باراک مدعی شد: ترامپ موافق تغییر رژیم در ایران نیست/ ماجرای اسرائیل با تهران تمام نشده؛ الان در فصل پنجم هستیم و هنوز پنج فصل دیگر باقی مانده

تام باراک، فرستاده ویژه ترامپ در امور سوریه و سفیر آمریکا در ترکیه با اشاره به تجربه‌های پیشین آمریکا در تلاش برای تغییر رژیم در کشورها، گفت که ترامپ با دخالت آمریکا در تغییر رژیم در ایران موافق نیست و افزود: «ما تا حالا دو بار تغییر رژیم در ایران داشته‌ایم و هیچ‌کدام کار نکرده است.»

به گزارش خبرآنلاین، تام باراک در گفتگو با روزنامه اماراتی «نشنال» مدعی شد: «تغییر رژیم در عمل هیچ‌گاه جواب نداده است. اگر از سال ۱۹۴۶ به بعد را در نظر بگیرید، ایالات متحده در ۹۳ کودتا و تغییر رژیم دست داشته است که همه آن‌ها شکست خورده‌اند. بنابراین روسای من یعنی مارکو روبیو، وزیر خارجه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به‌دنبال تغییر رژیم نیستند. آن‌ها در پی راه‌حل منطقه‌ای هستند که خود منطقه آن را پیش ببرد. بنابراین، این موضوع مربوط به اسرائیل است، نه آمریکا.»

بنا بر گزارش یورونیوز، باراک مدعی شد: «کاری که ترامپ برای پایان‌ دادن به آن جنگ ۱۲‌ روزه انجام داد، تاریخی و فوق‌العاده بود. اما این‌که او را مسئول تغییر رژیم بدانند، کار درستی نیست.»

تام باراک بدون اشاره به جزئیات بیشتر ادعا کرد: «ما تا حالا دو بار تغییر رژیم در ایران داشته‌ایم و هیچ‌کدام کار نکرده است.»

باراک مدعی شد: «به نظر من کار عاقلانه این است که راه‌حل این موضوع را به خود منطقه واگذار کنیم. چرا اسرائیل نخواست کار را یکسره کند؟ من فکر نمی‌کنم این داستان تمام شده باشد. الان در فصل پنجم هستیم و هنوز پنج فصل دیگر باقی مانده است.»

نقش ایران در جلوگیری از خلع سلاح حزب‌الله

تام باراک با اشاره به گفتگوهای میان اسرائیل و لبنان و توافق «توقف خصومت» میان این دو که در نوامبر سال ۲۰۲۴ با میانجی‌گری آمریکا حاصل شد، گفت: «گفتگو باید بین لبنان و اسرائیل باشد. در حال حاضر یک توافق توقف خصومت داریم که در نوامبر ۲۰۲۴ حاصل شد. اما این توافق میان دو طرف نیست. در واقع در آن زمان آمریکا و فرانسه گفتند حالا که شما [لبنان] با اسرائیل صحبت نمی‌کنید. اسرائیل با حزب‌الله گفتگو نمی‌کند و حزب‌الله هم نمی‌خواهد با دولت لبنان صحبت کند، پس ما یک پوشش مصنوعی ایجاد می‌کنیم که روز بعد هم کار نکرد.»

 باراک مدعی شد: «خبر خوب این است که در حال حاضر همه می‌گویند که بیایید گفتگو کنیم. اما این گفتگو باید شامل راه‌حلی برای شیعیان و حزب‌الله باشد. موضوع خلع‌سلاح آن‌ها نیست. مساله این است که چطور آن‌ها را مجاب کنیم از سلاح استفاده نکنند. تفاوت اینجاست. این یک توافق واقعی میان اسرائیل و لبنان خواهد بود. چیزی که شیعیان را راضی می‌کند که بگویند ایران باید از این ماجرا کنار گذاشته شود و پیش‌تر هم درباره آن صحبت کرده‌ایم.»

فرستاده ویژه دونالد ترامپ با اشاره به تمایل کشورهای عرب خلیج فارس به حل موضوع لبنان مدعی شد: «کشورهای عرب خلیج فارس در گذشته میلیاردها میلیارد دلار برای حل این موضوع سرمایه‌گذاری کرده‌اند. اما تا زمانی که ایران بخواهد آن‌ها [حزب‌الله و گروه‌های وابسته] را به عنوان نیروهای نیابتی حفظ کند، چنین کاری بسیار دشوار است.»

باراک در ادامه لفاظی خود ادعا کرد: «اگر بتوانیم لبنان و سوریه را همزمان به یک توافق مرزی و توافق جلوگیری از درگیری با اسرائیل برسانیم، گامی بسیار مهم است. سپس ما ترکیه و هشت کشور پیرامون آن از جمله اسرائیل و لبنان را داریم و باید ببینیم با ایران چه می‌توانیم بکنیم. امیدوارم ایران هم سر عقل بیاید.»

نفوذ ایران در عراق

تام باراک در بخشی دیگر از ادعای بی اساس خود، ایران را عامل «آشوب» در عراق دانست و مدعی شد: «شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران عملا بر پارلمان عراق مسلط هستند. بنابراین نخست‌وزیر خوبی چون آقای سودانی انتخاب می‌شود، اما هیچ قدرتی ندارد و نمی‌تواند ائتلاف تشکیل دهد. چون سایرین، از جمله حشد شعبی و نمایندگان آن‌ها در پارلمان صحنه را فلج کرده‌اند.»

 باراک در ادامه لفاظی خود علیه ایران مدعی شد: «عراق، سوریه، لبنان و ترکیه را در نظر بگیرید. مرزهای مشترک آن‌ها با ایران مساله اساسی است. ایران هم این را می‌داند و بنابراین عراق را به‌سادگی از دست نخواهد داد. آن‌ها به تازگی در مورد حزب‌الله، حماس و حوثی‌ها عقب رانده شده‌اند و بعد هم در خاک خودشان در جنگ ۱۲ روزه هدف حمله قرار گرفتند. حالا دارند برای نگه داشتن عراق می‌جنگند. چون این تنها چیزی است که برایشان باقی مانده است.»

توافق ایران و آمریکا

باراک با تاکید بر این که حصول توافق میان ایران و آمریکا سریع‌ترین مسیر برای رسیدن به راه‌حلی برای منطقه است، ادعا کرد: «رئیس‌جمهوری ما کاملا صریح بوده است. او برای گفتگوی واقعی آماده است، نه برای این که توپ را فقط به زمین حریف بیندازد و وقت‌کشی کند و این برنامه را خوب می‌شناسد. اگر ایرانی‌ها بخواهند به آنچه این دولت درباره غنی‌سازی و متوقف کردن تامین مالی نیروهای نیابتی می‌گوید گوش بدهند، این پاسخ مساله است. هیچ‌کس دیگر خواهان کشتار بی‌معنی نیست. آمریکا نمی‌خواهد حزب‌الله را از بین ببرد، نمی‌خواهد حماس را از بین ببرد، نمی‌خواهد هیچ‌کس را بکشد. اگر بتواند به توافقی با ایران برسد.»

او ادعا کرد: «توجه داشته باشید که رئیس‌جمهوری ما در سال دوم دوره خود است، اما رژیم ایران چشم‌اندازی ۵۰ ساله دارد. رئیس‌جمهوری ما آنقدر هوشمند است که بفهمد کشاندن او به یک گفتگوی ظاهری برای این که فقط این کشتار بی‌معنی از طریق نیروهای نیابتی ادامه پیدا کند، نباید رخ دهد. بنابراین به نظر من، او صددرصد برای توافق آماده است. باید امیدوار باشیم ایران هم آماده باشد.»

315

کد مطلب 2151981

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 194
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • محمود IR ۰۸:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    ای ابلح جلاد های صهینوس نمی توانید چون ایران عزیز دلیر مردانی دارد باید شما لاشخورها را از روی زمین محو کنند مرگ بر همه تان
  • کریم IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    چون به نفعش هست
  • من IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    لعنت به تو با اون دهن گشادت
  • حشمت IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    94 69
    خدا کنه نقشه جدید آمریکا نباشه. مسولین هم زیاد حرفهای اینها رو باور نکنن و آماده باشند
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    نه امریکا ونه اسراییل حتی نمیتونن در مورد ایران عزیزمان فکری کنن چون ما خدای بزرگوار پشت و پناه ما هست تمام حرکاتشان بر علیه خودشان تمام شد
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    آره الان توی فصل پنجمی و ماجرا هنوز تموم نشده. فصل دهم فصل محو شدن اسرائیل هست. منتظرتون هستیم
  • Hashem IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    ترامپ مردی سرمایه‌دار وتاجر پیشه هست ایران در شرایط فعلی تحدیدی علییح همسایگانش خصوصا اعراب محسوب میشود واین امر به نفع آمریکا و دیگر فروشندگان تجهیزات نظامی است وبزرگترین معاملات تجهیزات نظامی را با کشورهای خاورمیانه خصوصا عربستان انجام داده و میدهد اگر چنین حکومتی نباشد امریکا با چه دست آویزی سلاح به اعراب واسراییل میفروشد؟
    • IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
      71 8
      حرف حق
  • امیر IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    مرگ برامریکا واروپا دشمنان واقعی ایران درجهان ،خوشان اعتراف میکنند۹۲بارقصد سرنگونی وکودتا درایران داشته اند مرگ برغربگدایان دیپلماسی التماسی ... کودن.
    • IR ۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
      متن رو نخونده و درک نکرده نظر نده .گفته ۹۳ بار در کل دنیا تغییر رژیم انجام دادن که ۲ بارش در ایران بوده.نه ۹۲ بار تو ایران !!!
  • IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    95 9
    موضوع استفاده حداکثری از نفت و منابع طبیعی ایران است که با سیاست‌های آمریکا به چین و... فروخته می‌شود سیاست آمریکا پایین نگه داشتن قیمت نفت است که به این شکل صورت می‌گیرد.
  • قاسم IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    52 77
    کافر همهرا به کیش خود پندارد . آقای باراک ... نیروهای مقاومت بخاطر رفتار متکبرانه و زورگویانه شما در حمایت ارژیم کودک کش اسراییل در منطقه ایجاد شده اند .
  • علی۶۸۸ IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    خیلی جالبه کتک بخوری بعد باز قلدری کنی . فقط یک احمق میتونه چنین لفاظی کنه و یک احمق دیگه میتونه باور‌کنه . انگار ما بودیم ک اتش بس دادیم
  • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    وقتی ترامپ میگوید تغییر رژیم در دستور کار نیست پس حتما هست
  • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    مااب نداریم بخوریم نون نداریم تورم کمترازیک سال65درصدبوده.ی عده هنوزدنبال جنگ هستن واینکه اسراییل رونابودمیکنن.خداوکیلی شماچی میزنین .اقتصادایران فلج شده وکسی نیست درستش کنه اختلاف طبقاتی بیدادمیکنه..اونی که نابودشده ایرانه ایران
  • سلطان IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    باراک تو یه احمقی که فکر می کنی ایران باید مطیع امریکا باشد تو یه احمقی که در مورد ایران تصمیم گیری می کنی امریکا خوی وحشی گری و ضد اخلاقی خود را با هر رئیس جمهوز ۸فظ کرده است و بدنبال اشغالگری و غارت کشورها است تو یه پیرمرد اشغال هستی که برای مطامع امریکا دست به هر حیله و نیرنگی می زنی والا هزاران کیلو متر با ما فاصله دارید و سرتان توی خانه ماست مگر ژاندارم جهان هستید یا ایران مستعمره شما است که هرگونه بخواهی سو استفاده کنی و هر جایی بخواهی بکشی و غارت کنی و رژیم نیابتی کثیف را بر منطقه حاکم کنی و کسی باهات کار نداشته باشد ترامپ از تو کثیف تر و تو از او آشغال تر و دلتان برای منافع خودتان می سوزد و بس
  • علی مشهدی IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    34 26
    هر کی باور کنه گول خورده. مذاکره بعد از لغو تمتم تحریمها والا قصد باج گیری دارن.
  • هادی IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    25 63
    نمیتوانید، نه نیست، اگر میتوانستید نه حالا اینکار کرده بودید چون سینه چاک خائن توی ایران زیاد هست.
  • افشین IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    38 88
    ایران با قاتلین فرزندان خود هیچگونه سازشی ندارد ما حتما یه جایی یه روزی همدیگر را ملاقات خواهیم کرد امریکای خونخوار
  • کرامت IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    12 51
    امریکا،اگر،میخواهد،کشوری،منفور،در،دنیا،نباشد،وهروز،بشتر،افول،نکند،باید،اسراییل،را،دها،کند،اونموقع،میشود،رو،حرف،امریکا،حساب،کرد،اگر،هم،میخواد،در،دنیا،ابر،قدرت،باشد،باید،بدون،هیچ،شرطی،با،ایران،یک،صلح،واقعی،داشته،باشد،،اگر،میخواهد،به،اون،امریکای،معروف،برسد،باید،ایران،ورهبر،ایران،راا،بون،کلک،کولک،دوست،داشته،باشد
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    43 61
    ترامپ نه تنها موافق تغییر رژیم در ایران است بلکه تمام تلاشش را هم به کار بست ولی نتوانست. اسلاف او هم نتوانستند، بعدی ها هم نخواهند توانست. حاکمیت در ایران به خود ایرانی ها مربوط است نه رییس جمهور کشوری در آنطرف کره زمین! مردم ایران برای اسلام و ایران و نظام مستقل خود خون داده اند و زحمت زیادی طی بیش از صد سال اخیر از مشروطه به اینطرف متحمل شده اند و نمی خواهند الت دست دیگران باشند.
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    48 82
    با وعده صادق 4 فصل دوم به پنجم نمیرسه که اسراییل رو نابودش میکنیم
  • محمد IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    51 52
    شما بزرگترین تهدید برای بشریت بودید و هستید . اما در زمان مناسب خودتون تو همین چاهی خاهید افتاد که هر روز گود تر و تاریکترش میکنید .شما آقای این دنیا نیستید . دست برتر به زودی حلق کثیف همتون جوری خاهد گرفت که یک لحظه نفس کشیدن براتون آرزوی دست نیافتنی بشه .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین