روسیه: تحولات ونزوئلا و ایران بیانگر ضرورت تحلیل مداوم وضع امنیتی است

وزیر دفاع روسیه در گفتگو با همتای چینی خود تأکید کرد که تحولات ونزوئلا و ایران نمونه‌هایی است که مسکو و پکن را به تجزیه و تحلیل مداوم وضعیت امنیتی و اتخاذ اقدامات مناسب ترغیب می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ریانووستی، تلویزیون مرکزی چین اعلام کرد که «دونگ جون» و «آندری بلوسوف» وزیران دفاع روسیه و چین در جریان یک ویدیو کنفرانس با یکدیگر گفتگو کردند.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش، وزیر دفاع چین در گفتگو با همتای روسی خود گفت، پکن آماده است تا با همکاری روسیه، توافقات مهم سران دو کشور را با حسن نیت اجرا کند، همکاری‌های راهبردی را تقویت بخشد و محتوا و چارچوب همکاری‌ها را غنی‌تر سازد.

وی افزود، چین همچنین آماده همکاری با مسکو برای افزایش توانایی های دو طرف برای مقابله با خطرات و چالش‌های مختلف و کمک به امنیت و ثبات جهانی است.

وزارت دفاع روسیه هم گزارش داد که وزیر دفاع چین در گفتگوی خود با همتای روس، ارتباطات متقابل را با توجه به تحولات کنونی بسیار مهم توصیف کرد.

وزیر دفاع روسیه تأکید کرد که ونزوئلا و ایران نمونه‌هایی هستند که روسیه و چین را به تجزیه و تحلیل مداوم وضعیت امنیتی و اتخاذ اقدامات مناسب ترغیب می‌کنند.

وی همچنین تصریح کرد که همکاری بین نیروهای مسلح روسیه و چین در سطح بالایی در حال سازماندهی است.

۳۱۰۳۱۰

کد مطلب 2174253

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین