ارتقای کیفیت آب شرب جنوب خوزستان آغاز شد/ آبیاری نخیلات خرمشهر و آبادان از دز و کارون

عملیات رهاسازی ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای دز و کارون برای حمایت از نخیلات خرمشهر و آبادان و ارتقای کیفیت آب شرب شهرهای جنوبی استان خوزستان آغاز شد.

به گزارش خبرآنلاین، این رهاسازی از شامگاه گذشته ۴ شهریور ۱۴۰۴، شروع شده و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت تا علاوه بر تأمین نیاز آبی نخیلات، شرایط بهتری برای شرب شهروندان فراهم شود.

این اقدام بر اساس مصوبه نشست شورای کشاورزی استان و با هماهنگی کامل مسئولان آب و کشاورزی انجام می‌شود و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که ضمن حمایت از کشاورزی منطقه، اثرات مثبت آن بر اکوسیستم و کیفیت آب شرب به حداکثر برسد.

رهاسازی آب از سدهای دز و کارون نمونه‌ای از مدیریت هوشمند منابع آبی و پاسخ سریع به نیازهای کشاورزی و زیست‌محیطی استان است و گامی مهم در تأمین منابع پایدار آب در جنوب خوزستان محسوب می‌شود.

48

کد خبر 2107861

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار