به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، گزارشهای مربوط به اسلامهراسی در اروپا نشان میدهد که اکثریت قریب به اتفاق قربانیان این جرایم، زنان مسلمان هستند.
بنابر روایت ایکنا به نقل از آناتولی، این تحقیق نشان میدهد که تبلیغات سیاستمداران راست افراطی، بیشتر زنان محجبه را هدف قرار میدهد.
در گزارش سال ۲۰۲۴ سازمان مبارزه با اسلامهراسی اروپا آمده است از ۱۰۳۷ مورد جرایم اسلامهراسی ثبت شده از سوی این نهاد، ۲۴ درصد مربوط به مردان و ۷۶ درصد مرتبط با زنان مسلمان بوده است.
در این میان، ۴۰۲ مورد از جرایم نسبت به زنان محجبه انجام شده است.
بر اساس این گزارش ۵۹ درصد از جرایم تبعیض نژادی، ۱۷ درصد نفرتپراکنی، ۱۱ درصد تهمت، ۷ درصد توهین و ۶ درصد حمله فیزیکی بوده است.
از سوی دیگر گزارش گروه مبارزه با اسلامهراسی بلژیک نشان میدهد که ۷۰ درصد از موارد اسلامهراسی نسبت به زنان انجام شده است. ۵۰ درصد از کل موارد علیه زنان محجبه و بیشتر در محیط کار و مدارس بوده است.
همچنین این گزارش نشان میدهد که نسبت حملات فیزیکی و لفظی در محیطهای آموزشی به ۱۹ درصد رسیده است. بر این اساس، ۵۶ درصد از موارد اسلامهراسی از سوی نهادها و مؤسسات عمومی رخ داده است.
از سوی دیگر گزارش اداره حقوق اساسی اتحادیه اروپا با عنوان «مسلمان بودن در اروپا و تجربیات مسلمانان» نشان میدهد که کشورهای اتریش با ۷۱ درصد، آلمان با ۶۸ درصد و فنلاند با ۶۳ درصد، بیشترین موارد اسلامهراسی را در سال ۲۰۲۴ در اروپا داشته اند.
دولت انگلستان اخیراً اعلام کرد صندوق جدیدی برای نظارت بر حوادث مبتنی بر نفرتپراکنی علیه مسلمانان و حمایت از قربانیان تأسیس میکند. الازهر مصر نیز در بیانیهای با استقبال از این تصمیم، آن را گام عملی مهمی در مبارزه با پدیده رو به رشد نفرتپراکنیو خشونت در جامعه انگلستان دانست.
این نهاد از دولت انگلستان قدردانی و بر نیاز به تصویب قوانین سختگیرانه برای مبارزه با نفرتپراکنی علیه مسلمانان، ترویج ارزشهای مدارا در برنامههای درسی مدارس و تشدید تلاشها برای نظارت بر محتواهای تحریکآمیز با استفاده از فناوریهای هوش مصنوعی تأکید کرد.
نظر شما