پیشنهاد جدید اتحادیه اروپا برای کاهش بیشتر تحریم‌ها علیه سوریه

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پیشنهادی برای کاهش بیشتر تحریم‌ها علیه سوریه ارائه کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، طی سندی پیشنهادی برای کاهش بیشتر تحریم‌های این اتحادیه علیه سوریه ارائه داده است تا اجازه تامین مالی برای وزارتخانه‌های سوری در حوزه‌هایی نظیر بازسازی و مهاجرت داده شود.

این اقدام پس از آن مطرح می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که دستور رفع تحریم‌ها علیه سوریه را صادر خواهد کرد.

قرار است وزرای خارجه اتحادیه اروپا هفته آینده در بروکسل درباره روابط با دمشق گفتگو کنند. اتحادیه اروپا پیش از این تحریم‌هایی را در حوزه‌های انرژی، حمل‌ونقل و بازسازی و همچنین برخی تراکنش‌های مالی را کاهش داده بود، اما برخی کشورهای عضو خواستار کاهش بیشتر این محدودیت‌ها برای تسهیل روند گذار سوریه شده‌اند.

امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه، که ماه جاری میزبان مقامات سوری بود، اعلام کرد پاریس برای پایان دادن به تحریم‌های اتحادیه اروپا تلاش خواهد کرد.

بانک جهانی هزینه بازسازی سوریه را بیش از ۲۵۰ میلیارد دلار برآورد کرده و مقام‌های جدید سوری در حال رایزنی با کشورهای اروپایی برای کاهش تحریم‌های غرب علیه این کشور هستند.

طبق پیشنهاد جدید، اتحادیه اروپا به کشورهای عضو اجازه خواهد داد که به وزارتخانه‌های دفاع و کشور سوریه در زمینه‌هایی مانند بازسازی، ظرفیت‌سازی، مبارزه با تروریسم و مهاجرت کمک مالی کنند.

در این سند پیش‌بینی شده که در موضوعات مرتبط با نابودی تسلیحات شیمیایی، آزادی عمل بیشتری برای تعامل با نهادهای دولتی سوریه فراهم شود.

سه دیپلمات اروپایی نیز اعلام کردند که بحث‌هایی درباره لغو تحریم‌ها علیه بانک مرکزی سوریه همچنان در جریان است.

آلمان، ایتالیا و اتریش نیز سند مشترکی را ارائه کرده‌اند که در آن خواستار لغو تحریم‌ها علیه بانک مرکزی سوریه و سایر مؤسسات مالی این کشور شده‌اند.

311311

کد خبر 2064934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین