حماس: توافق ایران و آمریکا به نفع فلسطینی‌هاست

نماینده جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تهران گفت: «اگر کشوری مانند ایران بزرگ با آمریکا توافق کند، ایران قوی‌تر می‌شود تا به مردم فلسطین کمک کند.»

به گزارش خبرآنلاین، خالد قدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تهران، در رابطه با طرح‌هایی که رییس‌جمهور ایالات متحده برای غزه  و کرانه باختری دارد و احتمال اجرایی شدن آن‌ها، گفت: :اهل غزه ریشه‌دارند و صاحب زمین هستند. تاریخ غزه از ۸ هزار سال قبل از مسیح است. آقای ترامپ از کجا آمده است که بگوید این مسئله تجاری است؟ نباید این حرف را بزنیم، چراکه این ممکن نیست و محکوم به شکست است.»

این مقام حماس در گفتگو با خبرگزاری ایلنا ادامه داد:  «یک مثال برای شما می‌زنم. الان ۱۷ یا ۱۸ سال محاصره محکم علیه غزه وجود دارد. قبل از طوفان الاقصی و قبل از هفتم اکتبر، غزه آب و برق نداشت و مردم اصلاً زندگی خوبی نداشتند و ندارند. آنجا فقر و قحطی و همه چیز وجود دارد. از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار فلسطینی وقتی گذرگاه باز بودند چند نفر خارج شدند؟ چراکه عشق به میهن داریم و صاحب حق هستیم و می‌خواهیم که در میهن خود زندگی کریمانه‌ای را تجربه کنیم. لذا این اصلاً برنامه موفقی نیست.  بعد از آن، اگر به فرض مردم ما کلاً از غزه خارج شوند، یک مردم دیگر بیایند و حقوق حقیقی آن‌ها چه می‌شود؟ در این صورت موضوع حل نمی‌شود، ظلم باقی می‌ماند و اینطور نمی‌شود. باید این رفتار انسانی باشد. باید با روش انسانی علیه ظلم باشیم.»

نماینده حماس در تهران با اشاره به وضعیت کنونی در غزه، گفت: «وضعیت بحرانی است. از ۸۰ روز پیش، اجازه ورود حتی قطره‌ای آب را به غزه ندادند و کلاً راه بسته است. روزانه ۱۰۰ شهید خونشان ریخته می‌شود. متأسفانه همایش در بغداد و سران عربی و سران اسلامی و سازمان ملل چه نتیجه‌ای داده است؟ ما که شما را خیلی دوست داریم و احترام می‌کنیم، ولی بالاخره  می‌خواهیم نتیجه بگیریم؛ مردم ما منتظرند. هر شبی مردم ما شب جشن می‌گیرند، صبح متوجه می‌شوند که شهید داریم. خانه‌ها ویرانه شده و از دست رفته، غذا ندارند، آب ندارند. در این وضعیت مردم فلسطین چه کار کنند؟»

وی تاکید کرد: «این مسائل یک مسئولیت بزرگی برای جهانیان است. در سطح رسمی، فشار دیپلماسی سیاسی و اقتصادی علیه رژیم صهیونیستی و علیه آمریکا باید صورت بگیرد. آقای ترامپ می‌گویند ما اهل صلح هستیم، اما میدان چیز دیگری نشان می‌دهد. ۸ میلیارد دلار بودجه تسلیحات اسرائیل توسط کنگره ترامپ تصویب شده است.»

خالد قدومی انتقال عده‌ای از فلسطینیان به لیبی را دروغ خواند و در این خصوص عنوان کرد: «هیچ‌کس از طرف لیبی خبری در این خصوص ندارد و ما که اصلاً چنین چیزی نشنیده‌ایم. بعد از آن، اصلاً مهم‌تر از آن‌ها این است که مردم ما را نمی‌توان منتقل کرد.»

خالد قدومی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما توافق ایران و آمریکا اگر اتفاق بیفتد، چه تأثیری بر شرایط منطقه خواهد داشت، اظهار کرد: «ما دعاگو هستیم. اگر کشوری مانند ایران بزرگ با آمریکا توافق کند، ایران قوی‌تر می‌شود تا به مردم فلسطین کمک کند. این کمک‌ها، کمک سیاسی، دیپلماسی و اقتصادی است. ما که خیلی نیاز داریم ایران مستقل باشد. ایران بدون تحریم قطعا بهتر است، . طبیعت،  بازار  و فرهنگ ایران را خیلی دوست داریم. طبیعی است که وقتی انسان احساس آزادی و راحتی داشته باشد بهتر می‌تواند درد دیگر انسان‌ها را درک کند. صد در صد موافق توافق ایران به نفع فلسطین هستیم.»

کد خبر 2072431

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 5
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    4 0
    خخخخخخخخخخخ به فلسطین کمک کند تا مثل سوریه و لبنان بعد از مدتی پرتش کنند بیرون ؟!!!!!!!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین