به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانهای شرق، آیتالله هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۱۰ تیر ۱۳۸۱ نوشت: بیشتر وقت صرف انجام کارهای مانده از روزهای سفر شد. عصر آقایان [احمد] شفیعی [قائممقام وزیر اطلاعات] و [امیر] تهرانی از وزارت اطلاعات آمدند؛ با ابراز نگرانی از مشاجرات [آقای علی یونسی] وزیر اطلاعات و [محمد نیازی] رئیس سازمان قضایی [نیروهای مسلح] گفتند، سازمان قضایی بنا دارد پروندههایی علیه [وزارت] اطلاعات، در خصوص کالاهای ترانزیتی مطرح کند که میتواند برای نظام خطرناک باشد. برای جلوگیری از آن استمداد کردند و گفتند، آقای یونسی اشتباه کرد که با آقای نیازی بر سر مسئله قتلهای زنجیرهای درگیر شد. در مورد اظهارات آقای [هاشم] آقاجری [استاد دانشگاه تربیت مدرس] گفتند، احتمالا یک موضع سازمانی و برنامهریزیشده بوده. آقاجری، تز کهنه اسلام منهای روحانیت را اخیرا مطرح کرده است.
در افغانستان، آمریکاییها یک جشن عروسی را بمباران کردهاند که ۴۵ نفر کشته شدهاند. آمریکا به کشتار مردم افغان در جشن عروسی اعتراف کرده و میگوید، یک [هواپیمای] بمبافکن ب۵۲ اشتباها آنها را بمباران کرده است. حدود سه هزار نفر از مردم غیرنظامی افغان نیز در این مدت توسط آمریکاییها مستقیم یا غیرمستقیم کشته شدهاند. به یک مرکز نظامی آمریکا حمله شدیدی شده است.
در پاکستان، ۱۵ حزب اعلام تحرک علیه سیاستهای دولت نظامی کردهاند و [پرویز] مُشرف [رئیسجمهور] آنها را تهدید کرده است و تعدادی از نیروهای پاکستانی در درگیری با طالبان کشته شدهاند.
در آمریکا، در آستانه سالگرد جشنهای استقلال، شایع شده که عملیات تروریستی انجام خواهد شد؛ با هدف جوسازی و آماده کردن مردم برای حوادث احتمالی. بین اتحادیه اروپا و آمریکا بر سر تهدید حضور نیروهای حافظ صلح در بوسنی، اختلاف جدی بروز کرده و آمریکا تهدید به استفاده از حق وتو کرده است.
در فلسطین، اسرائیلیها فرمانده شاخه نظامی حماس را شهید کردهاند و تقریبا تمامی کرانه باختری را در اشغال دارند و حماس تهدید به انتقام کرده است.
از امروز دادگاه بینالمللی کیفری، با پیوستن ۷۳ کشور رسمیت یافت. آمریکا که در زمان [بیل] کلینتون پیوسته بود، اکنون کنار رفته و میگوید، سربازان آمریکایی که در بسیاری از نقاط جهان حضور دارند، ممکن است در آن دادگاه تحت پیگیرد قرار گیرند و خواستار آن شده که شورای امنیت به سربازان آمریکایی مصونیت مطلق بدهد. به همین دلیل با تجدید حضور نیروهای سازمان ملل در بوسنی مخالفت کرده و سازمان ملل به ناچار سه روز دیگر مأموریت آنها را تمدید کرده است تا مشکل را حل کنند.
۲۵۹
نظر شما