاي چشمگيري دست پيدا كردهاند.
- از منظر دستگاه اطلاعاتي، جنگي تمامعيار و همهجانبه عليه جمهوري اسلامي در حال اجراست و اين يك شعار و تحليل نيست بلكه بنده بر اساس اطلاعات دقيق خدمت شما عرض ميكنم كه ما در وضعيت يك جنگ نرم سنگين هستيم و وزارت اطلاعات با توجه به اطلاعات دقيق خود اين موضوع را مطرح ميكند و ميگويد كه دشمن طراحيهاي گسترده اي تقريبا در تمام حوزههاي مختلف عليه جمهوري اسلامي طراحي كرده و اين باعث شده كه تهديدها و آسيبپذيريهايي به وجود بيايد و در كنار آن فرصتهايي نيز خلق شده است.
- مقوله جنگ نرم داراي ويژگيهاي خاصي است؛ از جمله اينكه جنگ نرم، آرام و بي سر و صدا و بدون احساس جنگ عليه جبهه خودي است، پايدار است، هدفهاي متعددي دارد و در واقع يك هدف ندارد، سيال و ژلهاي است، مخاطبساز است و آسيبآفرين، تضادآفرين و ياسآفرين است. با اين فرض، عمق و پيچيدگي طراحي و معادله دشمنان مشخص ميشود؛ به نحوي كه خيلي از كارشناسان به اين سادگي نميتوانند جبهههاي جنگ نرم را تشخيص دهند. بنا به دلايل متعدد و اطلاعات موجود، هيچ عنصري به اندازه بصيرتبخشي در شرايط پيش رو و امروزي نميتواند موثر و مفيد باشد كه اين بصيرتبخشي در قالب آگاهيبخشي و تحليل سياسي بروز ميكند.
موقعيتشناسي و بصيرت مردم
- ميبينيد كه در اين شرايط مردم چگونه هوشيارانه در صحنه حضور پيدا كردند و اين نشاندهنده موقعيتشناسي و بصيرت مردم است.
استراتژی ژله ای دشمن
- مقام معظم رهبري از سال 68 مساله جنگ نرم و بحث تهاجم فرهنگي را به عناوين مختلف در سخنرانيهاي خود مورد اشاره قرار دادهاند. در اين ارتباط 32 مورد را به كار بردهاند؛ از جمله مبارزه فرهنگي، تهاجم فرهنگي، بيماري فرهنگي، توطئه فرهنگي، سلطه فرهنگي و نبرد فرهنگي و جنگ نرم نيز آخرين عنواني بود كه در سال 88 در سخنان خود از آن استفاده كردند. وقتي ما به اين واژهها توجه ميكنيم ميبينيم كه دشمن چه مسيرهايي را طي كرده و جلو آمده است؛ البته اين جلو آمدن به اين معنا نيست كه مقابلهاي صورت نگرفته و ما اقدامي انجام ندادهايم ولي من تاكيد ميكنم تمام واژههاي به كار گرفته شده با توجه به طراحيها، برنامهريزي و ژلهاي عمل كردن دشمن به كار رفته است.
دشمن در هر موقعيتي راهبرد تهاجمي و حمله خود را تغيير ميدهد
- اگر بخواهيد مورد ديگري را در بحث واژهشناسي مطرح كنيد، واژه خواص است كه مقام معظم رهبري در سخنان خود به آن اشاره كردند. واژه خواص هم مفهوم مثبت و هم مفهوم منفي دارد كه ميتواند از باب مثبت آن به خواص مذهبي جبهه حق، اهل حق و با بصيرت اشاره كرد و از باب منفي آن نيز بيش از 13 مورد به كار بردند؛ از جمله خواص بيبصيرت، مطرود، فرصتطلب، مصلحتانديش، منحط اخلاقي، دنياگرا، ترسو، فاقد شجاعت و.. .
همدستی انجمن حجتيه، منافقين و موساد در فتنه 88
- در فتنه 88 تمام گروههاي معاند نظام و انقلاب از انجمن حجتيه گرفته تا منافقين و موساد دست به دست هم دادند و كشورهاي منطقه نيز تقريبا همهشان در اين فتنه همراهي كردند.
- فتنه سال 88 فتنهاي است كه تمام مجموعهها با عنوان يك فرصت و با همراهي سران فتنه تلاش داشتند كار را تمام كنند و برنامهريزي كرده بودند. شرايط داخلي كشور بعد از فتنه سال 88، تحولات پس از آن و تحولات بيسابقه در منطقه با عنوان بيداري اسلامي به ما القا ميكند كه يك نگاه جديد و نوين به موضوعات داشته باشيم و اين ناشي از تغيير ماهوي بسياري از پديدهها و تهديدات است. تغييرات جدي در حوزه تهديدات عليه نظام صورت گرفته و ما بايد اين تهديدها را بشناسيم و بدانيم كه ماهيت اين تهديدها عليه نظام تغيير يافته و ما با تهديدات جديد و نويني مواجه هستيم و در اين ارتباط نيز بايد به چند نكته توجه كرد؛ از جمله ضرورت نگاه جديد به تهديدها و طراحيهاي جديد جهت مقابله با آنها.
جریان سازی زنی با پای شکسته در فتنه88
- در جريان اتفاقات سال 88 در تهرانپارس خانمي را دستگير كرديم كه با پاي شكسته پاي اينترنت نشسته بود و جمعيت 500 ـ 600 نفري دختر و پسر را از طريق اينترنت براي رفتن به كف خيابانها هدايت ميكرد. پس تهديدهاي جديد مقابله جديد ميطلبد.
تغييرات در وب و مواجه شدن با وب 3
- سرويسهاي اطلاعاتي اينترنت را بهوجود آوردهاند و اطلاعاتي به شما ميدهند كه در واقع آن چيزي كه شما ميخواهيد نيست بلكه آنچه كه خود ميخواهند به شما ميدهند و اطلاعات شما را ميگيرند. رييس گروه گوگل به تازگي در مصاحبهاي گفته است كه من افتخار ميكنم كه اگر دستگاه حاكميت آمريكا راجع به هر فردي هر اطلاعاتي بخواهد ميتوانم در مورد آن فرد اطلاعات بدهم و به ما هر خطي بدهند در ارتباط با اطلاعرساني و دادن اطلاعات به آن فرد در آن مسير و خط حركت ميكنيم.
- وقتي شما در گوگل كلمه نور را ميزنيد، انتظارتان اين است كه مثلا آيات و روايات سوره نور يا مباحث علمي مربوط به نور براي شما بيايد ولي اينگونه نيست بلكه متناسب با كشور و فرد طراحي شده كه چه چيزي در پي جستوجو بيايد. مثلا وقتي اين كلمه نور را ميزنيد، چيزهايي كه در تهران و اصفهان ميآيد يكجور نيست.
- تغيير ماهوي تهديدات و تهديدات جديد به اين معناست كه كليه دستگاهها با طراحيهاي جديد بايد به اين عرصه وارد شوند و در اين ارتباط برنامهريزي كنند.
آمريكا استراتژي خود را بر اساس فرصتهاي داخلي تعريف ميكند
- از ابتداي پيروزي انقلاب، استكبار به رهبري آمريكا در مقاطع مختلف راهبردهاي مختلفي را در مواجهه با نظام طراحي كرده است و تلاش كرده كه آنها را عملياتي كند. اولين موضوع آن ساختارشكني بود و در واقع تلاش داشت كه ساختار نظام را به هم بريزد و پس از آنكه موفق نشد، تاكتيك و استراتژي تغيير رفتار را در پيش گرفت و در كنار خانه مسئولان لانه كرد.
- قبل از پيروزي انقلاب سرويسهاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس و موساد در كشور ما فعال مايشا بودند ولي بعد از پيروزي انقلاب تمام سيستم آنها به هم ريخت ولي آيا فكر ميكنيد كه آنها كار را رها كردند؟ نه.
- آنها بعد از تاكتيك تغيير رفتار و عدم حصول نتيجه، استراتژي حاكميت دوگانه سپس مهار منطقهاي و در ادامه مهار داخلي را در پيش گرفتند و در واقع تلاش كردند كه از درون، ضربه وارد كنند و فتنه سال 88 در اين راستا بود. در ادامه، آنها استراتژي دو قطبيسازي جامعه را در پيش گرفتند.
- بايد توجه كنيم كه در مجموع، رويكردهاي جديد آمريكا مبتني بر قدرت هوشمند است و در واقع آنها استراتژي خود را بر اساس فرصتهاي داخلي تعريف ميكنند. آنها نگاه ميكنند كه وضعيت داخلي چگونه است و متناسب با آن استراتژيشان را تبيين ميكنند و در چنين شرايطي ما به يك نوع مديريت هوشمند براي مقابله با تهديدها احتياج داريم.
/2727
نظر شما