۰ نفر
۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۰

ترس از تعلیق فوتبال ایران، نتیجه انتخابات ریاست فدراسیون بود.

میثم بهرامی / زمزمه دخالت دولت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، از مرزهای ایران هم گذشت. حتی کنفدراسیون فوتبال آسیا نماینده اش را به تهران فرستاد تا دولت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ایران دخالت نکند. {ایــنــجــا}. اما موضوع پیچیده تر از این حرف ها بود. همان اول جلسه مجمع، قبل از این که رای گیری شروع شود، علی کفاشیان اعترافی عجیب کرد: من هم با انتخاباتی غیر شفاف رئیس فدراسیون شدم. این جمله کفاشیان نشان می داد انتخابات فدراسیون فوتبال در گذشته هم با دخالت افراد مختلف همراه بوده و روند شفافی نداشته. اما وزیر ورزش برای این که این شائبه را از بین ببرد و به همه بگوید که از شخص خاصی حمایت نمی کند، قبل از رای گیری اعلام کرد رای خود را سفید به داخل صندوق می اندازد. البته بعدا مشخص شد رای عباسی سفید نبود!

با تمام این شک و شبهه ها، رای گیری از اعضای مجمع شروع شد اما نتیجه آرا طوری بود که انتخابات فدراسیون فوتبال به دور دوم کشید. در همان دقایق بود که اتفاق عجیبی رخ داد. کفاشیان که اصرار زیادی برای ماندن در فدراسیون فوتبال داشت، پشت میکروفن اعلام کرد: آن هایی که من را انتخاب کرده اند به قریب رای بدهند. این جمله کفاشیان از نظر افرادی که در سالن بودند، حاصل فشارهایی بود که به او وارد شد تا انصراف بدهد و راه را برای رئیس شدن حسین قریب باز کند. اما حتی این جمله کفاشیان هم روی اعضای مجمع تاثیر نگذاشت و کفاشیان برای چهار سال دیگر رئیس فدراسیون فوتبال شد. البته در این میان داد و فریادهای امیر عابدینی هم تاثیر گذار بود. او از وزیر وقت خواست تا یک تذکر به کفاشیان بدهد که حق ندارد آرای خود را به قریب هدیه کند، اما وزیر ورزش به او وقت نداد و عابدینی بدون این که توجهی به مخالفت وزیر کند، با صدای بلند از اعضا خواست تا این حرف کفاشیان را نشنیده بگیرند و به گزینه مورد نظر خودشان رای بدهند. عابدینی بعد از مجمع در مورد دلیل داد و فریادهای خود گفت: احساس کردم به کفاشیان گفته اند کنار بکشد. خود علی کفاشیان هم که ثابت کرده اهل شوخی است، پس از مجمع در مورد این که چرا اعضای مجمع را برای رای دادن به قریب تشویق کرد گفت: آن حرف را زدم که قریب روحیه بگیرد!

 بعد از مراسم انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال، نوبت به رای دادن به نایب رئیسان پیشنهادی رسید که مجمع به نایب رئیس مورد نظر وزارت ورزش رای نداد. نتیجه رای گیری نشان داد که اعضای مجمع کلا با گزینه های پیشنهادی وزارت ورزش مخالفت کرده اند و موافق حضور افراد دولتی در فوتبال نیستند. وزیر ورزش هم با گفتن این جمله که «انتخابات را برگزار کردیم اما قوه قضاییه مسیر قانونی خودش را طی می کند» مخالفت خود با انتخاب علی کفاشیان را به طور غیر مستقیم نشان داد. 

اولین نتیجه انتخاب کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون هم این بود که عزیز محمدی از فدراسیون رفت و بهروان سرپرست سازمان لیگ شد. اما مهمتر از این تغییر و تحولات، ترسی بود که به دل جامعه فوتبال افتاد. نتیجه انتخاب علی کفاشیان به سمت ریاست فدراسیون فوتبال، اتفاقاتی بود که می تواند منجر به تعلیق فوتبال ایران شود. یک روز پس از انتخاب کفاشیان به سمت ریاست فدراسیون، معاون حقوقی وزارت ورزش حرف عجیبی زد. رسولی نژاد پیشنهاد عجیبی به کفاشیان داد و گفت: در صورت ورود سازمان بازرسی، کفاشیان استعفا بدهد تا انتخابات تجدید شود. اشاره رسولی نژاد به بازنشستگی علی کفاشیان بود که از نظر سازمان بازرسی کل کشور، او را دوشغله می کند و ریاست فدراسیون فوتبال دومین شغل کفاشیان محسوب می شود. البته طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال، این فدراسیون نهادی غیر دولتی محسوب می شود و وابسته به دولت نیست {ایــنــجــا}.

البته فعلا خود علی کفاشیان نسبت به این ماجرا خوشبین است و می گوید: مجمع مشکل سازمان بازرسی را حل می کند. از طرفی وزیر ورزش هم با صحبت هایش نشان داده نگرانی بابت تعلیق فوتبال ایران ندارد و احتمالا این موضوع اصلا جزو دغدغه هایش نیست؛ چراکه هنوز هم روی حرف خودش ایستاده و می گوید: اگر بگویند کفاشیان نمی تواند بماند به وظیفه قانونی مان عمل می کنیم. تمام این ها در شرایطی است که وزارت ورزش می تواند از هیات دولت یک مجوز برای علی کفاشیان بگیرد و تمام مشکلات را یک شبه حل کند. با این حال این وزارتخانه تمایل چندانی به حل مشکل، از این روش ندارد. حالا اهالی فوتبال دست به دعا برداشته اند که فوتبال ایران به خاطر این مسائل، برای دومین بار تعلیق نشود.

 

 43 43

کد خبر 202813

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین