فارس نوشت:

بابک خانیان مشاور اجرایی رئیس سازمان سینمایی و رئیس دبیرخانه شورای عالی سینما درباره حکم دیوان عدالت اداری، گفت: «مسئله انحلال تشکیلات موسوم به خانه سینما تصمیماتی است که در مرجع قانونی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته شده و وزارتخانه متبوع ناظر بر تکالیف قانونی که برعهده‌اش گمارده شده، عمل کرده است. این قوانین در کتاب قانون اهداف و وظایف وزارت ارشاد ذکر شده و نیز مصوبات متعدد شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادوار مختلف به آن اشاره داشته است.»

وی در ادامه افزود: «"قانون تعطیلی موسسات و واحد‌های آموزشی و تحقیقاتی و فرهنگی که بدون اخذ مجوز قانونی دایره شده و می‌شود" و دیگر قوانین مرتبط، در خصوص ضوابط عام صدور مجوز تاسیس، تشکیل و فعالیت و انحلال مراکز، موسسات  مجامع و انجمن‌ها و تشکیلات فرهنگی هنری و سینمایی تنها مرجع قانونی را در این خصوص وزارت ارشاد اعلام می‌کند.»

مشاور اجرایی رئیس سازمان سینمایی در ادامه گفت: «قوانین متعدد، محکم و صراحتا تنها مرجع قانونی برای تشخیص قانونی و غیرقانونی بودن یک مجموعه فرهنگی را وزارت ارشاد اعلام کرده، همانگونه که مسئولان محترم دیوان عدالت اداری در اظهار نظرات رسانه‌ای خود نیز هیچ گونه اشاره‌ای به قانونی بودن تشکیلات موسوم به خانه سینما نداشته و قانون نیز تشخیص فعالیت این‌گونه مجموعه‌ها را بر عهده وزارت ارشاد گذاشته است و طبیعتا مطابق قانون تعطیلی مؤسسات افراد حقیقی و حقوقی متخلف کلاهبردار و مجرم محسوب گردیده و تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.»

خانیان درباره بازگشایی خانه سینما گفت: «ظاهرا مطابق اظهار نظرهای رسانه‌ای دیوان عدالت ایرادی جزیی بر یکی از اشکال اقدامات قانونی وزارت ارشاد گرفته شده که در اسرع وقت مرتفع گردیده و طبیعتا دستور انحلال به قوت خود باقی است و حتی اگر لازم باشد دستور انحلال دیگری نیز صادر خواهد گردید. هرگونه فرافکنی درباره رای فاقد ارزش و اعتبار است و اقدامات قانونی ادامه خواهد یافت.»

وی در خاتمه افزود: «علاوه بر دستور انحلال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز غیرقانونی بودن تشکیلات موسوم به خانه سینما را اعلام نموده و با توجه به استفساریه حضرت امام (ره) در خصوص شأن مصوبات شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی قطعا مصوبه فوق لازم الاجرا و در حکم قانون است»

5858
 

کد خبر 215374

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    0 0
    ولی نگذارید این صنعت نیز به سرنوشت ورزش و در اختیار دلال قرار گیرد. اصولا این فرایند سینمایی مستلزم رقابت و استفاده از تخصصهای بیشتری است. در عمده برنامه های تهیه شده فرایند ویژه تخصصی دیده نمیشود و عمدتا ناشی از بحث و گفتگوی تعدادی افراد مسن و قشر جوان و مسائل عمومی است و نه جلوه ویژه و نه تخصص وجود دارد. از سویی قیمت بسیار بالا صرف شده. اگر میخواهید رونق گیرد و حرفی برای گفتن و برای فروش باشد انرا از طریق توسعه بخشهای خصوصی و با انحلال اینگونه خانه و کانونها اجرایی کنید.
  • محسن فاضلي.ن.يسنده ومنتقد سينما. IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
    0 0
    بنده عضو خانه سينما هستم .از عملكرد هييت مديره سينما دفاع نميكنم ودر امور حقوقي هم اطاع واثقي ندارم. اما از مسولين محترم ارشاد سوالتي دارم براي روشن شدن تمامي اعضاي صنوف. يك .ساختمان خانه سينما متلق به چه نهاد ويا ارگان دولتي است.دو .مشكل خانه سينما به شكلي قابل حل است. سوم. براي اينكه يك بار براي هميشه افراد درگير با ارشاد ويا بالعكس اتش اختلافات انان دامنگير 30000 هزار عضو بيگناه خانه سينما نشود .چرا كميته حل اختلاف ار اهلي سينما تشكيل منيشود.ساماندهي صنوف سينمايي چرا تا بحال منفعل عمل كرده. بيمه تكميلي اعضاي صنوف به كجا رسيد.بالاخر مرجع قانوني چه كسي است. ديوان عدالت. شوراي عمومي. ارشاد اسلامي. انقلاب فرهنگي.وزير. شمقدري .سجادپور. شوراي عالي سينما. ريس جمهور محترم لطفا به داد ما رسيدگي ك

آخرین اخبار