ایتن هاوک: رابرت ردفورد یک رهبر واقعی بود

ایتن هاوک که پس از کسب پنجمین نامزدی اسکار، با فیلم جدیدش در جشنواره ساندنس امسال حضور دارد، در بزرگداشت رابرت ردفورد سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مهر به نقل از ددلاین نوشت:  ایتن هاوک پس از کسب پنجمین نامزدی اسکار خود برای درام «ماه آبی» محصول سونی پیکچرز کلاسیکس که در عین حال اولین نامزدی او برای بهترین بازیگر مرد را رقم زد، از فیلم جدیدش در جشنواره ساندنس و برنامه سخنرانی در این جشنواره به افتخار رابرت ردفورد، بنیانگذار فقید آن، صحبت کرد.

هاوک با اشاره به درام-کمدی جنایی وسترن نوآر استرلین هارجو با عنوان «The Lowdown»، که در آن نقش «مردی که زیاد می‌داند» را بازی می‌کند، گفت درست پس از مراسم اسکار در ماه مارس، فصل دوم این سریال دوباره به مرحله تولید باز خواهد گشت.

هاوک گفت: عاشق همکاری با استرلین هستم، عاشق آن سریال هستم و بی‌صبرانه منتظرم که دوباره به آن برگردم.

هاوک توضیح داد که او و هارجو قصد دارند هر فصل از این سریال را طوری بسازند که انگار هر کدام یک «رمان جنایی کوچک برای خودش» است.

هاوک در مورد فیلم جدیدش با عنوان «وزن» به کارگردانی پاتریک مک‌کینلی که در جشنواره ساندنس با آن حضور دارد، گفت مک کینلی دوستی بود که من در فیلم «پرنده‌ ارباب خوب» با او آشنا شدم و ما به نوعی رویای ساخت این فیلم را در سر می‌پروراندیم، چرا دیگر کسی فیلم اکشن قدیمی نمی‌سازد؟ فیلم اکشن شخصیت‌محور. این واقعا شخصیتی بود که من می‌خواستم نقشش را در دنیایی که واقعاً دوست داشتم، بازی کنم.

هاوک گفت در جشنواره ساندنس در اولین سال نبودن رابرت ردفورد، بنیانگذار ساندنس، به وی ادای احترام می کند.

این بازیگر درباره ردفورد گفت: اینکه بگوییم او یک ستاره‌ قطبی است، تضعیف نوری است که او تابانده است. او فردی بود که چیزهای زیادی گرفت و چیزهای بسیار زیادی هم پس داد، و این الگوی رهبری است. فردی که با عزت نفس و نگرانی برای دیگران رفتار می‌کرد و در سطح بسیار بالایی، به طور مداوم، مشارکت می‌کرد، در حالی که داشت خود صنعت را به جلو می‌راند.

هاوک گفت: از یک طرف، کار او به عنوان بازیگر و فیلمساز و همه این‌ها وجود دارد و از طرف دیگر، فقط دستاورد راه‌اندازی چنین جشنواره فیلم معناداری یک دنیا ارزش دارد.

هاوک افزود: او همچنین اولین کسی است که من دیدم درباره محیط زیست صحبت کند، و او برای پخش صدای دیگران و شنیدن از همه، بسیار صریح بود. او از این نظر رهبر بسیار بزرگی بود - در حالی که مجبور نبود این کار را انجام دهد.

در حالی که گفته می‌شد هاوک و ریچارد لینکلیتر، فیلمساز فیلم «ماه آبی»، با هم در پارک سیتی از ردفورد تجلیل می‌کنند، هاوک گفت: او دوشنبه یا سه‌شنبه به آنجا می رسد و فکر می‌کنم قرار است درباره آزمایشگاه‌های ساندنس صحبت کند.

از سوی دیگر او درباره نامزدی اسکار برای بازی در نقش لورنز هارت، عضوی از تیم ترانه‌سرایی موفق راجرز و هارت، حرف زد. او «ماه آبی» را اوج یک دوستی ۳۰ ساله خواند و گفت: این هرگز یک شغل نبود. احساس می‌کنم با کاری که واقعاً برای من با برخی از بهترین دوستانم در جهان معنادار است، به نوعی یک کد غیرقابل شکستن را شکسته‌ام و باعث می‌شوم مردم متوجه آن شوند، آن را ببینند و از آن لذت ببرند. تقریباً شبیه یک ترفند جادویی به نظر می‌رسد.

هاوک درباره اینکه چه چیز خاصی در رابطه‌اش با لینکلیتر وجود دارد که منجر به چنین همکاری پایداری در پروژه‌هایی مانند سه‌گانه‌ «قبل از»، «پسربچگی» و موارد دیگر شده است، گفت: مثل راز هر رابطه‌ای است. نمی‌دانم. اگر زیاد در موردش فکر کنی، احتمالاً از بین می‌رود. هاوک ادامه داد: «از من پنهان نیست که یکی از بهترین دوستانم که ۳۰ سال پیش پیدا کردم، اتفاقاً یکی از صداهای سینمایی تعیین‌کننده‌ نسل ماست. از من پنهان نیست، خوش‌شانسی من در انتخاب دوستان. دوست دارم فکر کنم که بار مسئولیت را به دوش می‌کشم، اما او واقعاً متفکر متفاوتی است و صدای واقعاً منحصر به فردی دارد. او فوق‌العاده رک و راست می‌گوید و دوست بودن با او عالی است و همکاری با او حتی بهتر است.

هاوک در نامزدی اسکارش، نیز این رابطه را بسیار معنادار خواند و تاکید کرد ورود به رقابت بهترین بازیگر مرد چقدر دشوار است.

هاوک در حالی که به آینده نگاه می‌کند، درباره جاه‌طلبی‌هایش گفت: رفیق، من رویاهای دست‌نیافتنی زیادی دارم. می‌دانی، شعار من برای خودم این است که «یک عمر کافی نیست». کلی جوان درخشان هست که می‌خوام با آنها کار کنم، و کلی قهرمان که با آنها هنوز کار نکردم. می‌خوام دوباره با ریک کار کنم، و عاشق کار کردن با استرلین هستم. می‌خوام شکسپیر در پارک را بازی کنم و یک کمدی بی‌پروا بسازم. یه میلیون کار هست که می‌خواهم انجام بدهم.

هاوک پیش از این برای فیلم‌های «پسربچگی» (۲۰۱۵)، «قبل از نیمه‌شب» (۲۰۱۴) و «قبل از غروب» (۲۰۰۵) - که همگی به کارگردانی لینکلیتر بودند - و همچنین «روز تمرین» (۲۰۰۲) ساخته آنتوان فوکوآ نامزد اسکار شده بود. او در اولین رقابتش برای اسکار بهترین بازیگر مرد، با تیموتی شالامه (مارتی معظم)، لئوناردو دی‌کاپریو (نبردی پس از نبرد دیگر)، مایکل بی. جردن (گناهکاران) و واگنر مورا (مامور مخفی) رقابت خواهد کرد.

در رقابت اسکار امسال که ۱۵ مارس برندگانش را خواهد شناخت، فیلم «ماه آبی» با فیلمنامه‌ای از رابرت کاپلو، در بخش بهترین فیلمنامه غیراقتباسی نیز رقابت خواهد کرد.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2173116

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین