به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان عصر سهشنبه ۲۴ تیر، جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان صومعه سرا با حضور حمید رضایی، فرماندار صومعه سرا، محمدعلی ویشگاهی مدیر کل بحران استانداری گیلان و اعضای شورای تامین و مدیران استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات شهید آیت الله احسان بخش فرمانداری برگزار شد. دکتر حمید رضایی به ظرفیتهای شهرستان در حوزههای مختلف اشاره کرده و بر ضرورت توجه ویژه مدیران کل استانی به پیگیری و اتمام پروژههای نیمهتمام تأکید کرد.
وی رویکرد دولت وفاق ملی را معطوف به پروژههایی دانست که اثرگذاری ملموس بر زندگی مردم و جامعه دارند و افزود: بهسازی و مرمت ابنیههای فنی و پروژههای زیرساختی و تکمیل طرحهای نیمهتمام از اولویتهای دولت در این شهرستان است. فرماندار صومعه سرا همچنین به ظرفیت دهیاران و مشارکت مردمی در راستای حل مشکلات شهرستان اشاره کرد و گفت: برای طرح های عمرانی و زیرساختی، میتوانیم علاوه بر اعتبارات استانی و ملی، از مشارکت دهیاران و مردم بهره ببریم.
رضایی به اقدامات لازم برای جلوگیری از خطرات احتمالی در روستاهای حاشیه تالاب نیز اشاره کرد و افزود: برای لایروبی رودخانهها و جمع آوری سنبل آبی به همکاری محیط زیست با دستگاههای متولی امر و مشارکت مردم در حاشیه تالاب نیازمندیم. وی همچنین با تأکید بر مشکلات جدی در تأمین آب شرب به دلیل فرسودگی شبکهها، خواستار تامین اعتبار برای رفع این مشکل در شهرستان شدند. فرماندار صومعه سرا همچنین به وقایع اخیر اشاره کرده و گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد، تا زمانی که مردم و حکومت پشت هم باشند، ملت و کشور شکستناپذیر خواهند بود؛ خوشبختانه با آگاهی، اتحاد و انسجام مردم دشمن شکست خورد و ما نیز باید تلاش کنیم تا اتحاد و انسجام ایجاد شده بیش از پیش تقویت شود. نمانیده عالی دولت در صومعه سرا با اشاره به وضعیت امور توزیع برق شهرستان، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲۰ کیلومتر کابل سیمی به کابل خودنگهدار انجام شده که از شاخصهای برتر در سطح استان گیلان می باشد و برای سال ۱۴۰۴ نیز بیش از ۱۴۰ کیلومتر در برنامه داریم که تا کنون حدود ۴۰ کیلومتر از آن اجرا شده و مابقی در حال پیگیری و اجرا میباشد.
رضایی بیان داشت: این اقدامات به عنوان نمادی از تلاشهای مستمر دولت و همکاری مردم برای ارتقاء زیرساختهای شهرستان صومعه سرا تلقی میشود و امیدواریم با وفاق، همدلی و تعامل بین مسئولین و جامعه، شاهد پیشرفتهای بیشتری در آینده برای توسعه شهرستان باشیم. مدیر کل مدیر بحران استانداری گیلان نیز در این جلسه از همکاری و همدلی مدیران استانی و شهرستانی،برای پیگیری و اجرای پروژههای زیرساختی قدردانی کرد. ویشگاهی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، از مدیران خواست تا پیمانکاران این بخش را برای اجرای پروژهها و بهره مندی شهرستان از ظرفیت ماده ۴۳ برنامه هفتم توسعه به اداره کل بحران معرفی کنند تا سرعت اتمام طرحها افزایش یابد. وی همچنین بر لزوم ارزیابی توان و ظرفیت دستگاههای اجرایی شهرستان از طریق آموزش و برگزاری رزمایشهای مختلف تأکید کرد. در این جلسه، مدیران استانی و شهرستانی نیز به بیان مسائل و مشکلات پروژههای نیمه تمام در حوزه بحران پرداختند.
46
نظر شما