۰ نفر
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۹

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 85 درصد هزینه مبادله کالا بعد از تولید، قابل صرفه جویی است که تنها راه آن خروج از سیستم سنتی مبادلات و گام گذاشتن در تجارت الکترونیک است.

محمد صادق مفتح  در مراسم افتتاحیه ششمین همایش ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی با بیان اینکه در صورتی که کشوری در 10 سال آینده نتواند به حداقلی از پیشرفت در زمینه تجارت الکترونیک دست یابد با مشکل مواجه خواهد شد افزود: آمار تجارت الکترونیکی جهان در سال 2003 بالغ بر 9/3 هزار میلیارد دلار بوده که این رقم در سال 2009 به4/25 هزار میلیارد دلار رسیده است و این در حالی است که این رقم برای سال 2011 ، ‌32 هزار میلیارد دلار پیش بینی شده است.
به گفته وی این پیشرفت ها حاکی از توجه ویژه کشورها به موضوع اهمیت جایگاه تجارت الکترونیکی است.
مفتح با بیان مطلب که پیشرفت الکترونیکی در آسیا طی سالهای اخیر از شیب بیشتری نسبت به آمریکا و اروپا برخوردار بوده است تصریح کرد : سهم کشورهای شرق آسیا از تجارت الکترونیکی در سال 2002 که بالغ بر 200 میلیارد دلار بوده به 1/2 هزار میلیارد دلار در سال 2009 ارتقا یافته است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد: با الگوبرداری که از سایر کشورها در زمینه اخذ شاخص های ملی برای رشد تجارت الکترونیک گرفته شده است در شرق آسیا و اقیانوسیه 95% از این رشد مربوط به B-B بوده است که این حاکی از نقش این بخش در توسعه اقتصاد و تجارت الکترونیک است.
مفتح همچنین گفت : قبل از هرچیز مبادلات باید بین بنگاهها برقرار شود که امیدواریم این مبادلات در سال 91 در کشور آغاز شود چرا که در رشد تجارت الکترونیکی کشور موثر خواهد بود.
مفتح در بخش دیگری از سخنان خود بسترسازی و زیرساختهای توسعه تجارت الکترونیک را حائز اهمیت خواند و افزود: برگزاری همایشهایی از این دست می تواند راهکارهای اجرایی و سیاستهای لازم را برای رفع موانع و مشکلات و نواقص موجود شناسایی و به صورت کاربردی اجرایی کند.
قائم مقام اجرایی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در همایشهای پیشین تلاشهای زیادی برای رسیدن به این نقطه صورت گرفت که نتیجه آن تعامل بیشتر سازمانها و ارگانهای ذیربط در زمینه توسعه تجارت الکترونیک در بخش تجارت و اقتصاد بود.
وی گفت امروز در این رابطه سه تفاهم نامه میان سازمانها و ارگانهای ذیربط به امضا خواهد رسید که امیدواریم سرآغاز خوبی برای ارتقا این جایگاه به شمار آید.
وی همچنین گفت: امروز سندی نیز به عنوان نقشه راه توسعه اقتصاد و تجارت الکترونیک کشور ارائه می شود که به پیش نویس آن تدوین شده و پیش بینی می کنیم طی سال آینده به تصویب مراجع ذیصلاح برسد.

3939
 

کد خبر 211557

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    1 0
    مغازه دارها یک فاکتور چاپی درست هم به مشتری نمی دهند ، دستگاه کارت خوان را گذاشته پشت و نمی گذارند خود مشتری رمز کارت را بزنه حالا بیان اینترنتی بفروشند!
  • بدون نام US ۲۲:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    0 0
    وقتی شرکتهای پخش و توزیع کالا هیچکدام در بورس نیستند یعنی شفاف کار نمی کنند چطور می خواهید تجارت الکترونیکی را راه بیندازید؟
  • بدون نام US ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    0 0
    خدا کنه فروشگاه های درست و حسابی اینترنتی راه بیفته تا ما از مغازه های که حتی فاکتور درست دادن سختشونه راحت بشیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین