ماجرای ورود خودروهای پلاک شهرستان به طرح ترافیک تهران چه بود؟

چمران با اشاره به ماجرای تصمیم‌گیری در خصوص افزایش مبلغ جریمه برای ورود خودروهای با پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک پایتخت، گفت: هدف این تصمیم، ایجاد بازدارندگی برای ترددهای غیرضروری و ساماندهی ترافیک در هسته مرکزی شهر بود.

به گزارش خبرآنلاین، مهدی چمران در توضیح ماجرای ورود خودروهای پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک، اظهار کرد: زمانی که در حال تدوین نرخ ورود به محدوده ممنوعه مرکزی شهر تهران بودیم، به این نتیجه رسیدیم که خودروهای پلاک شهرستان اصولا نباید به این محدوده بیایند چرا که کار مشخصی در این محدوده ندارند اگر هم کسی کار دارد مثلا برای خرید یا مراجعه به بازار آمده، می‌تواند از وسایل حمل ونقل عمومی استفاده کند.

ایجاد محدودیت ورود خودروهای پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک برای درآمدزایی نبوده است

ایرنا در خبری نوشت:وی افزود: اگر فردی بخواهد با خودروی پلاک شهرستان وارد محدوده طرح ترافیک شود طبیعتا باید کارت تردد تهیه کند، تصمیم ما این بود که این کارت برای خودروهای پلاک شهرستان گران‌تر باشد تا جنبه بازدارندگی هم داشته باشد البته این افزایش قیمت چندان زیاد هم نبود؛ مثلا اگر برای پلاک تهران ۱۰۰ هزار تومان بود، برای پلاک شهرستان می‌شد ۱۲۰ هزار تومان یعنی فقط ۲۰ درصد بیشتر لذا موضوع صرفا برای بازدارندگی بود.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: این عدد آنقدر ناچیز بود که در مقابل بودجه ۲۷۳ هزار میلیارد تومانی شهر تهران حتی اگر درآمد آن به ۲ میلیارد تومان هم می‌رسید، تأثیری نداشت بنابراین هدف ما از بررسی و تصویب این طرح، به هیچ وجه کسب درآمد برای شهرداری نبود.

چمران با اشاره به سوءتفاهمی که پیرامون این تصمیم شکل گرفت، گفت: عده‌ای برداشت اشتباهی داشتند و فکر کردند قرار است از هر خودرویی که وارد تهران می‌شود عوارض گرفته شود یا کارت خریداری کند درحالیکه اصلا چنین چیزی مطرح نبود ما فقط درباره ورود به محدوده طرح ترافیک صحبت کردیم تا خودروی کمتری به این محدوده وارد شود.

سیستم مسافرکشی با نرم افزارهای بدون نظارت را قبول ندارم

وی در ادامه با انتقاد از وضعیت فعلی تردد در محدوده مرکزی شهر، اضافه کرد: الان با این سیستم مسافرکشی غیرقانونی که به شکل گسترده در جریان است، فضا به هیچ وجه سالم نیست، همه مخالف هستند، اما پلتفرم‌هایی مثل اسنپ این روش را رسمی و عمومی کرده‌اند هر کسی بدون اینکه مشخص باشد کیست، چه سابقه‌ای دارد و از کجا آمده، وارد سامانه آنها می‌شود و شروع به کار می‌کند و زن و بچه مردم را از هر نقطه‌ای به هر جای دیگر می‌برد این روش جذب نیرو اصلا قابل قبول ما نیست.

چمران یادآور شد: در این فرآیند، پول اصلی نه به جیب راننده، بلکه به جیب شرکت‌ها و دارندگان سامانه می‌رود، رقم‌هایی که این شرکت‌ها به دست می‌آورند، بسیار بالاست ما بشدت با این وضعیت مخالفیم و معتقدیم همه کسانی که در سطح شهر تهران مسافرکشی می‌کنند، باید زیر نظر سازمان تاکسیرانی فعالیت داشته باشند، شناسنامه‌دار، پرونده‌دار و قابل‌ردیابی باشند تا بدانیم چه کسی، در چه ساعتی، کجا بوده و چه‌کار کرده است.

رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: حتی اگر قرار باشد سامانه‌هایی مانند اسنپ یا دیگر پلتفرم‌ها فعالیت کنند، باید زمان تردد آنها مشخص و اطلاعات مربوط به جابه‌جایی‌ها ثبت و قابل دسترسی باشد، این بویژه درباره کسانی که به‌صورت غیرقانونی مشغول به مسافرکشی هستند، اهمیت دوچندان دارد و باید در این خصوص تصمیمات مناسب و مقتضی گرفته شود.

223217

کد خبر 2084832

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین