به گزارش خبرآنلاين، او که مهمان کافه خبر بود، در پاسخ به سوالي که يادآورميشد برخي او را از ساکتين فتنه ميخوانند، گفت:
واقعيتش اين است که امثال من با برخي تندروها اختلاف نظر داريم. ما به مواضع آنها نقد داريم و اظهارات آنها را وارد نميدانيم. بحثمان هم از منظر «زمان شناسي» است. تا يک هفته بعد از اعلام نتايج انتخابات 22 خرداد 88، ملاقاتهاي متعددي از سوي افراد مختلف در نظام با آقايان موسوي و کروبي انجام شد.
وي افزود: اگر زماني امکان پذير باشد که نوار اين ديدارها منتشر شود، همه خواهند ديد که محور همه اين مذاکرات اين بود که شما دونفر خيلي هم ادمهاي خوبي هستيد، منتخب امام بودهايد، رئيس مجلس و نخست وزير مملکت بودهايد، پس بياييد و از اين سرمايه ميليوني آراي خود به درستي استفاده کنيد و در چارچوب قانون اساسي و کار سياسي، آن را به کار ببنديد. من هم همين توصيه را به آنها بويژه به مهندس موسوي داشتم. حالا يک نفر يا يک جرياني بيايد اين توصيه مرا پس از ماهها که موسوي مرتکب تندترين کارهاي ضد انقلابي شد و دچار حضيض ذلت گرديد، الم کند و بگويد باهنر هنوز هم همين نظر را دارد، يک بداخلاقي سياسي است.
باهنر با يادآوري اينکه «قطبزاده يک زماني رئيس صداوسيما بود و من بخاطر حمايت از او چقدر از منافقين فحش خوردم!»، ادامه داد: آيا ميشود يک نفر حالا بيايد و بگويد که چرا من از او حمايت کردم؟ آن موقع من از قطبزاده به عنوان يک فرد منصوب امام(ره) در صداوسيما حميات کردم نه يک خائن وطن فروش.
نايب رئيس مجلس با اعتقاد براينکه يکي از عوامل بصيرت، «زمان شناسي» است، يادآورشد: برخي از يک هفته بعد از انتخابات 88 ميگفتند اين دو نفر را به ما بدهيد تا در ميدان قيام اعدامشان کنيم و مشکل حل شود. اما در آن زمان ما معتقد بوديم که بايد آنها را نصيحت کنيم. حتي با رويي گشادهتر از ما حضرت آقا تا سه ماه بعد از انتخابات، آنها را نصيحت ميکردند که به دامان نظام و انقلاب برگردند.
او که ميگفت، برخي تندرويها، از روي ساده انگاري آنها بود، خاطرنشان کرد: اگر هم آنها مستحق اعدام باشند هم بايد در يک دادگاه عادله محکوم شوند که زمانش الان نيست. شاهد حرف من هم «9 دي» است. ما نميتوانستيم راهپيمايي «9 دي» را «25 خرداد» راه بياندازيم. «9 دي» بعد از حوادث «13 آبان» و «16 آذر» و هنجار شکنيهاي عاشورا شکل گرفت. معلوم است که در 25 خرداد، تعداد طرفدارهاي معترض موسوي بيشتر بودند ولي به تدريج مرزبنديها بيشتر شد تا به 9 دي رسيد. اما متاسفانه برخي فکر ميکنند با اين تند وتيزيها و راديکالبازيها و ساکتين فتنه خواندنها، فضا را ميتوانند به نفع خود تغيير بدهند. بارها گفتهام که يکي از جانبازان جنگ صفين، همان «شمر»ي بود که امام حسين(ع) را به شهادت رساند. يکي ميگفت از همان جنگ صفين، بايد به شمر فحش داد! اما امام علي(ع) با اينکه به عنوان يک معصوم از آينده مطلع بود و ميدانست که او با فرزندش چه خواهد کرد، شمر را طرد نکرد.
باهنر در پايان گفت: از اين رو، تندرويهاي برخي آقايان اوج عدم بصيرت آنها است که ميگويند حق و باطل را ميشناسند ولي «زمان» را نميشناسند. البته سکوت برخی از این دوستان در برابر انحراف و معدودی از آنها در برابر اختلاس نیز تاییدی است بر ضعف بصیرت ایشان. برخی نیز القابی مانند کاسبین فتنه و یا حتی کرکس فتنه هم به برخی از این برادران تندروی ما می دهند که البته بنده با اینگونه تعابیر تند موافق نیستم.
مشروح اين مصاحبه را اينجا بخوانيد.
/2929
نظر شما