نهایی شدن نتایج انتخابات نشان می دهد که رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده او در شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان بیشترین آرا را در میان نمایندگان راه یافته به مجلس داشته اند.

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که در هفته منتهی به انتخابات بیشترین تخریب ها در قم علیه رئیس مجلس شورای اسلامی به راه افتاد و سی‌دی و شبنامه های زیادی علیه او پخش شد، اما در نهایت علی لاریجانی موفق به کسب 270 هزار و 382 رای مردم قم شد. این میزان از مجموع ‌‌٤١٤ هزار و ‌‌٨٦٥  رای صحیح است.
رئیس مجلس در ایام انتخابات در واکنش به تخربیش در گفت وگویی تصریح کرد که بنا ندارد وارد این موضوع شود چرا که این موضوع به یک سرگرمی سیاسی در کشور تبدیل شده است. در حالی که   مساله مردم گرانی و اشتغال است.
 همچنین کاظم جلالی نماینده رئیس مجلس در شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان هم که به صورت مستقل از حوزه شاهرود نامزد انتخابات شده بود، در نهایت موفق شد برای بار چهارم به عنوان نماینده مردم شاهرود انتخاب شود.
جلالی در حالی موفق شد که رقبایش با دعوت از فرزند یکی از روحانیون مشهور سعی کردند او را در زمره آنچه ساکتین فتنه می خواندند قرار دهند.  اما جلالی در نهایت موفق شد بیش از 60 درصد آرا در این حوزه را به دست بیاورد و  از مجموع 115 هزار و 263 رای توانست 71هزار و 331 رای را به خود اختصاص دهد.
کاظم جلالی که در مجالس ششم، هفتم و هشتم نماینده مردم شاهرود بوده است،‌ برای چهارمین بار متوالی به عنوان نماینده مردم شاهرود انتخاب شد.

/27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 202378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سهند IR ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    11 14
    از رای بالای دکتر لاریجانی بسیار خوشحال شدم . هر چند ممکن است گرایش سیاسی من کمی به اصلاح طلبان نزدیک تر باشد اما به نظرم کشور به عقلانیت اصلاح طلبانه و اصولگرایانه به یک اندازه نیاز دارد
  • مريم آريا IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
    5 7
    دكتر جلالي بيش از اينكه چهره ي سياسي باشد، به عنوان يك چهره ي شناخته شده ي علمي مطرح هستند و ايده هاي ايشان در زمينه ي ايجاد شهر الكترونيك و اولين روستاي داراي اينترنت و ساير ايده هايي كه براي ورود به فضاي مجازي بين المللي از جانب ايشان مطرح هست، از ضروريات امروز و فرداي ايران هست! مطمئنا برچسب هاي مغرضانه ي سياسي در محبوبيت او تغييري حاصل نمي كند.
    • وحید IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۶
      7 0
      این دکتر جلالی با اون دکتر جلالی مدنظر شما فرق می کنه . ایشون در کمیسیون امنیت ملی هستند و ارتباطی با مسائل علمی ندارند . لطفا با اطلاعات بیشتر ، اظهارنظر کنید !