مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
درخواست پلیس از تهرانی‌ها

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر برخورد قانونی با کامیون‌های فاقد ایمنی که در ساعات غیرمجاز تردد می‌کنند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف، مراتب را به سامانه ۱۹۷ گزارش دهند.

به گزارش خبرآنلاین سردار سید ابوالفضل موسوی پور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تردد کامیون‌هایی که بدون ایمنی کافی اقدام به حمل مصالح ساختمانی و دیگر موارد می‌کنند، گفت: این موضوع تخلف است و هر کجا، هر فردی انجام دهد، تخلف است و هرکجا نیز پلیس ببیند، با آن برابر قانون برخورد می‌کند. ما فراتر از قانون نمی‌توانیم برخورد کنیم و ما مجری قانون هستیم.

وی ادامه داد: این تخلفات شب‌ها اتفاق میوفتد چرا که روزها ممنوعیت تردد در شهر برای این وسایل اعمال می‌شود و تردد کامیون‌ها از ساعت ۲۲ شب تا ۶ صبح است. بنابراین خاک‌برداری، گودبرداری‌ها، عملیات‌های ساختمان‌ها معمولاً شب‌ها انجام می‌شود.

موسوی پور درباره راهبرد پلیس برای مقابله با این تخلفات، گفت: تاکتیک ما این است که محل‌هایی که عملیات عمرانی انجام می‌شود، شناسایی کنیم و از مبدأ سعی می‌کنیم که اجازه ندهیم تخلف شکل بگیرد. تهران بزرگ گسترده است و امکان دارد نقاطی باشد که همکاران ما آن‌ها را شناسایی نکرده باشند و در سطح معابر تردد کنند. بنابراین مأموران ما این قبیل وسایل نقلیه را هر کجا ببینند، برابر قانون برخورد خواهند کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم این تخلف را داشته باشند و از کنار پلیس با این تخلف عبور کنند. در خصوص این مسائل، جز در ساعات تردد آزاد، اگر موردی توسط مردم شناسایی شد، با شماره ۱۹۷ تماس بگیرند و اعلام کنند و ما همان ساعت آنجا را کنترل می‌کنیم.

233233

کد خبر 2067959

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین