به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار افکار از مدیریت مقتدر و مسلط لاریجانی در مجلس هشتم تشکر کرد و درباره مساله گرد و غبار و مساله بحرین از لاریجانی سوال خود را پرسید که رییس مجلس در پاسخ گفت: در مورد بحث گرد و غبار از 4 سال پیش گفت و گوهایی در منطقه شد و ما هم بودجه در نظر گرفتیم اما اصل ماجرا مربوط به سعودی و عراق و اردن است. مسئولین محیط زیست در حال گفت و گو هستند.
لاریجانی با اشاره به اینکه گرانی به میزان نقدینگی باز می گردد اظهار داشت: افزایش نقدینگی در کشور اگر در تولید هزینه شود ما دچار گرانی نمی شویم.
وی تصریح کرد: در بودجه بحث هدفمندی را محدود کردیم. بحث اصلاح به این شکلی که دولت می خواست را ما به صلاح نمی دانستیم. در بحث تولید بودجه ای که گذاشتیم و بسته ای که گذاشتیم ان شاالله کمک خواهد کرد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به پرسشی درباره موضوع هسته ای گفت: من که سالها در مذاکرات حضور داشتم می دانم که درد این ها کجاست؛ آنها می دانند که ما فعالی های صلح آمیز داریم. یکی از این ها به من گفت که اگر شما بمب اتم داشته باشید موازنه منطقه را به هم خواهید زد.
رئیس مجلس با بیان اینکه انرژی هسته ای باعث انقلاب در منطقه نشد بلکه فکر انقلاب اسلامی این تغییرات را به دنبال آورد اظهارداشت: ایران به دنبال امپراتوری سازی نیست. بعضی ممکن است که این اشتباه را بکنند که می توانند امپراتوری های گذشته را احیا کنند اما مسئولین ایران می داند که دوران امپراتوری ها گذشته است. البته ما نسبت به کشورهای منطقه حساس هستیم. توصیه ما این است که 5+1 سر عقل بیاید. تا کی می خواهند اینگونه باشند؟! باید رو راست باشند.
لاریجانی با تاکید بر اینکه «سیاست ایران این است که به راه حل برسیم» تصریح کرد که اگر به جای بازی روش دیگری را در پیش بگیرند به راه حل می رسیم. سیاست هایی که هر روز حرفی بزنند و تهدید کنند منسوح شده است. باید راه جدیدی را باز کنند که در این صورت قطعا مذاکرات سازنده خواهد بود.
رئیس مجلس در پاسخ به پرسشی درباره فراکسیون های مجلس نهم گفت: دوستانی که در گذشته چپ بودند خودشان می گفتند که 8 نفر اند. در مجلس یک گروهی هستند که مستقل اما متمایل به اصولگراها هستند. برخی دیگر هم تابلو دارند پایداری و رهپویان هستند. البته در مسایل ملی عموم اینها نگاه مشترک دارند. به نطر من میدان مجلس باید از حزب بازی خالی باشد. اگر فقری از جانب احزاب هست مجلس نباید جای آن را پر کند. مجلس نهادی حکومتی است و تباید حاشیه ها و حرف هایی که باید در احزاب مطرح شود در مجلس طرح شود.
وی در پاسخ به سئوالی درباره رییس مجلس نیز گفت: من هیچ مسئولیتی را به خواست خودم نپذیرفتم و هیچوقت هم دنبال مسئولیت نبودم. چه در زمانی که در سپاه بودم و چه زمانی که پس از استعفای آقای خاتمی مسئولیت وزارت فرهنگ را گرفتم و چه در زمان دبیری شورای امنیت وچه در زمان مجلس هشتم و چه در مجلس نهم با نظر رهبری من وارد انتخابات مجلس شدم؛ البته نه در مورد ریاست مجلس.
لاریجانی به اشاره به حنجال ها پیرامون انتخاب رئیس مجلس گفت: مجلس نیازمند سرو صدا نیست. خیلی ها حرکات تخریبی می کنند ولی من جواب نمی دهم، وقتش را هم ندارم که جواب بدهم. حجم زیاد اس ام اس های تخریبی نه نیاز هست و نه تاثیری دارد. نمایندگان مجلس نخبگان مردم هستند . من دنبال این امورات نیستم اگر عمری هم باقی باشد همین مشی را ادامه می دهم. اگر هم ببینم نیازی به من نیست مسئولیتی را نمی پذیرم. به اندازه کافی وقتم در مسایل اجرایی گذشته است.
لاریجانی در پاسخ به اینکه اگر رئیس نشوید به کدام کمیسیون می روید اظهارداشت: همه کمیسیون های مجلس مهم هستند و هر کمیسیونی اگر افراد در آن فعال باشند دیده می شود. این خود افراد هستند که باید اظهار نظر کنند.
27219
نظر شما