به گزارش خبرآنلاین، گردانهای قدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد: ما روز گذشته یک خودروی نظامی صهیونیستها در منطقه الترخیص القدیم در خان یونس را با بمب هدف قرار دادیم.
ایسنا طبق گزارش الجزیره، نوشت: گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس نیز اعلام کرد: روز گذشته بولدوزر نظامی صهیونیستها را در خان یونس با بمب هدف قرار دادیم که منجر به آتش گرفتن آن شد.
گردانهای القسام همچنین اعلام کرد: با راکت الیاسین ۱۰۵ بولدوزر نظامی دیگری را در منطقه التوحید در جنوب خان یونس هدف قرار دادیم.
در حالی که پیش از این رسانههای رژیم صهیونیستی از کشته شدن چهار سرباز ارتش این رژیم و زخمی شدن ۱۷ تن دیگر از آنها در کمین پیچیدهای در خانیونس واقع در جنوب نوار غزه گفته بودند، ارتش این رژیم اعتراف کرد که در این درگیری یک افسر و ۶ سرباز آن به هلاکت رسیدند.
315 315
نظر شما