سعید جلیلی: غربی‌ها برای درگذشت مهسا امینی واکنش پرهیاهو داشتند اما بعد از قتل و کشتار هزاران زن در غزه با اسرائیل عکس یادگاری گرفتند

سعید جلیلی می گوید کشورهایی که برای درگذشت مهسا امینی در ایران هیاهو به پا کردند، پس از کشتار هزاران زن در غزه نه فقط سکوت کردند بلکه حتی با اسرائیل عکس یادگاری گرفتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید جلیلی واکنش کشورهای غربی به درگذشت مهسا امینی در سال 1401 را با واکنش آنها به کشتار زنان غزه مقایسه کرد. 

او در شبکه ویراستی نوشت: همین سه سال پیش در همین کشور، هنگامی که یک خانم درگذشت، به‌یکباره در بسیاری از کشورهای جهان واکنش‌هایی گسترده شکل گرفت؛ واکنش‌هایی که فقط از سوی برخی گروه‌های مدافع حقوق زنان نبود، بلکه بالاترین مقامات سیاسی نیز وارد ماجرا شدند.

گاهی گفته می‌شود این کشورها به دلیل حساسیت فراوان نسبت به مقام زن، زندگی زن و آزادی زن چنین واکنش‌هایی نشان دادند. اما این تنها پرده‌ی اول نمایش بود.

هنوز یک سال نگذشته بود که پرده‌ی دوم رقم خورد: هزاران زن در شرایطی بسیار دشوار—در بیمارستان‌ها، اردوگاه‌ها و محیط‌های کاملاً ناامن—هدف حملات موشکی قرار گرفتند. اما در اینجا دیگر از آن واکنش‌های پرهیاهوی پیشین خبری نبود.

همان کشورهایی که برای فوت یک خانم در ایران تمام ظرفیت سیاسی و رسانه‌ای خود را به میدان آورده بودند، این بار نه‌تنها هیچ محکومیتی بیان نکردند، بلکه برخی از آن‌ها شتاب‌زده به آن منطقه رفتند و حتی با رژیم صهیونیستی عکس یادگاری هم گرفتند.

۳۱۲۱۱

کد مطلب 2154838

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین