مردمسالاری در سرمقاله خود با عنوان «مخالفان سرسخت و دوستان متزلزل» نوشت:

*سرزمین پارس، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 هر روز شاهد کارشکنی و نیرنگ‌های رنگارنگی علیه تهران بوده است. اگرچه در تاریخ ایران زمین جنگ‌های خونین و عناد برخی کشورها ثبت شده است اما سه دهه گذشته، تفاوت‌های فاحشی با گذشته این سرزمین داشته است. کشورهایی که دشمن تاریخی پارسیان محسوب می‌شدند، متحد شدند و آنانی که می‌توانستند رفیق باشند در لحظه آخر تبدیل به یک متحد استراتژیک برای دشمنان شدند.
*بحرین به عربستان، پدرخوانده دیکتاتورهای عرب ملحق شده است تا خود را در مقابل موج بهار عربی یا همان بیداری اسلامی مصون بدارد.این اتفاق فارغ از تمام دشمنی‌های بحرین علیه ایران یعنی اوج خفت و حماقت یک کشور که کلید خزانه و شهر خود را دو دستی تقدیم یک کشور یا ملت دیگر بکند. عربستان سعودی رسماً بحرین را تصرف کرده است.
*در کنار این دشمنان کشورهایی بودند که داشته‌هایشان رامرهون الطاف ایران بودند اما در نهایت نمکدان شکستند تا نشان دهند دوستی آنها تنها برای منفعت طلبی بوده است.چند هفته پیشتر، رئیس جمهوری افغانستان پیمان استراتژیک با ایالات متحده امضا کرد. اتفاق شومی که رسما جای پای واشنگتن را پشت مرز‌‌های ایران اسلامی مستحکم می‌کند.این اقدام کابل را به نوعی می‌توان خیانت به نان و نمکی که آنها سرسفره ایرانی‌ها خورده‌اند تلقی کرد.برای‌ سال‌ها، آغوش گرم و مهمان نواز ایرانیان پذیرای آوارگان افغانی بود، آیا ایران در طول دودهه گذشته برای حمایت از استقرار صلح و دموکراسی در این سرزمین رنج کشیده کوتاهی کرده است؟ قطعا پاسخ این سوال منفی است. پس چه عاملی باعث شده است که کابل به تهران پشت کند؟نحوه تعامل ایران ظرف چند سال گذشته به گونه‌ای بوده است که برخی سیاستمداران خرده پای اجنبی توهم مهم بودن و بزرگی به آنها دست داده است.درست در روزهای بحرانی انتخابات مساله‌دار افغانستان علی‌رغم تمام فسادی که افغانستان به آن مبتلا بود، دلیل تبریک عالی‌ترین مقام اجرایی ایران به حامد کرزای هنوز روشن نیست. اگر عبدالله عبدالله به رقابت با کرزای پس از ابطال آرای مخدوش انتخابات ادامه می‌داد و برنده می‌شد، پاسخگوی این گاف دیپلماتیک چه کسی بود؟مرد عباپوش افغان ها که هویت اوزیر سوال است مگر رفاقتش را برای تهران ثابت کرده بود که برخی دولتمردان نمی‌توانستند لحظه‌ای دست‌او را رها کنند؟ دوستی کرزای مشتی از نمونه خروار برخی دوستان منفعت طلب همچون کومور است که از بحران‌هایی که غرب در اوج خصومت خود علیه جمهوری اسلامی رقم می‌زند حداکثر منفعت طلبی را می‌برند.
/29217
کد خبر 213554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میثم IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    32 3
    آقای رئیس جمهور خواستند در سیاست خارجی فعال باشند. سیاست خارجی خاتمی را با الان مقایسه کنید
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    5 35
    آقای مردمسالاری صبح بخير! آن انتخابات مدتهاست که تمام شده بهتر نبود برای حمله و تخریب بهانه به روزتری را دستاویز قرار می دادید.
  • sina IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    28 2
    از اين قبيل كارهاي ديپلماتيك در كشور ما به خاطر احساساتيي عمل كرداند نمونه بعد از انقلاب زيا داريم كه پيمان بستن با برخي از كشورها در منطقه و فرا منطقه زياد به چشم مي خورد نمونه اش بوسني هرزگوين.روسيه.
  • بدون نام IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
    36 2
    تقصیر خودمونه که نمی تونیم سیاست هامون رو بر اساس منافع ملی تنظیم کنیم.