تشکیل کارگروه حل اختلاف اقتصاد دیجیتال با دستور رئیس قوه قضاییه

وزیر ارتباطات از دستور ویژه رئیس قوه‌قضاییه در شورای عالی قضایی برای تشکیل کارگروهی با مشارکت فعالان زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال خبر داد؛ کارگروهی که قرار است موضوعات محل اختلاف را بررسی کند و از برخوردهای سلیقه‌ای با کسب‌وکارها پرهیز شود.

به گزارش خبرگزارش خبرآنلاین، ستار هاشمی وزیر ارتباطات گفت: رئیس قوه‌قضاییه در شورای عالی قضایی دستور ویژه دادند که کارگروهی با مشارکت فعالان زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال شکل گیرد و تعداد ۳ تا ۵ نفر به نمایندگی از کسب‌وکارها، این کارگروه را تشکیل می‌دهند.

ستار هاشمی درباره این کارگروه توضیح داد: موضوعاتی که محل اختلاف است، شاکی خصوصی دارد یا دادستان وارد آن اختلاف می‌شود، به حسب صلاحدیدی که ریاست قوه قضاییه دارد، به این کارگروه ارجاع داده می‌شود تا این اختلاف‌ها به حداقل برسد و از برخوردهای سلیقه‌ای با زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال پرهیز شود.

۲۲۷۲۲۷

کد مطلب 2163305

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین