کنایه تند آذری‌جهرمی به پزشکیان؛ هزینه پرهیز از درگیری با مجلس را مردم دادند

وزیر پیشین ارتباطات با کنایه به شعار «وفاق» دولت پزشکیان، نوشت که پرهیز دولت از درگیری با مجلس در موضوعات کلیدی، هزینه‌های سنگینی بر سفره مردم تحمیل کرده و تأخیر در اصلاح سیاست‌های اقتصادی به زیان معیشت عمومی تمام شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌جهرمی با اشاره به انتصاب عبدالناصر همتی به ریاست بانک مرکزی، در کانال تلگرامی خود به رویکرد دولت در قبال مجلس انتقاد کرد و نوشت: حدود ده ماه پیش پیشنهادی به رئیس‌جمهور داده شد مبنی بر اینکه پس از استیضاح سیاسی، آقای دکتر همتی برای ریاست کلی بانک مرکزی معرفی شود تا سیاست‌های ارزی در مسیر اصلاحی قرار گیرد.

وی افزود: در آن مقطع، پاسخ رئیس‌جمهور این بود که «من به دنبال درگیری با مجلس نیستم». آذری‌جهرمی با طرح این موضوع، کنایه زد که شعار وفاق، در عمل هزینه‌هایی را به معیشت مردم تحمیل کرده است.

وزیر پیشین ارتباطات در ادامه ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جدید بانک مرکزی تصریح کرد: ان‌شاءالله آقای دکتر همتی در این مسیر خطیر موفق باشند، اما به خیر ملت نزدیک‌تر آن است که رئیس‌جمهور، پیش از آنکه دیر شود، از دعوا برای احقاق حقوق مردم نهراسد.

آذری‌جهرمی همچنین تأکید کرد: ضعف‌های آشکار کابینه باید هرچه سریع‌تر ترمیم شود و دولت با قاطعیت و ایستادگی، در برابر مشکلات بزرگ و انباشته کشور قد علم کند.

31216

کد مطلب 2164002

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین