اعزام آخرین زائران تمتع ۱۴۰۴ استان سمنان

آخرین کاروان از شهرستان شاهرود است امروز عازم و روز نهم خردادماه وارد مکه مکرمه خواهد شد تا کاروان اعزام رفت زائران تمتع استان در سال ۱۴۰۴ بسته شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،قدرت الله چتری مدیرکل حج و زیارت استان سمنان در گفتگوی ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران گفت آخرین کاروان تمتع استان به سرزمین وحی اعزام می شود و این کاروان ازشهرستان شاهرود اعزام و نهم خردادماه وارد مکه می شود.
 
چتری ادامه داد:هشت کاروان از استان سمنان به تمتع ۱۴۰۴ اعزام شدند و  آخرین کاروان از شهرستان شاهرود است امروز عازم و روز نهم خردادماه وارد مکه مکرمه خواهد شد تا کاروان اعزام رفت زائران تمتع استان در سال ۱۴۰۴ بسته شود.
 
وی افزود :یک هزار نفر در قالب هشت کاروان به سرزمین وحی اعزام شدند،  سه کاروان از شاهرود، دو کاروان از سمنان، دو کاروان از دامغان و یک کاروان از گرمسار در تمتع امسال حضور دارند. و ۲۹ نفر به عنوان عوامل کاروان ها در کنار زائران تمتع سال جاری استان هستند. که دو نفر پزشک نیز به حج تمتع سال جاری اعزام شده‌اند.

مدیر کل حج و زیارت استان سمنان د پایان گفت :حجاج استان سمنان وضعیت مناسبی داشته و در سلامتی کامل به سر می‌برند.و  تمهیدات لازم برای اعزام کاروان ها و انجام اعمال توسط حجاج هم استانی اندیشیده شده است.

کد خبر 2070898

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار