فون درلاین: واکنش اروپا به تهدیدهای ترامپ قاطع و محکم خواهد بود

رئیس کمیسیون اروپا امروز (سه شنبه) وعده داد که واکنش اروپا به تهدیدهای مکرر ترامپ درباره گرینلند و تعرفه‌ها «قاطع و محکم» خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «اورزولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپایی در سخنرانی خود در جمع نخبگان جهانی در داووس گفت: «وارد شدن به مارپیچ نزولی تنها به همان دشمنانی کمک می‌کند که هر دوی ما متعهد به دور نگه داشتن آنها از چشم‌انداز استراتژیک هستیم. بنابراین پاسخ ما قاطع، متحد و متناسب خواهد بود.»

بنابر  روایت ایسنا، به نقل از پایگاه اینسایدر، رئیس کمیسیون اروپا گفت: کشورهای شمالی اتحادیه اروپا و ناتو نیروهایی آماده برای انجام عملیات در شمالگان دارند. امنیت قطب شمال فقط با همکاری قابل دستیابی است. به همین دلیل است که تعرفه‌های اضافی پیشنهادی، به ویژه بین متحدان دیرینه، یک اشتباه است.

او در باره گرینلند گفت: ما در حال کار بر روی افزایش عظیم سرمایه‌گذاری اروپایی در گرینلند هستیم. ما با گرینلند و دانمارک همکاری خواهیم کرد تا ببینیم چگونه می‌توانیم از اقتصاد محلی بیشتر حمایت کنیم. نوستالژی، نظم قدیمی را برنمی‌گرداند و امید به بازگشت اوضاع، وابستگی‌های ساختاری ما را اصلاح نمی‌کند. اگر این تغییر دائمی باشد، اروپا نیز باید به طور دائم تغییر کند.

وی به اجلاس جهانی اقتصاد خاطرنشان کرد: «یکی از جدیدترین اعضای ناتو یعنی فنلاند در حال فروش یخ‌شکن به آمریکاست و این نشان می‌دهد که ما این ظرفیت و قابلیت را در منطقه داریم. این نشان می‌دهد که اعضای شمالی ما در ناتو نیروهای آماده در شمالگان دارند.»

فون در لاین تاکید کرد اروپا تا زمانی که صلحی عادلانه و پایدار برقرار شود، همیشه در کنار اوکراین خواهد ایستاد.

او گفت: زمین‌ لرزه‌ای که امروز با آن مواجه هستیم، فرصتی - در واقع، یک ضرورت - برای ایجاد شکل جدیدی از استقلال اروپایی است. توافق (اتحادیه اروپا-مرکوسور) پیام قدرتمندی را به جهان می‌فرستد: اینکه ما تجارت عادلانه را به جای تعرفه‌ها، مشارکت را به جای انزوا، پایداری را به جای استثمار انتخاب می‌کنیم. و اینکه ما در مورد تنوع بخشیدن به زنجیره‌های تأمین خود جدی هستیم. ما در آمریکای لاتین متوقف نخواهیم شد. سال گذشته با مکزیک، اندونزی و سوئیس به توافقات جدیدی رسیدیم. ما در حال کار بر روی یک توافق تجارت آزاد جدید با استرالیا هستیم. ما همچنین با فیلیپین، تایلند، مالزی، امارات متحده عربی و کشورهای دیگر در حال پیشرفت هستیم. درست بعد از داووس، به هند سفر خواهم کرد. ما در آستانه یک توافق تجاری تاریخی هستیم - برخی آن را "مادر همه معاملات" می‌نامند.

رئیس کمیسیون اروپا تاکید کرد: اروپا همیشه جهان را انتخاب خواهد کرد و جهان آماده است تا اروپا را انتخاب کند. شرکت‌های ما با همان سرعتی که همتایان آمریکایی خود در حال پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی هستند، در حال پیشرفت هستند. اروپا در رقابت برای فناوری‌های کلیدی فردا است. 

۲۱۹

کد مطلب 2171213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین